Спортист Своге изпусна да бие претендент за евротурнирите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Спортист Своге изпусна да бие претендент за евротурнирите

Мнениеот slavia_forever » 11 авг 2009 01:42

_7:2_ написа: За другото, че Славия е дашна е ясно, най-пресния пример е от миналата година в мача със Спартак ВН и цирковете, не знам как може да го отречеш това, което е видно дори за малките деца.

Никога не съм отричал, някои прояви на президента на Славия, свързани със задкулисни игри, за което обикновените привърженици като мен не са виновни, а потърпевши.
_7:2_ написа:За какво може да ме баннеш, като си изказвам мнението, което явно на теб не ти харесва... Ами да, така е много лесно да си модератор от 3-4 дни и като не ти харесва дадено мнение да пратиш предупреждение на потребителя или да го баннеш. Чудно ми е дали така се държиш с всички нови потребители, дали им пращаш още от първия ден предупреждения, ако е така, в което съм почти сигурен значи форума на Гонг продължава да потъва. Тази случка ще ме накара да огранича посещенията си във форум, където има модераторски произвол.

Мога да те банна за това, че публикуваш на обща, обръщение към мен в този критичен стил при положение, че забележката ми беше на лична и резонно беше дори и да нямаше правила, да ми отговориш също на лична.
_7:2_ написа: И последно аз не съм нов потребител, пиша в този форум откакто и ти-от миналата година... ама обстоятелствата, че в момента не съм с моя компютър (този е бъгав) ме накараха да пиша с друг ник... Истинския ми е sedem_!_dva.

Не ме интересува кой си, тъй като правилата важат за всички, а ти се отнасяш неуважително към тях, респективно към мен. Като ти мине ограничението от форума, те съветвам да ревизираш изявите си, съобразено с правилата тук.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 11 авг 2009 02:00

модерейтър форевър, не мислиш ли,че резултатът беше уговорен ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 авг 2009 02:37

Не, не мисля.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 авг 2009 09:00

[offtopic]Абе не знам Вуцов колко ще ни оправи, знам как Радко Достанич на два пъти как ни оправя.[/offtopic]

ZYKLON-B

Мнениеот ZYKLON-B » 11 авг 2009 09:43

Умнствено недоразвития фен на славия(Ако въобще съществува такова понятие фен на славия),взел че се издигнал.Ей муха,в четвърти кръг ще страдате,ще се страхувате на вашата си съборетина.И на петимата ще ви се види тесен стадиона.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 авг 2009 09:47

ZYKLON-B написа:Умнствено недоразвития фен на славия(Ако въобще съществува такова понятие фен на славия),взел че се издигнал.Ей муха,в четвърти кръг ще страдате,ще се страхувате на вашата си съборетина.И на петимата ще ви се види тесен стадиона.

БАН! ;)

7:1

Мнениеот 7:1 » 11 авг 2009 09:59

Защо ми триеш мненията ?
Та отвори темата за Ратко Достанич... Знаеш ли колко е голяма разликата м/у отбора, който е имал Славия, когато Ратко е бил треньор и този на Левски в момента... оттук до небето. Не може да нямаш футболисти и да направиш нещо, да не говорим и пак за Венци Стефанов и неговите далавери, ами как да направи нещо със Славия тогава ?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 авг 2009 10:00

7:1 написа:Защо ми триеш мненията ?
Та отвори темата за Ратко Достанич... Знаеш ли колко е голяма разликата м/у отбора, който е имал Славия, когато Ратко е бил треньор и този на Левски в момента... оттук до небето. Не може да нямаш футболисти и да направиш нещо, да не говорим и пак за Венци Стефанов и неговите далавери, ами как да направи нещо със Славия тогава ?

Заобикаляне на бан - втори път. :?

1968

Мнениеот 1968 » 11 авг 2009 10:14

Ако ще говорим за футбол давай пиши, защото това е спортен форум и в него това се обсъжда, а не правилата на форума, заобикаляне и други подобни глупости... ако няма какво да напишеш недей да пишеш.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 авг 2009 10:28

1968 написа:Ако ще говорим за футбол давай пиши, защото това е спортен форум и в него това се обсъжда, а не правилата на форума, заобикаляне и други подобни глупости... ако няма какво да напишеш недей да пишеш.

Със следващия рег, се надявам да използваш лична! Докато съм тук, няма да позволя нарушаване на правилата! БАН!

Върни се в “Спортист”