Себастиян Фетел е новият световен шампион във Формула 1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Себастиян Фетел е новият световен шампион във Формула 1

Мнениеот megan fox » 14 ное 2010 21:32

azata написа:Тотална грешка в бокса на Ферари като извикаха Алонсо за смяна на гумите.Уебър влезна принудително и просто трябваше да оставят Алонсо да продължи и да печели време,следвайки лидерите.Четвъртото място го правеше шампион,но по тъпа тактика от страна на Ферари,не съм виждал от доста време.Честито на Фетел и Ред Бул.

Ми 2007-а година г/д по същият глупав начин Макларън подариха титлата на Райконен и Ферари! Така че сега съдбата си взе от ферари, това, което им подари преди 3 години. Тогава Рон Дениз тотално обърка тактиката като отлагаше и отлагаше влизането в бокса на Хамилтън, докато накрая гумите му бяха толкова изхабени, че той нямаше нито грам сцепление и отпадна... :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 ное 2010 10:46

megan fox написа:
azata написа:Тотална грешка в бокса на Ферари като извикаха Алонсо за смяна на гумите.Уебър влезна принудително и просто трябваше да оставят Алонсо да продължи и да печели време,следвайки лидерите.Четвъртото място го правеше шампион,но по тъпа тактика от страна на Ферари,не съм виждал от доста време.Честито на Фетел и Ред Бул.

Ми 2007-а година г/д по същият глупав начин Макларън подариха титлата на Райконен и Ферари! Така че сега съдбата си взе от ферари, това, което им подари преди 3 години. Тогава Рон Дениз тотално обърка тактиката като отлагаше и отлагаше влизането в бокса на Хамилтън, докато накрая гумите му бяха толкова изхабени, че той нямаше нито грам сцепление и отпадна... :(

Съдбата си го върна още през 2008 в последното състезание ;) Маса победи, а Хамилтън с движеше 6ти, понеже валеше силно 4тия Тимо Глок(с гуми за сухо) загуби в последната обикола над 40 сек и така Хамилтън стана 5ти и съответно шампион.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 ное 2010 15:07

MuFc1878 написа:Съдбата си го върна още през 2008 в последното състезание ;) Маса победи, а Хамилтън с движеше 6ти, понеже валеше силно 4тия Тимо Глок(с гуми за сухо) загуби в последната обикола над 40 сек и така Хамилтън стана 5ти и съответно шампион.

Съдбата не си го върна тогава! Тогава най-закономерното нещо на света бе Хамилтън да стане шампион! Маса с абсолютно нищичко не заслужава(ше) титлата - да не би да си забравил, че тогава отново имаше отборни заповеди от страна на ферари, тогава като никога в полза на Маса?! А и вече щеше да е прекалено жестоко спрямо Луйс втори сезон под ред да губи титлата в последният кръг!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 ное 2010 16:12

Все едно през предния сезон е заслужавал, като постоянно взаимстваше от настройките на Алонсо и даже бе фаворизиран..... за това испанеца го прецака в последното състезание ако си спомняш, го изкара от трасето..... Просто това си е част от този спорт, а че Ферари все си правят мръсни номера, не е справедливо. Даже гледах клипа дето Маса на стартовата решетка е метър пред линията :mrgreen: Това без коментар!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 ное 2010 16:18

За авантите от страна на ФИА към ферари може да се напушат цели енциклопедии... До утре да пиша пак няма да мога да опиша всичките аванти и ще изпусна много. :(

То и това е причината ферари да са най-мразеният отбор във Ф1! Да, те имат най-много фенове, но в същото време феновете на всички останали отбори мразят ферари заради това тяхното фаворитизиране от страна на ФИА!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 15 ное 2010 18:35

от зелено-бяло на 07 Ное 2010 22:19
Тц. В никаква стена не трябва да се блъска Алонсо,даже не трябва нищо лошо да му се случва! Аз даже се надявам и двигателят му да устиска до края,но да завърши на всяка цена.Бееееез да става шампион обаче ,да завърши с едно място по-назад от нужното му.Да разбере,че като ръкомаха само вятър прави!
Ей това да гледам,много ми изнася!
============================================================================
Чул ме е Господ значи!
Умрях от кеф,крещях с всичка сила в последните обиколки.Алонсо обаче късно ме чу,трябваше да помаха на Петров ПРЕДИ финала,не СЛЕД него!
Поздрави на всички които държаха за Фетел(аз също бях за него :mrgreen: ).Ако във Ферари бяха взели него вместо банкерското протеже,сега нямаше да си хапят ушите!
Атмосферата във Ферари сигурно е отровена заради испанския пилот.Взе да командва,но без успех.Не знам как ще го карат заедно с Маса следващия сезон!Вие имате ли идея?

Потребителски аватар
vladovichev
Контакти:

Мнениеот vladovichev » 16 ное 2010 13:02

Честито на Фетел. Единственият от 4-мата кандидати, който заслужаваше триумфа. Догодина очаквам по-силен Бътън и М. Шумахер:

Върни се в “Формула 1”