Кой ще стане шампион във Ф1?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Кой ще стане шампион във Ф1?

Мнениеот Neron » 30 авг 2010 20:09

brossy написа:Луис.Той ще стане по велик от Шуми.

Хахаха. :lol: :lol: :lol:
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
mimo

Мнениеот mimo » 30 авг 2010 20:15

ФЕТЕЛ ;) Имаше дузпа и то КРИСТАЛНА :!: Спиране на топката в наказателното поле 8-)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 30 авг 2010 20:18

Фетел! Не си правя труда да гледам такива мачове!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 авг 2010 20:22

Мисля,че Хамилтън ще стане шампион... :roll: Иначе,един колега по-горе написа,че Хамилтън ще стане по-велик от Шушуми...Няма как,колега.Хамилтън няма на разположение Жан Тод /демек "отборната" тактика и отбор,който да работи само за него,вкл. и механиците на съотборника му/,нито пък съотборник,който да му бърше задника /като Барикело/,нито пък дългогодишната подкрепа на ФИАрари.Ако Люис имаше тия три неща,със сигурност щеше да стане "по-велик" от Пилето - така всеки може да стане и десеткратен шампион :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Мнениеот qwerty321 » 30 авг 2010 20:24

Личи си че гледате Ф1 от 2 години. Уебър в момента е най-добрият (колата му е и бърза) , а Барикело и Шумахер са бойци ,но колите им са бавни.Същото важи и за Ковалайнен и за Фисикела (Ферари не го пускат защото той не е от ''рекламните лица'')
[offtopic]Имаше дузпа.[/offtopic]
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 авг 2010 20:33

qwerty321 написа:Личи си че гледате Ф1 от 2 години. Уебър в момента е най-добрият (колата му е и бърза) , а Барикело и Шумахер са бойци ,но колите им са бавни.Същото важи и за Ковалайнен и за Фисикела (Ферари не го пускат защото той не е от ''рекламните лица'')
[offtopic]Имаше дузпа.[/offtopic]

Аз специално гледам Ф1 ,от времето, когато телевизията в БГ беше черно-бяла и имаше само "Първа" и "Втора" програма.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 30 авг 2010 20:35

Модератор ЛокоПД написа:Мисля,че Хамилтън ще стане шампион... :roll: Иначе,един колега по-горе написа,че Хамилтън ще стане по-велик от Шушуми...Няма как,колега.Хамилтън няма на разположение Жан Тод /демек "отборната" тактика и отбор,който да работи само за него,вкл. и механиците на съотборника му/,нито пък съотборник,който да му бърше задника /като Барикело/,нито пък дългогодишната подкрепа на ФИАрари.Ако Люис имаше тия три неща,със сигурност щеше да стане "по-велик" от Пилето - така всеки може да стане и десеткратен шампион :idea:

Дори да стане 8 пьти шампион,в което се сьмнявам пак няма да е по-велик от Шуми просто защото няма неговата харизма.Все едно да кажеш,че Бил Рьсел е по-велик баскетболист от Майкьл Джордан само защото има повече титли от него.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 авг 2010 20:44

Frankie Lampard написа:
Модератор ЛокоПД написа:Мисля,че Хамилтън ще стане шампион... :roll: Иначе,един колега по-горе написа,че Хамилтън ще стане по-велик от Шушуми...Няма как,колега.Хамилтън няма на разположение Жан Тод /демек "отборната" тактика и отбор,който да работи само за него,вкл. и механиците на съотборника му/,нито пък съотборник,който да му бърше задника /като Барикело/,нито пък дългогодишната подкрепа на ФИАрари.Ако Люис имаше тия три неща,със сигурност щеше да стане "по-велик" от Пилето - така всеки може да стане и десеткратен шампион :idea:

Дори да стане 8 пьти шампион,в което се сьмнявам пак няма да е по-велик от Шуми просто защото няма неговата харизма.Все едно да кажеш,че Бил Рьсел е по-велик баскетболист от Майкьл Джордан само защото има повече титли от него.

Харизма,казваш...Шумахер приключи с "харизмата" със спечелването на първата си световна титла.Има ли някой,който помни състезанието,с което Пилето спечели първата си титла ? Понеже някой тук каза,че " гледаме Ф1 от две години" :lol: ,най-добре той да ни разясни... ;) Още по-харизматично е състезанието в Щатите,когато ФИА с едно "тънко" решение за гумите,принуди по-голямата част от отборите да не стартират...та тогава стартираха няколко отбора,Шумито стана първи и 150 000 зрители по трибуните сочеха с палец надолу - е,няма такъв "харизматичен" шампион.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 авг 2010 20:45

Уебър ще стане шампион, макар да ми се иска да е някой от Ферари... или Фетел в краен случай :lol:
След Монца пистите са точно по-вкуса на Ред Бул, така че Уебър е фаворит за мен :P
Хамилтън и 10 пъти да стане шампион, постиженията не могат да се сравняват с тези на Шумахер - различни ери, различни конкуренти (нищо лично към днешните глезльовци, ама друго си е да караш с Хакинен, Хил, Сена и ко....), различна техника - днес победа се постига много по-лесно в сравнение с 90те....
Така че Шуми си е легенда, колкото и на някои да не им се иска да го приемат ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 авг 2010 20:59

JackPackage написа:Уебър ще стане шампион, макар да ми се иска да е някой от Ферари... или Фетел в краен случай :lol:
След Монца пистите са точно по-вкуса на Ред Бул, така че Уебър е фаворит за мен :P
Хамилтън и 10 пъти да стане шампион, постиженията не могат да се сравняват с тези на Шумахер - различни ери, различни конкуренти (нищо лично към днешните глезльовци, ама друго си е да караш с Хакинен, Хил, Сена и ко....), различна техника - днес победа се постига много по-лесно в сравнение с 90те....
Така че Шуми си е легенда, колкото и на някои да не им се иска да го приемат ;)

Тук ме разкри :) Фен съм на Деймън Хил/когато Хил се отказа,бях фен на Хакинен/ и сигурно за това не понасям Шумахер.Даже и аз не отричам,че Шумахер е перфектен пилот,но като човек е...без коментар.

Върни се в “Формула 1”