brossy написа:Луис.Той ще стане по велик от Шуми.
Хахаха.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
brossy написа:Луис.Той ще стане по велик от Шуми.
qwerty321 написа:Личи си че гледате Ф1 от 2 години. Уебър в момента е най-добрият (колата му е и бърза) , а Барикело и Шумахер са бойци ,но колите им са бавни.Същото важи и за Ковалайнен и за Фисикела (Ферари не го пускат защото той не е от ''рекламните лица'')
[offtopic]Имаше дузпа.[/offtopic]
Модератор ЛокоПД написа:Мисля,че Хамилтън ще стане шампион...Иначе,един колега по-горе написа,че Хамилтън ще стане по-велик от Шушуми...Няма как,колега.Хамилтън няма на разположение Жан Тод /демек "отборната" тактика и отбор,който да работи само за него,вкл. и механиците на съотборника му/,нито пък съотборник,който да му бърше задника /като Барикело/,нито пък дългогодишната подкрепа на ФИАрари.Ако Люис имаше тия три неща,със сигурност щеше да стане "по-велик" от Пилето - така всеки може да стане и десеткратен шампион
Frankie Lampard написа:Модератор ЛокоПД написа:Мисля,че Хамилтън ще стане шампион...Иначе,един колега по-горе написа,че Хамилтън ще стане по-велик от Шушуми...Няма как,колега.Хамилтън няма на разположение Жан Тод /демек "отборната" тактика и отбор,който да работи само за него,вкл. и механиците на съотборника му/,нито пък съотборник,който да му бърше задника /като Барикело/,нито пък дългогодишната подкрепа на ФИАрари.Ако Люис имаше тия три неща,със сигурност щеше да стане "по-велик" от Пилето - така всеки може да стане и десеткратен шампион
Дори да стане 8 пьти шампион,в което се сьмнявам пак няма да е по-велик от Шуми просто защото няма неговата харизма.Все едно да кажеш,че Бил Рьсел е по-велик баскетболист от Майкьл Джордан само защото има повече титли от него.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Уебър ще стане шампион, макар да ми се иска да е някой от Ферари... или Фетел в краен случай![]()
След Монца пистите са точно по-вкуса на Ред Бул, така че Уебър е фаворит за мен![]()
Хамилтън и 10 пъти да стане шампион, постиженията не могат да се сравняват с тези на Шумахер - различни ери, различни конкуренти (нищо лично към днешните глезльовци, ама друго си е да караш с Хакинен, Хил, Сена и ко....), различна техника - днес победа се постига много по-лесно в сравнение с 90те....
Така че Шуми си е легенда, колкото и на някои да не им се иска да го приемат
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост