Старши треньорът ан Литекс Станимир Стоилов е новият селекционер на националния отбор. Решението бе взето късно снощи. Новината ще бъде обявена официално след конгреса на БФС на 30 януари. Стоилов бе предпочетен пред другия кандидат - Красимир Балъков.
"Когато има нещо официално, тогава ще мога да говоря", каза Мъри по телефона от Дубай. "Първо трябва да се говори с Гриша Ганчев и едва тогава с мен. Ако г-н Ганчев даде съгласието си, ще изразя мнението си. Имам ангажименти към клуба.
Уклончиво се изказа и Наско Сираков, който е спряган за шеф в националния. "Стоилов е един от вариантите, но в момента той си има отбор, а на нас ни предстои конгрес на БФС. Едва след това ще обявим името на новия селекционер", заяви Сираков, който е член на изпълкома.
Мъри вече има опит с първия тим. Той води отбора в европейските квалификации с Беларус лятото на 2007 година и постигна две победи.
Мъри е новият селекционер на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Синя окупация
Мъри е новият селекционер на България
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
Re: Мъри е новият селекционер на България
Много добро решение. Очевидно е,че няма друг в България. На мен ми се искаше да е известен чужденец, но и Мъри не е лош вариант. Успех!!!
- RedFanForever
- Контакти:
ми ако това е истина успех на Мъри и той не е лош варянт.
- plamen etov
- Контакти:
ЩЕ МУ СТИСКАМ ПАЛЦИ ,ДАНО ДА ПОСТИГНЕ НЕЩО!!СИГУРНО Е НА ЯСНО КАКВО ГО ЧАКА ПРИ ЕДИН ПРОВАЛ.УСПЕХ МЪРИ

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- Levskarq_1914
- Контакти:
Ако има някой български трениор,който може да постигне нещо с националите това е Мъри ако и той не успее значи трябва да се търси чужденец
Разбира се,че Мъри трябва да е треньор на националите!Аз лично вярвам,че той е точният човек за поста!Дано се окажа прав
Успех Мъри,напред България!!!

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- smash_the_reds
Крайно време е един левскар да бъде национален треньор-кой беше последния и кога???

Херо, ако не се лъжа. И се махна от националния точно, за да отиде в "Левски". А миналата година Стоилов не отиде в националния, за да остане в "Левски". Едно, бих казал, не особено национално мислене на левскарите 

Първият и истински форум на "Гонг": http://forum.radiogong.net