Боби Михайлов: Няма да бъде продължен договорът на Матеус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Боби Михайлов: Няма да бъде продължен договорът на Матеус

Мнениеот Red Warrior » 19 сеп 2011 16:22

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов обяви, че договорът на Лотар Матеус няма да бъде продължен като селекционер на национални ни отбор. Както вече Gong.bg писа временно постът ще бъде зает от Михаил Мадански, който ще води трикольорите ни в следващите два мача.

„Договорът на Лотар Матеус няма да бъде продължен“, категоричен бе Борислав Михайлов след свикания Изпълком.

"Причините са отстраняването на Матеус са много, не само слабите резултати в последните мачове. В отбора се насъбра много напрежение и негативизъм, така че промяната беше нужна. Матеус знае за това решение и няма да му бъде плащана неустойка", разкри Михайлов.

Преди около месец самият Боби Михайлов, а след това и Лотар Матеус обявиха, че контрактът му ще бъде продължен. В крайна сметка неговият пост временно ще поеме Михаил Мадански, който води младежкия ни тим.

Мадански ще бъде начело на България в контролата с Украйна на 7 октомври, както и в последната евроквалификация с Уелс на 11 октомври.

"Гонг"

Май мъжката дума на Перуката дадена на Матеус, не се оказа чак толкова мъжка :lol:
Последна промяна от Red Warrior на 19 сеп 2011 17:01, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Боби Михайлов: Няма да бъде продължен договорът на Матеус

Мнениеот Gonzi_407 » 19 сеп 2011 16:26

Каква мъжка дума, пълно е с хора които и за половината пари няма да ни класират за нищо, какъв е смисъла да се наливат пари за скъп, но тъп треньор???
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 сеп 2011 16:28

Gonzi_407 написа:Каква мъжка дума, пълно е с хора които и за половината пари няма да ни класират за нищо, какъв е смисъла да се наливат пари за скъп, но тъп треньор???

Аз подкрепям смяната на Матеус, но Перуката стана за смях, като заяви след мача срещу Швейцария в София, че договора на Матеус ще бъде продължен, и че щом той си е стиснал ръката с Матеус и дал дума, това значело повече от договор :lol:

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 19 сеп 2011 16:33

Red Warrior написа:
Gonzi_407 написа:Каква мъжка дума, пълно е с хора които и за половината пари няма да ни класират за нищо, какъв е смисъла да се наливат пари за скъп, но тъп треньор???

Аз подкрепям смяната на Матеус, но Перуката стана за смях, като заяви след мача срещу Швейцария в София, че договора на Матеус ще бъде продължен, и че щом той си е стиснал ръката с Матеус и дал дума, това значело повече от договор :lol:

Ама то смеха стана когато звездите от САЩ `94 решиха да стават шефове, треньори и т.н. другото вече си е последствие
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
TheKing
Контакти:

Мнениеот TheKing » 19 сеп 2011 16:36

Считам, че да се освободи Матеус е правилно. Откакто дойде няма никаква промяна в отбора, дори стана по-зле. Да неговорим пък за изявленията му в последно време, които бяха крайно неподходящи. Че футболистите ни са гола вода е ясно и едвали новият треньор ще направи чудеса, но и от Матеус нищо не спечелихме.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 19 сеп 2011 16:38

Точно думите на Матеус му изядоха главата. Изказвания от рода: "Играчите ми мрънкат, че тренират по два пъти на ден", едва ли се харесват на мениджърите, които се стремят да пласират малко "пъпеши" чрез националния отбор. Няма лоша реклама, но когато треньорът говори така за подопечните си става по-трудно намирането на купувачи за последните. Сега фразата "Видяхте, че и с чужденец не става" е на върха на езика на Михайлов, готова да сразява противници и критикари. Матеус трябва да се съсредоточи в професията си на Женкар и по-бързо да забрави това вълнуващо приключение наречено "Български национален отбор". Поне, докато някой друг не се излъже и не го вземе за стратег. А ние най-добре да погледнем към Мировяне ;) , че другите ни специалисти са на предучилищно ниво. Корсика - България 1-0!!!
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 19 сеп 2011 16:43

Red Warrior написа:

Точно след това хер Матеус изговори един прицеп с глупости. Няма как да стане друго яче...той е по-голям мрънкалник и от госпожиците в националния
Nil satis nisi optimum

Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 сеп 2011 16:44

milan199440barca написа:Точно думите на Матеус му изядоха главата. Изказвания от рода: "Играчите ми мрънкат, че тренират по два пъти на ден", едва ли се харесват на мениджърите, които се стремят да пласират малко "пъпеши" чрез националния отбор. Няма лоша реклама, но когато треньорът говори така за подопечните си става по-трудно намирането на купувачи за последните. Сега фразата "Видяхте, че и с чужденец не става" е на върха на езика на Михайлов, готова да сразява противници и критикари. Матеус трябва да се съсредоточи в професията си на Женкар и по-бързо да забрави това вълнуващо приключение наречено "Български национален отбор". Поне, докато някой друг не се излъже и не го вземе за стратег. А ние най-добре да погледнем към Мировяне ;) , че другите ни специалисти са на предучилищно ниво. Корсика - България 1-0!!!

А бе пич, не става дума за истините, които е казал Матеус за нашите "фолкпевици". Виж му тактическите действия срещу Англия например - излизаме с 4 бека. Виж, че изобщо го няма в България да гледа мачове, а ходи да бройка гаджета. Аз съм от ЦСКА, но не приемам за нормално националния селекционер да не гледа на живо мача Левски - Литекс!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 сеп 2011 16:48

ivo23 написа:
Red Warrior написа:

Точно след това хер Матеус изговори един прицеп с глупости. Няма как да стане друго яче...той е по-голям мрънкалник и от госпожиците в националния

Ами каква му беше работата на Перуката, още преди да са свършили мачовете да се изказва?

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 19 сеп 2011 16:51

Време беше,тоя Матеус мрънка повече от сестра ми :mrgreen: :mrgreen:
То не беше закъснения,не беше тренировки като хората,заведения и няма никакъв респект към националите(то не че са големи национали де,ама щом си треньор трябва да уважаваш играчите си)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Национален отбор”