Българското Самочувствие

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Българското Самочувствие

Мнениеот Linky » 03 сеп 2011 00:27

Знам че има тема за мача, но въпроса е по-различен и бих помолил, ако може да се сложи една анкета. Бих искал да попитам читателите на форума за мнението им относно българското самочувствие на националните гарнитури. Абстрахирайте се от чисто футболните аспекти на националните отбори (младежи,мъже,юнуши) и дайте мнението си дали:

а) Националите имат самочувствие, но то е не покрито.
б) Националите нямат самочувствие и това ги спира.
в) Всеки е различен, едни имат, други нямат, едни с покрито , други без.
г) Националите имат самочувствие и то с право!

Просто чисто статистически искам да видя какво мислят хората ,естествено ако се обосновите ще е най-добре, мерси :)

ЕДИТ: Ако може споделете мнението си не само за мъжкия национален отбор , ами като цяло.
Последна промяна от Linky на 03 сеп 2011 00:32, променено общо 1 път.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Българското Самочувствие

Мнениеот liverpool96 » 03 сеп 2011 00:31

Според мен е отговор а). Мартин Петров даде изявление след мача, че всички в съблекалните са позитивно настроени преди мача, но толкова си могат момчетата, няма какво да ги съдим.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 03 сеп 2011 00:33

Много хора са на това мнение, основно журналистите, както и Матеус явно.

За изказването на Мартин, това че си позитивно настроен е по-различно от колкото самочувствие - поне според мен.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 03 сеп 2011 00:41

Отговорът твърдо ееБе... /всички нас/ :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Жоро Бекъма

Мнениеот Жоро Бекъма » 03 сеп 2011 00:46

а) Националите имат самочувствие, но то е не покрито.

Има ли смисъл от повече ? :arrow:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 сеп 2011 00:50

И аз смятам, че отговора е а). Повечето ни играчи като излязат извън България и вече си мислят, че са хванали дедо боже за чепа... А не се замислят, че играят в някакви второ и треторазрядни тимченца от Турция и Русия...

"Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му" - народна мъдрост. Докато за нашите футболисти мечтите се изразяват просто да излязат в чужбина, за да вадят някой друг лев в повече, че да си хванат засукана чалгарка, да карат що-годе скъпа и хубава кола за родните стандарти и да се разбиват от пиене из чалготеките... нищо добро не ни чака!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 03 сеп 2011 01:16

Нямаме самочувствие не само футболистите, но и всички ние. Някои може и да се правят на големи звезди по заведения или родни медии, но излязат ли навън се смачкват сами още като минат границата.

А липсата на самочувствие е нещо много, много лошо, противно на това, което са ни учили, че скромността е добродетел. Прогресират хората със самочувствие, скромните ги мачкат, това е положението. Един Стоичков имаше самочувствие в излишък, не му пукаше от никого и стигна върха. Един Бербатов си има всичко, но винаги е с наведена глава и затова ще е все в сянка. Докато сме с ниско самочувствие, мислим за себе си, като за глупави, злобни, нещастни, обречени, бедни и т.н. хора, дотогава все ще си бъдем смачканаци и няма как да тръгнем нагоре. В момента в който повярваме, че над нас е само небето, но го повярваме наистина, а не само на приказки, тогава ще разберем, че нито сме най-глупавите, нито най-некадърните на света, просто трябва да си вярваме, мислим и се трудим повече.

И понеже днешния мач ми е още в главата - този отбор на Англия не знам с какво толкова ни уплаши. Германия, Испания или Холандия колкото пъти ги хванат, толкова пъти ще ги бият. Уж са голяма работа, но за мен повечето им играчи са пълни средняци и не знам какво толкова се вдървиха нашите все едно, че играят с богове, слезли на земята. Ако чак толкова се паникьосват от Паркър, Бари, Смолинг и компания, не знам как ще се изправят срещу Бразилия, Аржентина или Испания, съставена от играчите на Барселона и Реал.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 03 сеп 2011 02:48

И аз така мисля. Футболистите ни (повечето) имат самочувствие извън терена и са доста отворени пред медийте (за това и те казват, че са звезди без покритие), но веднъж стъпат ли на терена срещу един равностоен отбор или малко по-добър свалят гащите и цялото това самочувствие се изпарява , естествено след мача пак всичко си идва по местата, а пък срещу " по-малките" отбори наще влизат в мача като истински фаворити и най-често правят негативен резултат като такива .Излизаш срещу Англия (които са един доста посредствен отбор, който има обаче самочувствие и добра физическа и тактическа подготовка) и насираш гащите, Англия понякога така си взима мачовете с по-малките държави , просто вкарват гол и те насират , един вид само защото са Англия , но това при отбори с успехи като Уругвай, Аржентина, Бразилия,Испания,Италия,Холандия,Германия , няма как да се случи защото те няма да се стъписат, а и са в пъти по-добри технически и ще им напълнат кошницата. Младежите ги гледам от известно време Момчил Цветанов ми прави впечатление, че е поредната " звезда" барабар с Тонев , а като че ли и " Новия Балъков" ,Георги Миланов, които са доста наперени и надменни, а в същото време това им пречи и то доста на терена защото имат качества.Цветанов си позволява да дава пасове без да гледа,да се кара със съдия, треньор , но вместо това не иска да види как не може да вкара от чисто положение. Тонев е подобен още от както играеше в цска. Tрябва им дисциплина и точната доза самочувствие и добра физическа/тактическа подготовка и може да бием Англия , защо пък не и някой по-силен.
САМО ЛЕВСКИ!

svis2ov
Контакти:

Мнениеот svis2ov » 03 сеп 2011 03:38

Българите НЯМАМЕ самочувствие! Както в живота, така и в спорта. Това, го знаем от много отдавна! И с тази абсолютно откачена атмосфера, която пресата налага от много години, за да манипулира общественото мнение към още по-голям негативизъм - на някой да му е чудно какво става както в политически аспект, или в спортните ни проявления? Ние се самозатриваме като нация! Като мишки, НЯКОЙ ни кара да влезем в морето и да се удавим! Толкова манипулирано общество, каквото е днес нашето, не съм виждал! Нито съм чувал,че съществува! Уж имаме много хора с висше образование, т.е. предполага се,че са интелигентни, а са толкова лесно управляеми от пресата и телевизията! Не анализират фактите - само слушат заглавията и си вадят заключенията, 99% погрешни. И понеже на пресата им се плаща от 100 страни, от 100-ина идиота с личен интерес, хаоса е пълен! Някой трябва да си вземе специален отпуск, за да може да анализира фактите, а това всички знаем че е невъзможно... и така, и така... вече години и години! Това ни е превърнало нацията в общество от лабораторни мишки! Да, ЛАБОРАТОРНИ!
Българин съм и много ми е болно да гледам какво става в милата ми Родина!
Ако, без да искам съм обидил някой - да ме прощава! От все сърце го казвам!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 сеп 2011 07:18

Това което се случи снощи не е само до самочуствие ! Нашите без топка бяха трагични ! В съвременният футбол това е задължително ! Просто гледаха мача отблизо ! Защита все едно е нямаше ! Липсват на първите години на тези футболисти ! Докато не се научим да играем без топка няма да им класиране ! А иначе може да си имаме колко искаме самочуствие това няма да помогне да играе правилно без топка ! Докато не върнем децата на игрищата и добрите треньори в школите така ще е ! Трябва масов спорт за да професионален спорт !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Национален отбор”