Съдба ли е, някаква всевишна силе ли незнам, но според Спортал: http://football.sportal.bg/news.php?news=320529
Националът Чавдар Янков няма да играе в следващите 6 месеца, след като получи свирепа травма. Халфът е скъсал ахилесово сухожилие по време на двубоя на своя Ростов срещу Кубан (1:2) преди дни в руското първенство. Бившият футболист на Славия напусна терена още в 7-ата минута, а вчера лекарският щаб на клуба потвърди мрачните опасения.
Дано Янков се оправи по-бързо, защото колкото и слаб футболист да е той-все пак заслужава да играе (не в националния де).
Чавдар е скъсал ахилес
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Чавдар е скъсал ахилес
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Чавдар е скъсал ахилес
no comennt.Дано е жив и здрав човека иначе не вярвам да липсва на никого на футболния терен.
LEVSKI_FOREVER
- fabregas_949
- Контакти:
О Господи не! Какво ще правим без този брилянтен играч се чудя. Пожелавам му да се оправи, но по-често да ходи по кръчми и да пропусне следващите няколко мача от квалификациите.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- n0_FeArBG
- Контакти:
fabregas_949 написа:О Господи не! Какво ще правим без този брилянтен играч се чудя. Пожелавам му да се оправи, но по-често да ходи по кръчми и да пропусне следващите няколко мача от квалификациите.
Много смешно ... наистина не става за националният,но на 1-во място е здравето на човек!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
- fabregas_949
- Контакти:
n0_FeArBG написа:fabregas_949 написа:О Господи не! Какво ще правим без този брилянтен играч се чудя. Пожелавам му да се оправи, но по-често да ходи по кръчми и да пропусне следващите няколко мача от квалификациите.
Много смешно ... наистина не става за националният,но на 1-во място е здравето на човек!
В случай, че не си видял тези думички.

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Нека се оправи възможно най-бързо човекът: футболът е едно, здравето на човек - съвсем друго 

[center]
[/center]

Alex написа:Нека се оправи възможно най-бързо човекът: футболът е едно, здравето на човек - съвсем друго
+1000
Само Левски!
Това е първата добра новина в националния отбор от доста време насам! Честито на всички! 

LSFC 1914 написа:Това е първата добра новина в националния отбор от доста време насам! Честито на всички!
... и първото тъпо мнение в темата

[center]
[/center]

Да се оправя, контузията е тежка но никога повече да не стъпва в националния.