Има ли опозиция Боби Михайлов?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Има ли опозиция Боби Михайлов?

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2011 12:00

На всички е ясно, че Перуката е доказан некадърен управник. Въпроса е има ли опозиция във футболният съюз и извън него? Навремето такава роля играеше сегашния затворник Ивайло Дражев и бившия национален селекционер Пламен Марков.

Според мен президента на БФС трябва да е човек с доказан управленски и административен опит във футбола. Нещо като Христо Порточанов. Вие какво мислите?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

mastor
Контакти:

Re: Има ли опозиция Боби Михайлов?

Мнениеот mastor » 11 авг 2011 12:06

Oткакто БАТЕТО ( лека му пръст) падна от власт всичко е надолу ПЕРУКАТА просто е един палячо и маша в ръцете на ПЛАТИНИ БАТЕТО УМЕЕШЕ ДА ЛАВИРА М/У ГОЛЕМЦИТЕ В СПОРТА

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 11 авг 2011 12:09

Незнам вече..
България винаги е имала има и ще има талантливи момчета въпроса е че тия съсипаха всичко..
Всичко е миш маш.Според мен трябва да се назначи Немско ръководство на БФС с помоща на държавата да се измете боклука от там и малко по малко да вкарат ред в нещата.Но това няма да се случи или едва ли защото никой няма изгода от това..
Жалко че и игрите в А група продължават
Е как да имаме национален..

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 11 авг 2011 12:14

chelseabg написа:Незнам вече..

Всичко е миш маш.Според мен трябва да се назначи Немско ръководство на БФС

Братушките нема ли да се обидят ? :P :P :P
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 11 авг 2011 12:16

Няма опозиция.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 11 авг 2011 12:39

saffron написа:
chelseabg написа:Незнам вече..

Всичко е миш маш.Според мен трябва да се назначи Немско ръководство на БФС

Братушките нема ли да се обидят ? :P :P :P

**** съм ти и братушките :lol: :lol: :lol: В КРАК С ВРЕМЕТО :)

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 11 авг 2011 12:41

Опозиция няма. Начело трябва да е доказан мениджър (управлявал УСПЕШНО фирма) в коя да е област, по-възможност да не е бил футболист (спортист), щото последните са се доказали като некадърни ръководители.

У нас, а и не само битува грешното мнение, че начело на БФС трябва да стои футболен човек, щото той разбирал от футбол. Само че между управлението на нещо си и спортно техническата част разликата е доста голяма.

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 11 авг 2011 12:55

bai Momchil написа:Опозиция няма. Начело трябва да е доказан мениджър (управлявал УСПЕШНО фирма) в коя да е област, по-възможност да не е бил футболист (спортист), щото последните са се доказали като некадърни ръководители.

У нас, а и не само битува грешното мнение, че начело на БФС трябва да стои футболен човек, щото той разбирал от футбол. Само че между управлението на нещо си и спортно техническата част разликата е доста голяма.
дражев е в пандиза.кой друг беше реална опозиция,че не помня.от тия които са в бфс-то и лигата ни един не е читав.трябва човек с авторитет,но и лоялен-т.е. да не е булгаристанец.не се обиждайте,но ни е сбъркан манталитета.не знам на колко хиляди българи ще се намеи един,който да не бръкне в кацата с меда. :?:

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 11 авг 2011 13:07

mastor написа:Oткакто БАТЕТО ( лека му пръст) падна от власт всичко е надолу ПЕРУКАТА просто е един палячо и маша в ръцете на ПЛАТИНИ БАТЕТО УМЕЕШЕ ДА ЛАВИРА М/У ГОЛЕМЦИТЕ В СПОРТА

+1

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 11 авг 2011 13:17

Малко по- дълъг анализ на случващото се..
за мен е повече от ясно, че проблема не идва при мъжете, а при децата и организацията на футбола в страната. Писнало ми е да слушам как правителството не помагало със закони и стадиони... не стадиони са важни, а школи на първо място и игрища за подрастващите! След това специалисти за тях... Турнири и първенства за тези юношески и младежки гарнитури, където да се изградят играчи.. това е процес който ако започне сега ще отнеме нормално 6-10 г, защото няма как тоя на 18г да го учим от 0-та, но този на 14г/12г можем... Да се започне с задължително участие на бройка юноши играли в клуба между 16-19г в мъжките отбори.. дори да е задължава поне 1 да е в групата за мача...да се ограничи бройката на играчи извън ЕУ или да се дават, както в Англия след разглеждане на молба за виза...(дали точкова система за успехи или мачове в национален отбор)..
Боби ще ме прощава.. уважавам го като вратар, но не и като ръководител. Да си седи в УЕФА, но в БФС аз не виждам по- добър вариант от Стоичков.
Много ще кажат.. тоя простак.. тоя цесекар..ще ни провали, както го стори като треньор, ще кажат втори.. други ще викнат.. а така легенда.. и т.н.
Истината е, че той има школи и е бил в адски много страни и е видял (специално за футбола и организацията около него) и 2 и 200. За мен той може да не е интелигентен, но не е глупав. На тази позиция е необходимо човек, който може да организира и структурира футбола. Да не се пречупва пред натиска на Батков, Гришата, Титан, Гигов или който и да било. Да не цепи басма на никой (на фенове, клубове, мениджъри и правителство) и да бъде уважаван пред света (в България няма човек, който да е всеобщо обичан). За съжаление той заяви, че не иска да се връща в България... защото след опита му за треньор (пак Боби е виновен, защото неопитен треньор да поеме национален отбор си е самоубийство за треньора според мен) го оплюха толкова много, че забравихме за положителните му качества.
Друг добър ръководител според мен е Любослав Пенев, но и той се е насочил към попрището треньор.
Та драги ми съфорумци.. не виждам друг, който може да ни издърпа от калта.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Национален отбор”