Матеус: Помогнете да върнем Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nikolov93
Контакти:

Матеус: Помогнете да върнем Бербатов

Мнениеот nikolov93 » 24 юли 2011 19:39

Националният селекционер на България Лотар Матеус призова всички родни медии да помогнат за връщането на Димитър Бербатов в националния отбор. Както е известно, през 2010 година нападателят на Манчестър Юнайтед се отказа да носи националната фланелка и въпреки няколкото опита на Матеус да го склони да се промени решението си, Бербо не го направи. "Защо не успях да убедя Бербатов да се върне в отбора? Направих каквото можах. Призовавам българските журналисти да помогнат да върнем Димитър в националния отбор", заяви пред bTV германският специалист. Бербатов е голмайстор №1 в историята на българския национален тим, като в периода 1999 - 2010 той вкара 48 попадения в 79 мача, с което подобри с един гол постижението на легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев.

ShooterMan
Контакти:

Re: Матеус: Помогнете да върнем Бербатов

Мнениеот ShooterMan » 24 юли 2011 19:44

ДА на Митко Бербатов!НЕ на Перуката!Да върнем Митко и да изгоним Косата :!: .По друг начин не виждам как футбола в България би напреднал дори малко :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 юли 2011 19:50

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто - да го направиш. ;) Димитър Бербатов е един от най-големите играчи, обличали някога националната фланелка. Дори в края на своята футболна кариера, със своите умения и талант той може да бъде безкрайно полезен на националния отбор . Според мен, тук ролята не е толкова на медиите, които спомогнаха достатъчно за неговото оплюване и за отказа му да играе за България. Единствено Бербатов може да вземе решение за завръщане в отбора, за който е допринесъл толкова много. Така ще поправи своята грешка с напускането и ще си върне доверието и симпатията на всички футболни фенове в България, включително и моето. Ти си на ход, Митко! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 24 юли 2011 19:52

колкото и да не искам да го кажа бербо няма да се върне твърде много години пърпя някой хора във бг ако не бяха те според вас защо най-обичания български футболист ще напусне наща земя. ;)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 24 юли 2011 19:56

MONK1TO написа:колкото и да не искам да го кажа бербо няма да се върне твърде много години пърпя някой хора във бг ако не бяха те според вас защо най-обичания български футболист ще напусне наща земя. ;)

Мирише ми на говорене наизуст :)

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 24 юли 2011 19:57

Не вярвам Бербатов да се върне, но пък мечтите са безплати :!:
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 24 юли 2011 19:59

Corwin написа:
MONK1TO написа:колкото и да не искам да го кажа бербо няма да се върне твърде много години пърпя някой хора във бг ако не бяха те според вас защо най-обичания български футболист ще напусне наща земя. ;)

Мирише ми на говорене наизуст :)

не е така брат просто това е истината а някой имам предвид БФС и не те само
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 24 юли 2011 20:02

Мързи ме да дъвча пак говорени хиляди пъти неща. Просто хора, предпочели клуба пред националния, не бива да се искат/приемат обратно. Независимо дали се казват Бербатов или Домовчийски. Освен това вече започна смяната на поколенията в отбора, която трябва да даде новия облик. А в него няма място за футболисти, които ще се откажат след 2-3 години.

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 24 юли 2011 20:04

А дано, ама надали.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Rigabula
Контакти:

Мнениеот Rigabula » 24 юли 2011 20:11

Не е като да бълваме нападател след нападател с поне 1/2 от класата на Бербатов, та да имаме и претенции.
Дръг е въпроса дали той ще се върне. Мен лично много ме съмнява.
Аз лично се надявам той да се върне, защото и на 40 да стане пак ще бъде полезен на националния. (може и да съм пристрастен - винаги съм харесвал играта на Бербатов)
Изображение

Върни се в “Национален отбор”