България-Германия 3-2. И аз бях там, и аз плаках

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

България-Германия 3-2. И аз бях там, и аз плаках

Мнениеот ros » 07 юни 2011 11:05

07.06.1995 е една от най-великите дати в историята на българския футбол. Преди 16 години ОНЕЗИ ГОЛЕМИ ФУТБОЛИСТИ разбиха Германия на стадион Васил Левски с 3-2. Това събитие, видяно от над 50 000 души на живо, завинаги ще остане в паметта ми. И аз бях там, и аз плаках заедно с всички непознати за мен хора, заедно с небето, от което се изливаше невероятен дъжд, заедно с цяла България.

Нека всеки, който има спомен от този мач, било на живо, бело пред телевизорите разкаже на останалите момчета и момичета от форума спомените си от срещата. Лично аз съм щастлив, че имах честта да съм на "Васил Левски" в онази знаменита вечер :)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

stg333
Контакти:

Re: България-Германия 3-2. И аз бях там, и аз плаках

Мнениеот stg333 » 07 юни 2011 11:13

това което помня от тоя мач беше побеснелия Костадинов , общо взето той сам би Германия, имах чувство че се е надрусал в добрия смисъл на думата разпокри ги, това вероятно имаше общо с това че не получи шанс да остане в Баерн където беше под наем

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 юни 2011 11:25

stg333 написа:това което помня от тоя мач беше побеснелия Костадинов , общо взето той сам би Германия, имах чувство че се е надрусал в добрия смисъл на думата разпокри ги, това вероятно имаше общо с това че не получи шанс да остане в Баерн където беше под наем

Костадинов вкара третия гол, а беше бесен, защото преди това публиката вече беше започнала да го освирква, при гола му чак оператора ( Пламен ) нахлу на терена ))), след 2-та гола на германците си помислих, край, пак ни почнаха, но....имало господ, две дузпи ( как ги свири тоя италианец?! Направо не знам!) греда на Стоичков, и накрая това меле с удар на Фара и добър финт на Костадинов, Кьопке не знаеше къде се намира :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 07 юни 2011 11:34

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u8CqSpQSHBg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kaWayhum_u8[/youtube]

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 07 юни 2011 11:37

Еехх този мач бе невероятен.Тамън вече бях почнал съзнателно да гледам футбол.Все пак бях на 10 години и споменът от световното 94 бе мн пресен. Спомням си добре мача защото си разбих главата на 3 гол от кеф в стената.Звузи странно ,но стана мн случайно,така се изкефих че от еуфорията паднах на зад към стената и директно си разбих чутората :) :) .
Спомням си че оня Клинсман ни напука 2 гола ,ама всичко финишира със средни пръсти от Костадинов ако не се лъжа май в този мач им ги показа на немската агитка.Къде бяхме тогава къде сме сега просто ми се плаче.
Пожелавам на всички любители на футбола това време отново да се завърне и да гледаме качествен футбол с марка БГ
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 07 юни 2011 11:47

Tова е първия ми мач на националния отбор който гледах,бях на 13 години почти 14,без няколко дена.Голяма радост беше,на баща ми единия колега със който бяхме,се разплака на глас това си го спомням много ясно,а баща ми скачаше като побъркан.После на националите съм бил ходил на мач срещу Англия,но за такъв мач нямам никакъв спомен,но щом седем други казват,че съм бил значи е имало такъв.Докато съм жив,не вярвам да изживея такива мигове като тогава.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 юни 2011 11:52

Чак ми се доплака,като си припомних тия кадри.Да......и аз бях там и аз плаках,както и цяла България тогава плака.
Никога няма да го забравя този мач.Цяла тумба народ тръгнахме от квартала.Бяхме там 2 часа преди да започне мача :)
Преди да влезем на стадиона си изгубих знамето :( И си представих скандала,като се прибера във вкъщи :lol: Но благодарение
на Стоичков и Костадинов всичко ми се размина :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 07 юни 2011 11:59

Всичко което помня е че три дни след това нищо не помнех :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Спомени майна спомени :) :) :)

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 07 юни 2011 11:59

Не го гледах наживо, но пак настръхнах само от клипчетатата...цялата махала се изнесохме пеейки по Главната - а там пълно с още сумати празнуващи...нямаше такова шоу :!:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 юни 2011 12:00

:( :( :( Бях втори клас, но никога няма да го забравя. Бях у братовчед ми и го гледах с него и чичо ми. Помня,че при третия гол на Костадинов, чичо ми излезна по стълбите на блока и взе да крещи. Дотук нищо нередно, проблема беше, че тогава си беше топло и той беше по долни гащи :mrgreen: . Страхотна вечер,може би този мач, както и американското лято ме накараха да заобичам до живот тази велика игра. Поздрави на Роската за хубавата тема и страхотния спомен . :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Национален отбор”