Капитанът на Локомотив Здравко Лазаров може да получи повиквателна за европейската квалификация с Швейцария на 26 март, съобщи БЛИЦ. Един от лидерите Мартин Петров е наказан, което е накарало Лотар Матеус да прибегне до услугите на Електричката. Германецът се е консултирал с тарторите на отбора кой може да замени Мартин срещу кръстоносците. Лотар е бил посъветван от капитана Стилиян Петров, че най-подходящ за това е голмайсторът на черно-белите. "Не съм говорил с Матеус и не зная за повиквателна. Чух, че хора от националния са го посъветвали да вземе мен, но нищо повече. В момента изцяло съм се концентрирал върху изявите ми в Локомотив. Първата задача е да бием Черно море в неделя", заяви Лазаров по телефона от хотел Мариета Палас в Несебър, където пловдивчани са на режим.
Електричката навърши 35 години на 20 февруари, но е най-ефективният футболист в “А” група. Според статистиката полузащитникът на Локомотив е играл във всички 16 мача от началото на сезона средно по 86 минути. Вкарал е 11 гола, има и 4 асистенции. Силната му форма не останала незабелязана от Матеус, който го включил в списъка си за изключително важната квалификация. Здравко Лазаров има 33 мача за националния ни тим и игра на Европейското през 2004 година в Португалия.
http://www.marica.bg/show.php?id=47784
Матеус умува да викне Електричката срещу Швейцария
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Матеус умува да викне Електричката срещу Швейцария
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Re: Матеус умува да викне Електричката срещу Швейцария
Според мен партенка. Да вземат и Ицето Златински, за да укрепят средата на терена...
staria написа:Според мен партенка. Да вземат и Ицето Златински, за да укрепят средата на терена...
Цитира ли са думи на Здравко,че знаел,че има нещо.Ако са си го съчинили тия от Блица ....

Еми дано Матеус ни изненада приятно вземе и Ицето.От много време не съм ходил на мач на националите със сигорност сега ще имам повод да отида.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Че то да взема и той да влезе,тъкмо ще уплатни защитата
Май някой е прекалил с бирата в това топло време днес

Май някой е прекалил с бирата в това топло време днес

You`re My Wicked Live
Златински-национал!
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...
ЗДРАВКО Е ЗДРАВКО Е АЛЕ АЛЕ АЛЕ КУ-ПА-ТА ЩЕ ДОНЕСЕ
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Ебати заглавието...Матеус умува....вагинално или визуално!?!
За всички които не помнят-Стоичков и компания ги биха тея два пъти поред(германците) , не може да има дерби(ЦСКА_ЛЕВСКИ)
а тоя муньо да оди у гората и да не го гледа! За тренер не ставаш Матьо, ти си Вагина!!!
а тоя муньо да оди у гората и да не го гледа! За тренер не ставаш Матьо, ти си Вагина!!!
Да вземе и Кривия и Пажин

- Локомотивец
- Контакти:
tani написа:Да вземе и Кривия и Пажин![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Те, за разлика от Лазаров, отдавна не стават за футбол.