Ицо Златински национал?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

xaxo123
Контакти:

Ицо Златински национал?!

Мнениеот xaxo123 » 04 мар 2011 15:07

Какво ще кажете?
Аз мисля че ще е много добре. ;)

http://gong.bg/view_article.php?article_id=189309

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ицо Златински национал?!

Мнениеот POPCORN » 04 мар 2011 15:31

Зума напоследък почна да говори много глупости!Незнам на какво се дължи това нещо.Преди не говореше толкова много сега не може да му затовриш устата!Господ бил казал, че тая година Локото ще спечели купата, е това като го каза и разбрах, че нещо годините почват си казват думата и има леки наченки на куку руку :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 мар 2011 15:37

И що пък да не бъде национал човека, играе добре, вкарва редовно, отборът му е в челото ;) Или щото не е от Левски, ЦСКА или Ловеч, няма място ?
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 мар 2011 15:39

Viktor4o_Rs написа:И що пък да не бъде национал човека, играе добре, вкарва редовно, отборът му е в челото ;) Или щото не е от Левски, ЦСКА или Ловеч, няма място ?

не говоря за тоя случай, а като цяло!Какво пак намесваш ЦСКА!От ЦСКа няма нито един футболист!Говоря за това , където е казал, че било правилно, че матеус не гледал мача Левски - ЦСКА!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 мар 2011 15:44

POPCORN написа:
Viktor4o_Rs написа:И що пък да не бъде национал човека, играе добре, вкарва редовно, отборът му е в челото ;) Или щото не е от Левски, ЦСКА или Ловеч, няма място ?

не говоря за тоя случай, а като цяло!Какво пак намесваш ЦСКА!От ЦСКа няма нито един футболист!Говоря за това , където е казал, че било правилно, че матеус не гледал мача Левски - ЦСКА!

И какво да гледа Матеус на Левски - ЦСКА, как червени наркомани (не всички фенове на ЦСКА :!:) чупят и целят полицаи, как прехвалените сини звезди едва се влачат ? Че вашите най-добри бяха Платини и Нелсън, кой от тях да повика в националния :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 мар 2011 15:47

Viktor4o_Rs написа:
POPCORN написа:

И какво да гледа Матеус на Левски - ЦСКА, как червени наркомани (не всички фенове на ЦСКА :!:) чупят и целят полицаи, как прехвалените сини звезди едва се влачат ? Че вашите най-добри бяха Платини и Нелсън, кой от тях да повика в националния :lol: :lol:

много си оригинален днеска!Еми да ходи да гледа Славия - Чепинци, може би ще има повече смисъл а?Не се излагай моля те!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 мар 2011 15:52

Кое от това което съм казал, не е вярно ? Колко играчи заслужават да са национали от Левски и ЦСКА в момента , щото с огромни условности аз виждам двама - Делев и Гаджев ;) А и нали все пак Илия Груев наблюдава играчите от А група, а Матеус - тези в чужбина ?
Изображение

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 04 мар 2011 15:55

Viktor4o_Rs написа:И какво да гледа Матеус на Левски - ЦСКА, как червени наркомани (не всички фенове на ЦСКА :!:) чупят и целят полицаи, как прехвалените сини звезди едва се влачат ? Че вашите най-добри бяха Платини и Нелсън, кой от тях да повика в националния :lol: :lol:

На Матеус работата не е да гледа публиката.Освен Нелсън и Платини защитата на ЦСКА се справи доста добре.Освен това с един мач как се правят изводи,нека гледа няколко мача и след това да избира най- заслужилите.Ако Златинов заслужава нека да е сред повиканите.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 мар 2011 15:56

Viktor4o_Rs написа:Кое от това което съм казал, не е вярно ? Колко играчи заслужават да са национали от Левски и ЦСКА в момента , щото с огромни условности аз виждам двама - Делев и Гаджев ;) А и нали все пак Илия Груев наблюдава играчите от А група, а Матеус - тези в чужбина ?

аз незнам колко играчи заслужават..не съм професионалист!Говорим, че това е дербито на България , колкото и да го отричате!Несериозно е да не дойде на мача да гледа!А колко заслужават е отделен въпрос!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 04 мар 2011 15:59

Viktor4o_Rs написа:Кое от това което съм казал, не е вярно ? Колко играчи заслужават да са национали от Левски и ЦСКА в момента , щото с огромни условности аз виждам двама - Делев и Гаджев ;) А и нали все пак Илия Груев наблюдава играчите от А група, а Матеус - тези в чужбина ?
ми двоиката попов стоянов с нищо не по слаба от от иванов илиев даже при изнасянето на топката ги превъзхожда в пъти а галчев в пъти по добър от чавдар и благо за вътрешен пулузащитник тонев за дясно крило също делев ляв халв и нападател от левски гаджев стига с тия измисляняци от славия и литекс мач несме взели от как тия манекени запшочнаха да играят в национала
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “Национален отбор”