Аз мисля че ще е много добре.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=189309
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Viktor4o_Rs написа:И що пък да не бъде национал човека, играе добре, вкарва редовно, отборът му е в челотоИли щото не е от Левски, ЦСКА или Ловеч, няма място ?
POPCORN написа:Viktor4o_Rs написа:И що пък да не бъде национал човека, играе добре, вкарва редовно, отборът му е в челотоИли щото не е от Левски, ЦСКА или Ловеч, няма място ?
не говоря за тоя случай, а като цяло!Какво пак намесваш ЦСКА!От ЦСКа няма нито един футболист!Говоря за това , където е казал, че било правилно, че матеус не гледал мача Левски - ЦСКА!
Viktor4o_Rs написа:POPCORN написа:Viktor4o_Rs написа:И що пък да не бъде национал човека, играе добре, вкарва редовно, отборът му е в челотоИли щото не е от Левски, ЦСКА или Ловеч, няма място ?
не говоря за тоя случай, а като цяло!Какво пак намесваш ЦСКА!От ЦСКа няма нито един футболист!Говоря за това , където е казал, че било правилно, че матеус не гледал мача Левски - ЦСКА!
И какво да гледа Матеус на Левски - ЦСКА, как червени наркомани (не всички фенове на ЦСКА) чупят и целят полицаи, как прехвалените сини звезди едва се влачат ? Че вашите най-добри бяха Платини и Нелсън, кой от тях да повика в националния
![]()
Viktor4o_Rs написа:И какво да гледа Матеус на Левски - ЦСКА, как червени наркомани (не всички фенове на ЦСКА) чупят и целят полицаи, как прехвалените сини звезди едва се влачат ? Че вашите най-добри бяха Платини и Нелсън, кой от тях да повика в националния
![]()
Viktor4o_Rs написа:Кое от това което съм казал, не е вярно ? Колко играчи заслужават да са национали от Левски и ЦСКА в момента , щото с огромни условности аз виждам двама - Делев и ГаджевА и нали все пак Илия Груев наблюдава играчите от А група, а Матеус - тези в чужбина ?
ми двоиката попов стоянов с нищо не по слаба от от иванов илиев даже при изнасянето на топката ги превъзхожда в пъти а галчев в пъти по добър от чавдар и благо за вътрешен пулузащитник тонев за дясно крило също делев ляв халв и нападател от левски гаджев стига с тия измисляняци от славия и литекс мач несме взели от как тия манекени запшочнаха да играят в националаViktor4o_Rs написа:Кое от това което съм казал, не е вярно ? Колко играчи заслужават да са национали от Левски и ЦСКА в момента , щото с огромни условности аз виждам двама - Делев и ГаджевА и нали все пак Илия Груев наблюдава играчите от А група, а Матеус - тези в чужбина ?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта