Преслава развежда Лотар Матеус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

パルマラット
Контакти:

Преслава развежда Лотар Матеус

Мнениеот パルマラット » 03 яну 2011 17:07

Симпатичният селекционер на националния отбор Лотар Матеус бил лудо влюбен в чалга гърлата Преслава.

Германецът искал час по-скоро да сложи край на брака си с украинската моделка Лиляна, за да може да бъде с нашенката – това съобщава в последния си брой в. „Галерия“.

Матеус сключи брак с четвъртата си жена преди 2 години, но вече съжалява, тъй като в последно време двамата са като куче и котка. Пред известен немски вестник той дори признава, че от една година насам отношенията им са ледени и не могат да възродят чувствата си един към друг по абсолютно никакъв начин.

Преди около два месеца те даже си уредили среща с адвокат, за да започнат бракоразводните дела, но красивата Лиляна не се появила в уречения час в кантората. Но по-пикантната новина е, че Лотар е хлътнал здраво по певицата Преслава и дори се говори, че именно тя ще бъде петата съпруга на симпатягата.

Матеус охладнял към украинката след като срещнал нашенката и бил възхитен от красотата и чара й. Засега двамата с Пресито избягват да се показват заедно на публични места, защото е известно, че изпълнителката не обича да парадира със своите връзки.

http://www.novsport.com/news125767_1022.html

Toва ако е вярно няма да ме изненада.Лотар ще се ожени 10 пъти преди да хвърли топа. :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Преслава развежда Лотар Матеус

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 яну 2011 17:16

Според мен е жълтина, но пък не бих се учудил, ако е вярно :lol: :lol: Време беше да го налазят нашите фолкаджийки, Лотар здраво е подгонил рекорда на Хенри Осми :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 яну 2011 17:17

Горкия хер Лотар....Крайно време беше някоя от нашенските скъпоплатени жрици наричани фокл-певици да му се метне на вратлето. :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 03 яну 2011 17:20

Viktor4o_Rs написа:Според мен е жълтина, но пък не бих се учудил, ако е вярно :lol: :lol: Време беше да го налазят нашите фолкаджийки, Лотар здраво е подгонил рекорда на Хенри Осми :mrgreen: :mrgreen:

И аз затова не съм сигурен,защото се появи информация и за германска студентка,но и това с Преслава може да е вярно пича 4 пъти се е женил и пак ще се развежда всичко е възможно!!!

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 03 яну 2011 18:16

ако Лотар още нея познава,то цяла България я познава....даваи Преси,мачкаи тия шваби... :shock:
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 яну 2011 18:35

Голям праз, ако ще и 20 пъти да се жени, това си е неговият личен живот, а той е неприкосновен и може да прави каквото си поиска.
Изображение

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 10 яну 2011 00:23

Е родните журналисти обичат да се ровят , особено когато става въпрос за личност к'то Матеус

Върни се в “Национален отбор”