Уволниха Пламен Марков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Уволниха Пламен Марков
Най-после тая подлога го изгониха. Абсолютна мижитурка .
Re: Уволниха Пламен Марков
Разгеле ! Цесекар съм , но футболерите не искат да играят при него и туйто . Сега е важно кой ще сложат . Само да не е Мърльото . Но си мисля , че ще е Херо , щото нещо май го натириха от Черноморец . Иначе лично аз предпочитам няко чужденец от класа , за да не му се месят разни шефове , млениджъри , че за това стигнахме дъното . 

Първата крачка е направена, сега важната е втората!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Лично мойто мнение е, че с него се направиха 2 грешки.Първата беше, когато го уволниха след края на Евро 2004, а втората, че го назначиха в началото на този квалификационен цикъл.Истината беше да ги хване тия глезльовци някой чужденец, за предпочитане немец, за да се сложи строг ред в тоя отбор, но вместо това сега ще чакаме я Мъри, я Любко... и ще се молиме да се класираме евентуално за ЮАР 2010...
п.п. какво търси тази тема в подфорума на Левски ????????????????
REDSTAR написа:Разгеле ! Цесекар съм , но футболерите не искат да играят при него и туйто . Сега е важно кой ще сложат . Само да не е Мърльото . Но си мисля , че ще е Херо , щото нещо май го натириха от Черноморец . Иначе лично аз предпочитам няко чужденец от класа , за да не му се месят разни шефове , млениджъри , че за това стигнахме дъното .
Тук не става въпрос за Левскари и цесекари - става въпрос за националния отбор и трябва всички да милеем за него, който не милее - Анадола и Диарбркир има място колкото щеш
MoNteSo написа:Лично мойто мнение е, че с него се направиха 2 грешки.Първата беше, когато го уволниха след края на Евро 2004, а втората, че го назначиха в началото на този квалификационен цикъл.Истината беше да ги хване тия глезльовци някой чужденец, за предпочитане немец, за да се сложи строг ред в тоя отбор, но вместо това сега ще чакаме я Мъри, я Любко... и ще се молиме да се класираме евентуално за ЮАР 2010...
Може и скандинавец да е!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Да извадят пари от БФС и да платят на някой доказан специалист от когото играчите да имат респект.
hlucho написа:Първата крачка е направена, сега важната е втората!
ВТОРАТА ИМ КРАЧКА Е В КЕРЕЧА!НЕ ВЯРВАМ ДА НАМЕРЯТ КАЧЕСТВЕН ТРЕНЬОР.ПЕРУКАТА И КУБЕТО НЯМАТ ИНТЕРЕС ОТ ТОВА.МОЖЕ СТОИЧКОВ ДА ИМ НАМЕРИ ТРЕНЬОР-НЯКОЙ ОТ ГОЛЕМИТЕ,НО ТЕ НЯМА ДА ГОВОРЯТ С ИЦО.А ГОЛЯМ ТРЕНЬОР С КУБЕТО И ПЕРУКАТА НЯМА ДА ГОВОРИ,ПЪК ИЗОБЩО,ЗАЩОТО ТЕ СА НЕПОЗНАТИ В СРЕДИТЕ НА ВЕЛИКИТЕ ВЪВ ФУТБОЛА.ТОВА Е.ОЧАКВАЙТЕ В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ ЛЮПКО,НО ПО-ВЕВРОЯТЕН Е НЯКОЙ МУХЛЬО КАТО МАРКОВ.
- GoDDeadman
- Контакти:
Ураааа най-сетне!!! То като нямаш достойнство сам да напуснеш след резила със Сърбия а и не само заради тях, е нормално да те изгонят.А сега накъде??? Дано БФС да извади пари за качествен чужденец.Според мен Люпко едва ли е най-добрият вариант.
Ако искаме български треньор- защо не Симонович.Ако приемем че зад добрите игри на Сливен се крие той а не Лечков и БФС е добра алтернатива.Ако не -чужденец понеже българските трньори са леееко амортизиртани и незапознати с новостите във футбола. Кевин Кийгън май е свободен.Може и Рой Кийн ако го уволнят скоро.Хуанде Рамос е свободен
))) и много още.
Ако искаме български треньор- защо не Симонович.Ако приемем че зад добрите игри на Сливен се крие той а не Лечков и БФС е добра алтернатива.Ако не -чужденец понеже българските трньори са леееко амортизиртани и незапознати с новостите във футбола. Кевин Кийгън май е свободен.Може и Рой Кийн ако го уволнят скоро.Хуанде Рамос е свободен

Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
- LordVOODOO
ВРЕМЕ БЕШЕ ДА ГО РАЗКАРАТ ТОЯ КРЕТЕН!!! И СТИВИ УОНДЪР ДА НИ Е ТРЕНЬОР ПАК ЩЕ СМЕ ПО-ДОБРЕ С НЕГО!!!!