Бившият наставник на българския национален отбор Станимир Стоилов няма да вземе нито стотинка обезщетение, за това, че напусна работата си. Тази вест съобщи самият той.
"Не искам нито стотинка обезщетение. По най-бързия начин ще се срещна с Боби Михайлов да разтрогнем договора, за да не преча за назначаването на нов селекционер. Нямам морално право да искам обезщетение, тъй като не си свърших работата", откровен е Мъри.
Ей това е за всички дето казват, че е стоял заради парите.
Мъри не иска и стотинка от България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Мъри не иска и стотинка от България
Ха, Мъри не е нагъл, нали?!
Ако той инициира прекратяването на договора, той следва да плати обезщетение или неустойка, а не да говори простотии
Освен ако БФС не са подписали някакъв безумен договор, което не ми се вярва!
Ако той инициира прекратяването на договора, той следва да плати обезщетение или неустойка, а не да говори простотии

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
То оставаше и да иска. Той трябва да дава пари на хората, които бяха на стадиона.
[center]
[/center]

Толкова благродство и благодетел на купчина не съм виждал отивам да си разплета жилетката от вълнение и умиление Хаскоу винаги е било котило за благородници и женталмени

-
Popeye написа:Толкова благродство и благодетел на купчина не съм виждал отивам да си разплета жилетката от вълнение и умиление Хаскоу винаги е било котило за благородници и женталмени![]()
![]()
+1000

Мъри ще го търсим със свещ след още два кръга ...... На колене ще ходят да му се молят да се върне
Да не мислите, че след толкова отказващи се от националния някой свестен треньор ще иска да го поеме и след това да го "поема" всеки мач .... Няма луд който да иска да се орезели и да стане за смях. Тогава пак ще потърсим Мъри, да научи 10-тина млади да играят футбол за националния

Да не мислите, че след толкова отказващи се от националния някой свестен треньор ще иска да го поеме и след това да го "поема" всеки мач .... Няма луд който да иска да се орезели и да стане за смях. Тогава пак ще потърсим Мъри, да научи 10-тина млади да играят футбол за националния
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
И на мен да ми дават по 50 000 на месец за 10 мача на кръст и аз няма да искам повече пари.
Чакайте бе хора, той си подава оставката сам. За какво обещетение въобще коментира след като не му е прекратен договора едностранно от БФС? Този човечец вече тотално се ошашави от ситуацията. Да не говорим за пропуснатите ползи от приходи при класиране на европейското. Не че реално сме имали шансове, но той обеща твърдо да ни класира.
След намека за успехите му като клубен треньор след мач на националния и сега с този "благороден жест" направо сам си срина авторитета.
След намека за успехите му като клубен треньор след мач на националния и сега с този "благороден жест" направо сам си срина авторитета.
- TPAKTOP
- Контакти:
b0b1 написа:И на мен да ми дават по 50 000 на месец за 10 мача на кръст и аз няма да искам повече пари.
+1

Иначе много благородно от негова страна

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Yoda написа:Мъри ще го търсим със свещ след още два кръга ...... На колене ще ходят да му се молят да се върне![]()
![]()
![]()
отивам тръгвам да го търся в 2ч има аФтобус за Аскоу, взимал съм праз лук и кило козя саздърма дано сЪ смили....