След поредните резили по терена, националният ни отбор прилича на разровен мравуняк...но от вътре не се виждат трудолюбивите мравки, които се втурват да градят своя любим двор, а един изгнил и вмирисан коптор задвижван от шуробаджанащина и менъджерски интереси. Грозна картина нарисувана от ръцете на некадърни управници на родния ни футбол!
Ето и едно изречение в рязък контраст на горното: Поклон пред футболистите достигнали до четвъртото място в света и победили безапелационно бившия световен шампион, накарали целия народ да се радва искренно и да вярва, че сме силна и достойна нация!
Но горния поклон е само пред тези хора играли на терена, пред футболистите...обаче, абсолютно неподготвени се оказваха тези бивши гении на зеления терен да се справят с управлението на родния ни футбол! неподготвени се оказаха и за срещата им с менъджерските интереси, а и с личното си желание за успехи на собствените им деца! за годините през които водеха българския футбол, успяха еднозначно да извървят заедно с този роден футбол пътя от четвърта футболна сила в света, до футболно джудже, побеждавано безпроблемно от току що формиран национален отбор, какъвто е този на Черна гора. Тоталният крах на това "управление" е видим и за хора без претенции от футболни познания, а за футболните експерти е просто повод за присмех.
Има ли път? това е заглавието на темата...има ли път, различен от тоталната подмяна на ръководството на БФС? има ли път различен от създаването и спазването на ясни и точни правила и стратегия за развитието на българския футбол? има ли път различен от моментално спиране на шуробаджанащината и комисионерстването? има ли път различен от това Българският футбол да тръгне отново по път, който да го изведе към спортните успехи?
Има ли път за националния отбор и какъв според вас е той?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Има ли път?
Не знам път има ли, няма ли, ама аз ги изкарах 13 теми с приблизително едно и също съдържание след мача снощи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Дамм... винаги след такива катаклизми, било то на клубно и национално ниво, почват едни безкрайни теми.
Знайни и незнайни писатели почват да пишат едни теми, едни есета, вероятно с тайна надежда от гонг да ги харесат и да ги вземат да пишат статии?
Тези въпроси към кого си ги отправил? Да се знае..
Защото тука все у-дю, сменяме все нещо все не става. Какво толкова правите трагедии? Еми нямаме поколение, какво сега, да си режем вените всички ритуално ли? Ето - махат се Мъри и Наско, половин България е доволна... след време другата половина ще е и така.
Знайни и незнайни писатели почват да пишат едни теми, едни есета, вероятно с тайна надежда от гонг да ги харесат и да ги вземат да пишат статии?
Тези въпроси към кого си ги отправил? Да се знае..
Защото тука все у-дю, сменяме все нещо все не става. Какво толкова правите трагедии? Еми нямаме поколение, какво сега, да си режем вените всички ритуално ли? Ето - махат се Мъри и Наско, половин България е доволна... след време другата половина ще е и така.
вс наново от 0..както мъжкия ,така и юношеските отбори.сега и звездите ни са пред отказване и вс наново запо4ва.ако се предприеме правилна политика с правилните хора/никога от подуене+оставка на перуката/ще дойдат и резултатите след около 5 год.поне 5-10 бразилци и подобни да се натурализират и ще стане...това е пътя за нас... 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
- TPAKTOP
- Контакти:
rhaegar написа:Не знам път има ли, няма ли, ама аз ги изкарах 13 теми с приблизително едно и също съдържание след мача снощи.
Ами не завиждай пусни и ти

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
rbs написа:вс наново от 0..както мъжкия ,така и юношеските отбори.сега и звездите ни са пред отказване и вс наново запо4ва.ако се предприеме правилна политика с правилните хора/никога от подуене+оставка на перуката/ще дойдат и резултатите след около 5 год.поне 5-10 бразилци и подобни да се натурализират и ще стане...това е пътя за нас...
Ми да, Майкон, Рамирес, Сезар, Пато и Роналдиньо само това чакат ша знаеш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Gonzo0009
- Контакти:
Re: Има ли път за националния отбор и какъв според вас е той?
За сега не се вижда такъв - нека да земеме треньор от чужбина пък каквото сабя покаже.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
- south_division
- Контакти:
Пътя е следния:Лечков президент, вице-Орманджиев. Шеф на лигата Емо Костадинов.Директор на националните отбори Димитър Пенев. А група да се увеличи на 20 и да се натурализира целия обор от панчарево.Йешич треньор, Тройчо помощник и Тошко Янчев капитам. Само тогава ще има успех националния ни отбор.
-
- Контакти:
СЪВСЕМ СЕРИОЗНО- КАНИМ ТРИМА ГЕРМАНЦИ И ИМ ПОВЕРЯВАМЕ НАЦИОНАЛ ,МЛАДЕЖИ И ЮНОШИ ДО 18 ЗА ПЕРИОД 3-5 ГОДИНИ ДА НИ ОПРАВЯТ ФУТБОЛА ! ДА НАУЧАТ ПОКОЛЕНИЯТА НА ФУТБОЛ ! ИМАМЕ ПОЗИЦИИ В ГЕРМАНИЯ -НИКОГА НЯМА ДА НИ ОТКАЖАТ ТАКАВА ПОМОЩ !
edkodimitrov написа:СЪВСЕМ СЕРИОЗНО- КАНИМ ТРИМА ГЕРМАНЦИ И ИМ ПОВЕРЯВАМЕ НАЦИОНАЛ ,МЛАДЕЖИ И ЮНОШИ ДО 18 ЗА ПЕРИОД 3-5 ГОДИНИ ДА НИ ОПРАВЯТ ФУТБОЛА ! ДА НАУЧАТ ПОКОЛЕНИЯТА НА ФУТБОЛ ! ИМАМЕ ПОЗИЦИИ В ГЕРМАНИЯ -НИКОГА НЯМА ДА НИ ОТКАЖАТ ТАКАВА ПОМОЩ !
.... даже мога да ти кажа имената им Хитлер, Гьоринг и Гьобелс

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !