Има ли място за Мицански в националния отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Има ли място за Мицански в националния отбор?
Повдигам тази тема защото мисля че Рангелов не е по добър от Мицански а и според мен Мицански трябва да получи повече доверие от тези 15 мин. в контролата с Русия. Вие как мислите?
Re: Мъри, дай шанс на Мицански!!!
споко, Мицански ще влезе днеска за повечко минутки, ама само да не е още първото полувреме, поради това, че са ни тикнали 2 безответни гола!

-
- Контакти:
Явно ще търка сккамейката :@ ако не го пусне ще падаме с много :Х
Абе на мен що ми се струва че Мицански вобще не е в групата....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Gonzo0009
- Контакти:
Gil-galad написа:Абе на мен що ми се струва че Мицански вобще не е в групата....
верно ли не е?
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Gonzo0009 написа:Gil-galad написа:Абе на мен що ми се струва че Мицански вобще не е в групата....
верно ли не е?
Еми не беше в групата за Англия....поне на мен така ми се стори....може и аз да бъркам....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Той Мицански от началото на сезона е резерва в Кайзерслаутерн няма нито една игрова минута в Бундеслигата.По-добре да играе Домо има 3 мача и 2 гола за Херта няма значение че са във Втора бундеслига
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
Сегашният състав на България:
Вратари:
13.Николай Михайлов, 1.Владислав Стоянов
Защитници:
2.Станислав Манолев, 5.Веселин Минев, 15.Иван Иванов, 3.Илиян Стоянов, 16.Живко Миланов
Халфове и нападатели:
20.Станислав Генчев, 8.Чавдар Янков, 6.Станислав Ангелов, 19.Стилиян Петров, 17.Мартин Петров, 7.Ивелин Попов, 12.Георги Пеев, 10.Валери Божинов, 11.Димитър Рангелов, 9.Мартин Камбуров, 14.Валери Домовчийски, 11.Димитър Рангелов, Николай Димитров
Не го виждам Мицански.... Еми шанс то и без друго от утре Мъри ще е безработен
Вратари:
13.Николай Михайлов, 1.Владислав Стоянов
Защитници:
2.Станислав Манолев, 5.Веселин Минев, 15.Иван Иванов, 3.Илиян Стоянов, 16.Живко Миланов
Халфове и нападатели:
20.Станислав Генчев, 8.Чавдар Янков, 6.Станислав Ангелов, 19.Стилиян Петров, 17.Мартин Петров, 7.Ивелин Попов, 12.Георги Пеев, 10.Валери Божинов, 11.Димитър Рангелов, 9.Мартин Камбуров, 14.Валери Домовчийски, 11.Димитър Рангелов, Николай Димитров
Не го виждам Мицански.... Еми шанс то и без друго от утре Мъри ще е безработен

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Не беше в групата за Англия, защото отборът беше с 1 човек повече, отколкото е позволено да е групата. Сега поради отсъствието на Манолев и Янков, ако са ги махнали от групата, Мицански би трябвало да е записан като резрва, но това ще се види на стадиона /или пред телевизора/. От Мъри очаквам всичко, така че за сега нямам идея какво му е щукнало
Последна промяна от Allein на 07 сеп 2010 17:44, променено общо 1 път.
Топчооо написа:Той Мицански от началото на сезона е резерва в Кайзерслаутерн няма нито една игрова минута в Бундеслигата.По-добре да играе Домо има 3 мача и 2 гола за Херта няма значение че са във Втора бундеслига
Виж малко как играят титулярните нападатели на Каизерслаутерн и тогава ми говори,а Домо е титуляр, ама като плеимейкър

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]