http://bgpetition.com/protiv-nacionalni ... index.html
Нека всеки, който е против излъчването на мачовете на националния отбор по ТВ+ да се подпише. Не знам дали ще има някакъв отзвук, но все пак е някакво действие, което да покаже несъгласието ни с действията на БНТ, Булсатком и т.н.
Телевизии,предаващи/непредаващи мачове на националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- to6kata1912*
- Контакти:
- BERBOPEDRO
Re: Петиция против излъчването на мачовете на националния по ТВ
напълно подкрепям идеята
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
Аз също съм За!!! Вече подписах петицията!
Нали толкова хора ще пропуснат поне според мен спортно събитие номер 1 за България за тази година...Трябваше много по отдавна да им се забрани на тия да правят така
(
Нито имат коментари... при всеки мач на Левски все едно парламентарен контрол се гледа :X никакъв живец :

Нито имат коментари... при всеки мач на Левски все едно парламентарен контрол се гледа :X никакъв живец :
- ManUtdMadFan
- Контакти:
Аз съм ЗА излъчването на мачовете на нац. по ТВ+!
България
-
- Контакти:
Аз съм против.ТВ+ не са виновни,че никой друг няма интерес и не цака повече пари от тях.Срещу пазарната икономика и частната собственост нямат шанс и 100 петиции.Между другото,кой ли е виновен за това (в смисъл за системата като цяло)?Ще кажа,ама работата става вече "политика"...
ManUtdMadFan написа:Аз съм ЗА излъчването на мачовете на нац. по ТВ+!
Добре човек.. преди 1 месец недоволствахме за мачовете на Левски и Цска ... ок за другите ултраси не е имало кой знае какво значение дали ще гледат.. но има хора които просто нямат възможност... Не е честно спрямо цяла България
Аз също подписах , и пуснах линка на страницата си в Facebook - за да научат повече хора . Дано да има някаква реакция - успех 

Ай стига с това реване бе.Научете се да ходите да гледате мачове по заведения.Ще похарчите по някой лев,ще пийните по някоя бира .Така е по цял свят.Извадете тези змии от джобовете и се повеселете,стига сте ревали!
Вървим добре за 15мин.-15подписа
За това кой плащал и кой не нещо не съм съгласен.Нали и Про Бг е техен канал ,да го бяха пуснали там-така и дядо ми на село ще го гледа с обикновенна антена.Аз съм на Булсат и няма проблем ,но ако в денят на мача съм някъде другаде
Да дават по ТВ+ и предизборните кампании на партийте