Венци Стефанов:Самото ръководство е сбъркано

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
suni

Венци Стефанов:Самото ръководство е сбъркано

Мнениеот suni » 05 сеп 2010 10:54

Много слабо представяне на националния отбор срещу Англия. Те играха, ние гледахме отблизо. Странно ми стана, че при завръщането си в България треньорът и директорите на отбора заявиха, че сме играли добре. Не съм голям специалист, но явно сме гледали различни мачове. Казват, че сме имали няколко чисти голови положения. Аз видях само едно. А ако броим тези на англичаните - те бяха към 15. Докато някои хора са в ръководството на БФС, нещата ще са такива, че и по-зле. Преди мача обясняваха, че имаме голям шанс, защото Англия е слаба, а ние трябва да ги пребием на терена. За тази цел обаче не е достатъчно само да се облечеш като папагал, ами да имаш и малко умения и мозък. Представянето ни бе такова, че все едно цирк "Балкански" бе в Лондон. Няма какво да гледаме кой става за националния отбор и кой не. Самото ръководство е сбъркано, оттам започва всичко. Не можем да искаме никакви резултати при това ръководство. Няколко пъти казах на Боби Михайлов, че тези хора ще го завлекат в бездната. Тук не става дума за приятелство и комшийство. Говорим за честта на България. Затова в ръководството и на терена трябва да са най-качествените хора. Професионалисти, които знаят какво трябва да правят. При 2:0 директорът и треньорът се смееха, при 4:0 също бяха усмихнати. Ама то предварително било ясно, че ще ни бият. След като е така, по-добре да не пътуват и да не се излагат. На нас трябва да ни направят група със Сан Марино, Лихтенщайн, Люксембург и Фарьорски острови. Тогава може и да победим някой. Срещу Англия играхме по-зле и от румба в кофа. Не им ли е ясно, че нов бардак със стари курви не се прави. След мача показаха статистика, в която се вижда, че всички показатели са в пъти в полза на англичаните. Но според ръководството отборът е стоял добре на терена и е имал положения. Май трябва да падаме с 0:10 на полувремето, за да видят някои хора, че не ставаме за нищо. Плюят Митко Бербатов, но това е, защото му завиждат. Той наистина е толкова високо, че дори не ги вижда тези хора. Ситуацията е същата като с лисицата и гроздето. Бербатов е любимец на Алекс Фъргюсън, няма да се занимава с тях. Българският национален отбор има нужда от нормален треньор, който да подбере най-добрите футболисти. А не от хора, които се обличат като какаду и много говорят. Този човек само може да носи обувките на Бербатов, в най-добрия случай да ги лъска.

:!: :!: :!:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Неутрален
Контакти:

Re: Венци Стефанов:Самото ръководство е сбъркано

Мнениеот Неутрален » 05 сеп 2010 11:22

Кратко и ясно, много добър коментар. Аз обаче все още чакам някой да излезе и да каже : Аз, той , оня, третия или ние сме виновни. Май няма да дочакам ,така ми се струва. Когато Бербо каза абе толкова си можем, изсипаха му кофите с помия и ла.на, обаче аз силно се надявам до 5-10 години да поеме юздите на тази разпасана команда, т.е. мафия наречена БФС. Няма да забравя физиономиите на лечков,перуков,раев(не заслужават голяма буква) и другите когато каза , обадете се ако искате да ви оправя футбола. Дано минат по бързо още 3-4 мача , та съвсем да лъснат задниците на тези недъгави управляващи и да видиме кой ще е първия подал оставка. Като ги знам колко са дебелоглави, единственият отговор ще бъде : Ми те футболисите играят, ние не играеме.Явно ще си караме по комунистически, вината поемат само с мезетата.

rikk
Контакти:

Мнениеот rikk » 05 сеп 2010 11:28

уфффффффффф
Хора истината е много проста ама всички се правим на луди.
Трябва смяна на всички - тренер , играчи и тн.
Залагаме на 18-19 годишни изграждаме ги за един - два цикъла и готово.
Както се казва с стари ку..и нов бардак не се прави !!!!!!!!!!
Но кой ще поеме риска - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Никой ....
така че ....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2010 11:52

Добре, дайте алтернативи, като искате някой да си тръгне !
Да речем, че ще намерим ръководител на БФС, селекционер и директор ..........
а футболисти, от къде ще намерим ? ? ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

rikk
Контакти:

Мнениеот rikk » 05 сеп 2010 12:06

THE G.A.M.E написа:Добре, дайте алтернативи, като искате някой да си тръгне !
Да речем, че ще намерим ръководител на БФС, селекционер и директор ..........
а футболисти, от къде ще намерим ? ? ?

Пич имаме футболисти , но няма кой да работи с тях .
Дори в клубовете - когато почнеш да налагаш млади и надъхани ще е друго защото те знаят че това им е шанса .
Сега какво се прави ...... италианци , французи и какво ли още ......
Вижте какво направи Германия .....
Да те имат силно първенстово и тн.
Но така както ние го караме ... ще настигмен Малта .
Трябва да следваме примера на Сърбия - залагаме на млади и продаваме .

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 05 сеп 2010 12:14

Прав е бате Венци,със старите к**ви нищо не става и няма какво повече да ги чакаме да усе*ат и тея квалификаций.Ама са прави някои колеги тук от форума,че никой от тея п**ки няма да излезе пред обществото и да каже че е сбъркал някъде или причините за тая срамна загуба са такива или такива ,а не дай си боже да си подаде оставката.50 бона на месец е прекалено голяма заплата за бълг.треньор а и Мърльо я взема достатъчно дълго, така че настъпи време да се разделяме с него.Перуци също да помисли за нов треньор но не и втори такъв спуснат с парашут от него самия.За г-н Раев какво да кажа,струва ми се с това лигаво поведение(да се смееш когато футболистите ти падат с 0-4)трябваще още в самолета за насам да си беше подал оставката тъй като се изложи тотално пред цялата нация.Да засегна малко и тъй наречените ни "звезди"-за мен зетя,иванов,коловати,ангелов и янков изобщо нямат място в този отбор.Лично мое мнение, сега не искам да казвам кои играчи да се вземат на тяхно място но знам че има момчета които ще играят със сърце за България а не като някой примадони.И накрая дано имаме малко повод за радост вдругиден,че загубиме ли(в което м/у другото не се и съмнявам за жалост) и тея квалификаций отиват по дяволите :|
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 05 сеп 2010 12:19

Една от причините да е ниско нивото на клубният футбол е именно Венци Стефанов. Тази торба с л..на е най корумпираният и мафиотски президент на ФК - да се чете ка ф.к ю :mrgreen: Славия е клуба, който се издържа от покупко-продажбата на мачове и тото-залагания. Този е издънка от СИК-една от най мръсните мафиотски групировки в България ..... И тоя толум да критикува и да дава съвети ............КОМИЧНО !!!!

П.П. една от причините за ниското ниво на националния отбор е налагането в него на бившите слависти и вечни некадърници - Янков, Рангелов, Бл.Георгиев ...... От както те са в националния отбор нямаме свестен мач, а само жалки равенства със футболни джуджета и загуби от кой се сетиш .....
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 05 сеп 2010 12:32

НКВД- написа:Една от причините да е ниско нивото на клубният футбол е именно Венци Стефанов. Тази торба с л..на е най корумпираният и мафиотски президент на ФК - да се чете ка ф.к ю :mrgreen: Славия е клуба, който се издържа от покупко-продажбата на мачове и тото-залагания. Този е издънка от СИК-една от най мръсните мафиотски групировки в България ..... И тоя толум да критикува и да дава съвети ............КОМИЧНО !!!!

П.П. една от причините за ниското ниво на националния отбор е налагането в него на бившите слависти и вечни некадърници - Янков, Рангелов, Бл.Георгиев ...... От както те са в националния отбор нямаме свестен мач, а само жалки равенства със футболни джуджета и загуби от кой се сетиш .....

И Бербатов е виновен...
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 05 сеп 2010 12:49

Еваларка на Венци Стефанов! Може да е всякакъв, ама поне си казва истината.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 05 сеп 2010 12:58

НКВД- написа:Една от причините да е ниско нивото на клубният футбол е именно Венци Стефанов. Тази торба с л..на е най корумпираният и мафиотски президент на ФК - да се чете ка ф.к ю :mrgreen: Славия е клуба, който се издържа от покупко-продажбата на мачове и тото-залагания. Този е издънка от СИК-една от най мръсните мафиотски групировки в България ..... И тоя толум да критикува и да дава съвети ............КОМИЧНО !!!!

Венци Стефанов ли е треньор? Той ли пуска "некадърниците" в игра ?

Върни се в “Национален отбор”