Бъдете предпазливи!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Бъдете предпазливи!!!
Имам достоверна информация че БСК още от следобед пускат по всички свои форуми агентите си,които ще слухтят за линкове за мача и ще се опитат да блокират в нета излъчването на Англия-България!!! Бъдете предпазливи,внимателни и не се доверявайте на всеки!! Следете кой кога е регистриран,мненията в досието му!! На новорегистрирани от 1 септември никаква информация!!! Размяна на линкове,стриймове,уеб адреси и др. само на лични съобщения на "проверени" хора със регистрация 2008-2009!!!
-
- Контакти:
Re: Бъдете предпазливи!!!
Абе конспирацията е в основата на всичко .... ммм да! 

Е защо 2008-2009 аз като съм регнат тази това да не означава че съм агент на БСК?!
Честито на печелившите 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
И помнете "случая ТНС-ЦСКА" блокираха всичко за секунди!! Още от тогава имам съмнения за 3-4 вредни елемента във форума,които плачеха да им дадем линкове-ама ядоха какалашкатаsixtynine написа:И използвайте презервативи!

Ти си в графата "съмнителни" елементи!! И каква е причината да се регистрираш толкова късно????? Нима досега не знаеше за съществуването на ГОНГ????dunavrs написа:Е защо 2008-2009 аз като съм регнат тази това да не означава че съм агент на БСК?!

- fabregas_949
- Контакти:
soilwork написа:Ти си в графата "съмнителни" елементи!! И каква е причината да се регистрираш толкова късно????? Нима досега не знаеше за съществуването на ГОНГ????dunavrs написа:Е защо 2008-2009 аз като съм регнат тази това да не означава че съм агент на БСК?!
Представи си, че не е знаел...

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Ами досега само четох,както виждаш си пиша за Дунав Русе теми 

Искрено съжалявам-просто губи!! На тоя му личи че е агент!! Вече са вътре....пазете се!!!!!fabregas_949 написа:soilwork написа:Ти си в графата "съмнителни" елементи!! И каква е причината да се регистрираш толкова късно????? Нима досега не знаеше за съществуването на ГОНГ????dunavrs написа:Е защо 2008-2009 аз като съм регнат тази това да не означава че съм агент на БСК?!
Представи си, че не е знаел...