Искам мненията Ви, относно темата!!!
Заслужава ли, играч нямащ мотивация да играе за младежкия отбор да бъде титуляр при мъжете?!
Заслужава ли, играч със очевидно най-слабите игри да бъде несменяем титуляр?!
Не се ли превръща БЪЛГАРИЯ в заложник на изпълненията на един палячо?!
Иван Иванов ли е зависим от България или България от Иван Иванов???
Искам кометарите Ви, сега преди мача, защото след него ще е лесно!!
Само дано не слушаме пак оправдания от високо равнище.
Дано да греша за него, но не съм толкова сигурен - Кипър, Русия, Италия, може би Англия....
Иван Иванов - вън от националния отбор!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Иван Иванов - вън от националния отбор!!
Кой друг да играе ? То и Илиян Стоянов определено не е за националния... То половината играчи не стават, ама като няма по-кадърни от тия безхаберни играчи те ще играят.
моного добар футболист пак ти не го харесваш?
аз му харесвам как играе!

- gunner4life
- Контакти:
Ако случайно паднем Иван Иванов ли ще е най-виновен? Айде стига глупости. От цялата защита в момента единствено Манолев е добър играч. И на мен ми се иска защитата да е в друг вид, но да се хвърля вината само в-у един играч не е реално.
Какво да направи Иван Иванов след като Мъри го е извикал и го пуска титуляр - да откаже да играе ли какво?! След като си повикан и ти е казано, че ще играеш - излизаш и играеш колкото можеш.
Какво да направи Иван Иванов след като Мъри го е извикал и го пуска титуляр - да откаже да играе ли какво?! След като си повикан и ти е казано, че ще играеш - излизаш и играеш колкото можеш.

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
- blue SASHO77
- Контакти:
Караджов написа:моного добар футболист пак ти не го харесваш?аз му харесвам как играе!
Ти не се ли замина бре???
САМО ЛЕВСКИ
До оняден мънкахте да го извикат,а сега "вън" странна работа..
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- shamana1912
Най-лесното нещо е да го изгоним.Може също така да махнем Бл.Георгиев,защото използва много гел,Ч.Янков,защото е дебел,Н.Михайлов-заради онзи автогол...И накрая ще трябва аз и ти да играем май 

- Adramelech
- Контакти:
gunner4life написа:Ако случайно паднем Иван Иванов ли ще е най-виновен? Айде стига глупости. От цялата защита в момента единствено Манолев е добър играч. И на мен ми се иска защитата да е в друг вид, но да се хвърля вината само в-у един играч не е реално.
А ти помниш ли същия този какви ги приказваше преди време? И как нямал мотивация да играе за националния и че не искал да бъде резерва и куп други такива простотии!
Аха, ако паднем и някой играч на Левски е виновен ... вън говедата от националния, а когато паднем и играчите на ЦСКА не са се справили - цялата защита е виновна.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
Това трябва да го каже Мърльо, защото неговата глава лежи под гилотината. Аз лично не го харесвам като футболист, обаче ако трябва някой да си ходи от националния това на първо място са дебелия Янков и зетя -бялата нинджа. Също така синчето да седне на пейката. Лично мнение. Силно се надявам довечера синчето да не направи някоя глупост, дебелия да е на пейката и зетя да не си изкара на бързо някой друг картон. Успех на наш'те ! Ако сега не биеме Англия, повече няма да имаме шанс следващите 100 години.