Мъри Стоилов :Невъзможно е Дембеле да играе за България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

foryoubitch
Контакти:

Мъри Стоилов :Невъзможно е Дембеле да играе за България

Мнениеот foryoubitch » 12 авг 2010 17:06

Вчера е имало такава тема ама вече е в коша какво мислите за това ,копирах го от там :)

Мъри Стоилов: Демб няма как да играе за България на този ет

Мнениеот sakaliev на 11 Авг 2010 10:35
Селекционерът на националния отбор Станимир Стоилов заяви, че французинът Дембеле не може да играе за националния отбор на България. Миналата седмица стана ясно, че нападателя на Левски е започнал процедура по придобиване на български паспорт. Стоилов обаче поясни защо няма да може да използва талантливия французин в националната формация.

„Дембеле няма как да играе за България на този етап. Според наредбите на ФИФА играч получил български паспорт трябва да е играл най-малко пет години за да облече екипа на националния отбор. Няма как да разчитам на него”, заяви Стоилов пред репортер на Novsport.com.

„Наблюдавал съм го в няколко мача, направи ми добро впечатление. На този пост в списъка ми разполагам с играчи като
Димитър Макриев ,Валери Домовчийски, Димитър Илиев и Крум Бибишков,не мисля че Дембеле е по добър от изброените.

dodo7271
Контакти:

Re: Мъри Стоилов :Невъзможно е Дембеле да играе за България

Мнениеот dodo7271 » 12 авг 2010 17:19

Това е края. Крум Бибишков бил на нивото на Гара Дембеле. Е, сега вече е ясно защо нямаме читав национален отбор. Току-що Мъри си спечели още един враг.
Последна промяна от dodo7271 на 12 авг 2010 17:22, променено общо 1 път.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 12 авг 2010 17:20

Мъри е прав, Димитър Макриев ,Валери Домовчийски, Димитър Илиев и Крум Бибишков заедно не могат дори и за миг да се доближат до играта на Гара, Мъри, левскар съм, ама е време да си ходиш. Вчера вместо да пусне момчета, които до сега не са играли, излиза със старите бойци...а кулминацията дойде, когато коментаторът заяви: "класата на България не е същата, когато го няма Пеев..." Срам и позор!
Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 авг 2010 17:32

Еее,след толкоз хвалби за "извънземния" Дембеле-един левскар да ви приземи малко :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 12 авг 2010 17:33

Да видите Мърчо какъв е спец :"Димитър Макриев ,Валери Домовчийски, Димитър Илиев и Крум Бибишков,не мисля че Дембеле е по добър от изброените."
Голем праз че Дембеле няма да е национал, че вкарва-вкарва ама и с него все тая.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

satansho
Контакти:

Мнениеот satansho » 12 авг 2010 17:39

ох горко ни явно е дошло време за деградация на Мъри,жалко можешеда не се излага така.Обикновенно един човек нанеговото положение трябва да го знае.Очевидно е и че преценката му е грешна, както и за работата мув национални отбор.За жлост след снощният мач могада кажа само едно -вървиме надолу не само заради напускането на манекена Бербатов заради цялостната концепция в сегашния нац. отбор , който след Стоичков пак ще се превърне в учиилище :(
и само Левски завинаги!

inspektora
Контакти:

Мнениеот inspektora » 12 авг 2010 17:44

Е-е-е малко е несериозно да говорим за Гара Бембеле в националния. Все пак има 2-3 мача за Левски и вече го гласим за национал. Нека мине половин или един сезон пък тогава да говорим. Не съм ли прав?
http://www.bgprognozi.info - Най-добрите футболни прогнози

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 12 авг 2010 17:46

satansho написа:ох горко ни явно е дошло време за деградация на Мъри,жалко можешеда не се излага така.Обикновенно един човек нанеговото положение трябва да го знае.Очевидно е и че преценката му е грешна, както и за работата мув национални отбор.За жлост след снощният мач могада кажа само едно -вървиме надолу не само заради напускането на манекена Бербатов заради цялостната концепция в сегашния нац. отбор , който след Стоичков пак ще се превърне в учиилище :(

Особенно като ти диктуват състава, ама няма един мъж с топки между краката от българския футбол.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Върни се в “Национален отбор”