Днес се натресох на една новина и реших да споделя нещо.Та става въпрос за нашите големи таланти и тяхната кариера.
1.-Ники Михайлов-нула минути.
2.-Марио Кирев-нула минути.
3.-Валери Домовчийски-горе долу-едно полувреме.
4.-Наско Курдов-нула минути.
5.-Симеон Иванов-тоя незнам от Райо Валекано къде отиде(май втория отбор)
6.Юношка на ЦСКА играеше в Дортмунд не му знам името на момчето-и него го няма.
7.-Иванов-вратарчето на Сиена-нема минутки.
Абе освен Станиславката Манолев ние имаме ли млад играч,който да играе,не бе да играе-пък дори отбора да се казва Биркиркара.
Може и да съм се объркал днес от горещото слънце,ама аз така ги жиждам нещата.
А и Шотландия имахме две момченца Бранимир си някой и т.н.-абе кашата е тотална.
Ето ги нашите таланти
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ето ги нашите таланти
LEVSKI_FOREVER
Re: Ето ги нашите таланти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aз мога да ти кажа къде играеха Русия и Караджата наскоро....
Re: Ето ги нашите таланти
На татиното не му трябват минути за да играе в националния отбор.За вратаря на Юве и нападателя на Милан мисля,че са много млади за да са титуляри в отборите си.А пък и нали не мислиш,че Кирев ще измести Буфон от титулярното място. 

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
zlatan написа:Днес се натресох на една новина и реших да споделя нещо.Та става въпрос за нашите големи таланти и тяхната кариера.
1.-Ники Михайлов-нула минути.
2.-Марио Кирев-нула минути.
3.-Валери Домовчийски-горе долу-едно полувреме.
4.-Наско Курдов-нула минути.
5.-Симеон Иванов-тоя незнам от Райо Валекано къде отиде(май втория отбор)
6.Юношка на ЦСКА играеше в Дортмунд не му знам името на момчето-и него го няма.
7.-Иванов-вратарчето на Сиена-нема минутки.
Абе освен Станиславката Манолев ние имаме ли млад играч,който да играе,не бе да играе-пък дори отбора да се казва Биркиркара.
Може и да съм се объркал днес от горещото слънце,ама аз така ги жиждам нещата.
А и Шотландия имахме две момченца Бранимир си някой и т.н.-абе кашата е тотална.
Ако не се лъжа Иванов(Сиена) игра цял мач за купата на Италия
-
- Контакти:
Re: Ето ги нашите таланти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rodn1 написа:Aз мога да ти кажа къде играеха Русия и Караджата наскоро....
в Син Сити и в спалнята им!

zlatan написа:Абе освен Станиславката Манолев ние имаме ли млад играч,който да играе,не бе да играе-пък дори отбора да се казва Биркиркара.
Георги Миланов роден на 19.02.1992г., миналият сезон има 29 мача за представителният отбор на Литекс.

maldin1 написа:На татиното не му трябват минути за да играе в националния отбор.За вратаря на Юве и нападателя на Милан мисля,че са много млади за да са титуляри в отборите си.А пък и нали не мислиш,че Кирев ще измести Буфон от титулярното място.
Антонио Михайлов от Милан е на 16 или 17, а Марио Кирев е на 19, според поста който играе е млад. Не може всички да са като Касияс, да са титуляри в голям отбор от 18-19 годишна възраст

[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
az не държа да играят в грандовете ,но нали се сещаш че след като ги преотстъпят пак не играят бе хора ,та нали са таланти значи поне в Тюн може да се наложи.
LEVSKI_FOREVER
Мишо Иванов се казва вратаря на Сиена и на скоро мернах някъде , че са му поверили фанелката с номер 1
Което ме кара да си мисля , че ще разчитат на него .
Ники Михаилов - от Твенте си го откупиха и ще си играе там - Бошкер тоя сезон му е последен на вратата - от догодина ще е титуляр Никито !
Марио Кирев и Антонио Михайлов са доста млади за да играят дори професионален футбол - още им трябва време , а имаме и едно момче в Реал Мадрид ...

Ники Михаилов - от Твенте си го откупиха и ще си играе там - Бошкер тоя сезон му е последен на вратата - от догодина ще е титуляр Никито !
Марио Кирев и Антонио Михайлов са доста млади за да играят дори професионален футбол - още им трябва време , а имаме и едно момче в Реал Мадрид ...
- fabregas_949
- Контакти:
kokic1986 написа:Мишо Иванов се казва вратаря на Сиена и на скоро мернах някъде , че са му поверили фанелката с номер 1Което ме кара да си мисля , че ще разчитат на него .
Вече не е в Реал...

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]