Мицански в списъка на Стоилов за Москва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Мицански в списъка на Стоилов за Москва

Мнениеот Parmalat » 19 юли 2010 12:17

В националния тим на България пишат повиквателна за ново име - Илиян Мицански. Нашумелият с голове в полското първенство и в контролите за новия си тим Кайзерслаутерн нападател ще попадне в списъка за контролата с Русия на 11 август в Москва, съобщава "Труд".

Ако Мицански е здрав, селекционерът Станимир Стоилов със сигурност ще го повика и ще му даде шанс да дебютира за България срещу 17-я тим в ранглистата на ФИФА.

За двубоя с руснаците Мицански ще загрее с мач срещу славния Ливърпул. Неговият Кайзерслаутерн ще срещне петкратния еврошампион в събота.

"Лаутерите" са новак в Бундеслигата и най-важното им попълнения е българският нападател, вкарал 40 гола в 58 двубоя за полския Заглебие.

Националите ще направят генералната си репетиция за евроквалификациите на 29-хилядния стадион "Локомотив". Мачът ще е дебют на треньорския мостик на "Сборная" за холандския спец Дик Адвокаат, спечелил преди 2 години купата на УЕФА със Зенит Санкт Петербург.

Щабът на националите не предвижда лагер в България и пътуване с чартър. Играчите от чуждестранните клубове ще трябва да пристигнат директно в Москва на 9 август, понеделник.

По този начин БФС няма да натоварва заради контрола легионерите с полети до България и след това в посока Москва.

Сети се Стоилов да го извика.Сега остава да видим да видим Мицански как ще се представи.Но нищо чудно Станимир Стоилов само да го пусне пследните 10-15 минути.И все пак радостно е че ще видим ново име в националният. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Мицански в списъка на Стоилов за Москва

Мнениеот kokic1986 » 19 юли 2010 12:25

Ревахте за Мицански - ето ви го . От към нападатели сме добре - проблема ни е защитата - там сме гола вода!

joroiliev
Контакти:

Мнениеот joroiliev » 19 юли 2010 12:32

Уникален футболист е Мицански.
Гледал съм почти всички негови голове, и с ръка на сърцето мога да призная че такъв хъс, поглед върху играта, себераздаване и голов нюх не съм виждал скоро в български футболист.
Пред това момче има страшно хубаво бъдеще, дано да направи такъв сезон и в Германия като последният му в Полша и съм сигурен че догодина ще носи екип на елитен клуб от острова.
Единствено успех му желая.

p.s. Освен него мисля че трябва и Дани Младенов да покани в националния.
Това момче направи перфектен сезон с Пирин и тръгна страхотно с Левски.
Смятам че той може да бъде много полезен на националния.
С него и Мицански в отбора на Англичаните ще им бъде доста тежичко отзад.
Последна промяна от joroiliev на 19 юли 2010 12:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 юли 2010 12:34

Добро решение ще е,ако Стоилов извика Мицански.Това момче,заедно с Ивелин и Валери Божинов трябва да водят нападението на България,като аз лично съм спокоен за атаката ни.Основният проблем продължава да бъде защитата и липсата на човек до Стилян,когато Пелето е върнат в защита.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 19 юли 2010 12:44

joroiliev написа:p.s. Освен него мисля че трябва и Дани Младенов да покани в националния.

Разбира се, че трябва да покани Дани Младенов, също така не трябва да забравя Исмаил Иса, ако пък изкараме папспорт и на Гарра Дамбеле, отпред всичко ще е есктра. :lol:

Шегата на страна, но се съмнявам, че ако Младенов в момента играеше все още в Пирин или в някой друг чуждестранен отбор, щяхме да прочетем този коментар, пък едва ли тук някой се съмнява, че рано или късно Дани Младонов ще бъде поканен в националния отбор, едва Мъри ще го пропусне. ;)

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 19 юли 2010 12:48

до Стилян ще играе Влади Гаджев
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 юли 2010 12:50

joroiliev написа:p.s. Освен него мисля че трябва и Дани Младенов да покани в националния.

Левскарите ме убивате. Преди всички викаха, когато Гошо Христов премина от ПФК Ботев в ПФК Левски трябва да се вземе в националния той е машина. Когато Миро Антонов премина в ПФК Левски пак същия зов. Севга дани Младенов. Бас държа, че 80% от левскарите не бяхте чували за него преди да дойде при вас. Сега най-много ще с есмея, ако Мърката изпрати повиквателна на Иво Иванов след като го държеше далеко от националния преди да стане играч на ПФК Левски.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 юли 2010 12:52

Футболист показал мометна добра форма и го правим национал.
За Мицански, че ще бъде повикан, това е добре, но Иса и Младенов нека първо направят за Левски силни мачове и тогава повиквателните няма да закъснеят ;)
ss_killer написа:до Стилян ще играе Влади Гаджев

Влади Гаджев нека си върне формата и няма проблем, защото срещу Дъндолк беше доста неубедителен, на моменти дори не вярвах, че това е той, тъй като толкова слабо да играе не го бях виждал.
Изображение

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 19 юли 2010 12:54

Вие луди ли сте - какъв Дани Младенов...изигра един мач срещу отбор, който е на ниво В група у нас и дай да го правим национал! Много сте смешни с тези клубни пристрастия, чак жалки! Време е да се помисли за защитата сериозно, защото с неиграещия Иван Иванов няма да стигнем далеч!

Върни се в “Национален отбор”