Гаджев сменя Чавдар Янков в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Гаджев сменя Чавдар Янков за евроквалификациите

Мнениеот shumnaliq » 26 май 2010 09:17

Обявеният от Левски за непродаваем Владимир Гаджев ще става национал. Вътрешният халф на сините е гласен за заместник на Чавдар Янков в квалификациите за Евро 2012, пише "Тема Спорт". Селекционерът Станимир Стоилов и директорът Наско Сираков са останалите недоволни от изявите на полузащитника на Металург Донецк в контролите с Белгия (1:2) и ЮАР (1:1). В тях ясно си пролича, че се губи човекът до Стилиян Петров в средата на терена и че Янков не успява да се справя с тази функция. Така Гаджев ще бъде налаган в евроквалификациите като опция за поста. За целта той ще бъде повикан за контролата на 11 август, за която обаче още нямаме съперник. Това ще бъде и генерална репетиция за трикольорите преди двубоя с Англия на 3 септември на "Уембли". Именно постът до капитана е единствената въпросителна около състава за евроквалификациите.

Стоилов гласеше Гаджев за националния още преди година, но тогава контузията му попречи и в състава попадна друг халф на Левски – Георги Сърмов. Травмата бе причината той не бъде в състава и за двубоите с Белгия и ЮАР. Очаква се за спаринга през август сред избраниците на Мъри най-сетне да попадне и нападателят Илиян Мицански.

Дано успее че нямаме друга алтернатива
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

georgisd
Контакти:

Re: Гаджев сменя Чавдар Янков за евроквалификациите

Мнениеот georgisd » 26 май 2010 09:29

Чавдар е в слаба форма в момента, но има сериозен опит, така че аз лично се съмнявам в правилността на такова решение! ;)

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 26 май 2010 09:29

Да се надяваме, че ще се пребори / донякъде/ с менеджерските интереси и щ налучка състава.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 26 май 2010 09:58

Супер, като имаме контроли ги играем като официални мачове....Обаче като дойдат офицалните, ще вика Гаджев, Мицански, със сигурност още 2-3 нови, вместо вече да ги е пробвал и да има представа за тях. Гениално!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 май 2010 10:15

Гаджев,ще се справи много по-добре от Чавдар Янков.Проблемите пред Правилния,ще намалеят с един,ама няма да му помогне това.
Само Черно море.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 26 май 2010 10:27

Добре де, защо след 2те контроли ще ги вика? :) Ебаси.. не хващам логика. Иначе съм ЗА, дано Владо направи силна подготовка, мисля че ще може да се наложи. За Мицански съм още по-съгласен, видя се че Камбуров не е във форма, а и е стар вече..
Проблема за мен обаче си остава ляв бек, трябваше да се пробва Занев - направи много силен сезон в Литекс..Мишо Венков също сякаш го забравиха..?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 май 2010 10:30

ГНИЛО!
Последна промяна от crap на 26 май 2010 10:32, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
nautilus
Контакти:

Мнениеот nautilus » 26 май 2010 10:31

Стилян Петров и Владо Гаджев са еднотипни вътрешни полузащитници, но с оглед вариантите пред Стоилов това са най-качествените играчи за предстоящите квалификации.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 май 2010 10:33

malchev написа:Добре де, защо след 2те контроли ще ги вика? :) Ебаси.. не хващам логика. Иначе съм ЗА, дано Владо направи силна подготовка, мисля че ще може да се наложи. За Мицански съм още по-съгласен, видя се че Камбуров не е във форма, а и е стар вече..
Проблема за мен обаче си остава ляв бек, трябваше да се пробва Занев - направи много силен сезон в Литекс..Мишо Венков също сякаш го забравиха..?

Чакай, това не го разбирам, само преди няколко месеца Камбуров беше обявяван за месията на отбора?

Върни се в “Национален отбор”