Михайлов: Журналистите вече отказаха един национал!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Михайлов: Журналистите вече отказаха един национал!

Мнениеот cska_vd » 25 май 2010 17:11

Вратарят на България Николай Михайлов даде първото си интервю, след като обяви, че няма да говори пред българските медии. Стражът сподели за Гонг от ЮАР какви са причините за неговото мълчание.

„Спрях да говоря с медиите, защото не може български журналисти да плюят така по българските футболисти. Живея в Холандия и виждам как в тази нация журналистите винаги подкрепят футболистите. Там ти помагат, когато си в криза, когато имаш лош период. Тук сме на другата крайност. Ние само се критикуваме и плюем, медиите вече отказаха един футболист. Няма да му споменавам името, но много добре знаем, за кого говорим. Ако продължаваме така, ще се откажем и много други, пак не искам да казвам имена. Трябва да си направят сметка как плюят, как критикуват, защото много пъти е незаслужено. Откакто бях в Левски и после излязох в чужбина, не съм чул една добра дума за мен. Когато ми е било най-тежко, винаги са искали да ме вкарат под земята. Каквото и да направя, винаги е грешно, каквото и да постигна, винаги се омаловажава. Не може така. Не може все да се плюе по футболистите. Така не трябва да продължаваме”, сподели стражът за Гонг.

„Трябва да има уважение, защото вече успяха да откажат един футболист. Това е най-добрият нападател, най-добрият футболист, който играе в толкова голям клуб. Всички сме на едно и също мнение в отбора. Виждате какво се пишеше и за Благой Георгиев, и за Валери Божинов. Това е последното интервю, което давам, докато не се прояви малко уважение. Говоря за себе си, а и за футболистите в националния отбор, както и за момчетата от българското първенство. Ние се опитваме да правим нещо за нашите кариери, а и да прославяме България в чужбина. Не става само с плюене и критики”, заяви набралият скорост по телефона Николай Михайлов.

„Давам това интервю, за да знаят най-вече феновете, каква е причината да не говорим повечето в националния. Става въпрос и за личния живот. Излиза в някой жълт сайт, че аз съм бил с дадено момиче, а аз не го познавам. Пише се, че съм бил някъде, а това въобще не е вярно. Така се създават проблеми на мен, на моята приятелка, на моето семейство. Това са конфликти в личния живот. Никой ли не мисли какво му е на дадения човек, когато нещо написано просто не е вярно?” - продължи вратарят на Твенте в интервюто си за Гонг.

„Всеки фен си има право на мнение, но не е чудно, защо хората не ни харесват, когато се пишат такива работи. Мен и много други мои колеги ни изкараха най-черните на земята. После феновете си мислят, че ние не излизаме от дискотеките, че ходим с дадени жени, което не е вярно. Хората четат вестници и сайтове, гледат телевизия и после ни освиркват на стадиона. Нормалният фен, който не те познава, ще повярва на вестника или на сайта, така че аз в един даден момент спрях да говоря. Сега искам да кажа, каква е причината за това нещо. Всеки има добри и лоши периоди, но такова плюене не е нормално. Нито един футболист не може постоянно да бъде най-добрият. В трудните моменти трябва и подкрепа, добри думи и внимание. Докато не усетя поне минимално уважение, аз няма да говоря с медиите”, завърши поне на този етап медийните си изяви Николай Михайлов в интервю за Гонг.

абсолютно прав !!!!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Михайлов: Журналистите вече отказаха един национал!

Мнениеот PFCB » 25 май 2010 17:25

Не го харесвам много-много, но е напълно прав :!:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 май 2010 17:29

Мога само да допълня, че не само журналите ами и ние феновете го отказахме. Не може всеки ден да псуваме и да иронизираме най-добрия бълграски футболист през последните 6 години. Трябва да се замислим всички!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

toni petrov
Контакти:

Мнениеот toni petrov » 25 май 2010 17:31

прав,ама седнал
седнал,ама прав.
прав му път за Холандия с пожелание поне за 5 мача да отлепи Д-то си от резервната скамейка за да дава Правиоценки и да изопачава истината.

gonzo_levski
Контакти:

Мнениеот gonzo_levski » 25 май 2010 17:32

Всички плюят Никито какво е виновен той, че като беше на 18 игра титуляр срещу Вердер направил една грешка за която не беше виновен той и всички от тогава го плюят. Щом играе в шампиона на Холандия и са го оценили значи е добър. Вижте какво голямо израстване показва на терена. Вчера гледах мача в нета и ако не беше той щяха да ни бият. Браво Ники :)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 май 2010 17:33

Съгласен съм с Ники Михайлов относно писанията на медиите за личния им живот,наистина са гадни тези неща.Но не мога да се съглася,че не може да бъдат критикувани чисто футболно,напротив.Да вземе да се откаже от Твенте и Бербатов от Юнайтед,ако не издържат на критики,особено вторият там е наричан как ли не,ама май нещо няма материал хейтърс за тамошните медии и фенове...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 25 май 2010 17:34

Защо журналистите не отказаха с критиките си някой от "Златното поколение"? Защото играеха и имаха успехи. Не може да не се класираме на толкова поредни първенства и да няма критика. А това, че ходят на дискотека никой няма да им го брои ако си вършат добре работата на терена. Те журналистите пишат кой, къде и с коя е бил на дискотека, защото това, което правят на терена никак, ама никак не е интересно на читателите.
Hala Madrid

gloj-kata
Контакти:

Мнениеот gloj-kata » 25 май 2010 17:36

НИКИ,КОГА СТАНА КАЛАЙДЖИЯ И ГЪЗА ТИ ПОЧЕРНЯ! АКО БЯХТЕ СЕ КЛАСИРАЛИ ЗА СВЕТОВНОТО ТОГАВА МОЖЕШЕ ДА ГОВОРИШТАКА.ИЗИГРА НЯКОЛКО МАЧА И СЕ ПОМИСЛИ ЗА ГОЛЯМ ВРАТАР.ИМА МНОГО ХЛЯБ ДА ЯДЕШ.СТИГА СТЕ СЕ ОПРАВДАВАЛИ С МЕДИИТЕ.ТЕ СА ДОСТА ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ВАС И САМО ВИ ''ЧИШКАТ''.МЕДИИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА ВИ ''РАЗНИЩЯТ'' ЗАРАДИ КВАЛИФИКАЦИИТЕ,ЗАЩОТО НА НАС НИ ОМРЪЗНАХА ВАШИТЕ ПРИЩЕВКИ И СЕГА КАТО НАБЛИЖАВА СВЕТОВНОТО ПРОСТО МИ Е МЪЧНО,ЧЕ НЕ СМЕ ТАМ. ЩЕ ТЕ ВИДИМ СРЕЩУ АНГЛИЯ,ДАНО ДА СЕ ДОКАЖЕШ! :!:

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 25 май 2010 17:38

Напълно е прав! Него всички го плюят, а е част от шампиона на Холандия! Щом хората са го оценили, значи има талант! Но не...Боби Михайлов го уреди за Ливърпул... Божинката - същата работа. Имаме няколко футболиста, от които наистина може да стане нещо, а ние само ги унижаваме.
Бербатов се отказа, Стилиян не говори пред медиите години, Мартин също си личи, че не дава интервюта много охотно..а Стоичков?... ами айде да се замислим къде е проблема?
Защото без да искам да обидя никога, повечето спортни журналисти са пристрастени запалянковци, които хал хабер си нямат от журналистика .. Всеки си пише някакви злобни коментарчета, а когато някой футболист им се изрепчи - вой до небесата!
Заслужават си го и аз лично разбирам Ники Михайлов, защото е един от на оплюваните. Дано успее напук на тъпанарите да се докаже.

Върни се в “Национален отбор”