"Футболен оркестър без име"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mnts
Контакти:

"Футболен оркестър без име"

Мнениеот mnts » 24 май 2010 10:13

Статията тук. Моето мнение е, че е страшно ненавременна, както впрочем и тази написана веднага след мача с Белгия. Класацията на ФИФА няма почти никаква стойност след ТОП 10, айде да кажем 15. Ние сме най-точния пример за това. Впрочем да спомена, аз съм едно 17 годишно, необразовано, българско момче, но дори и на мен ми става ясно, че с такива избързани коментари от "разбирачи" не помагаме на националния отбор ни най-малко.... А, И НАШЕТО СИ Е НАЙ-ХУБАВО, Г-Н АЛЕКСАНДРОВ!
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Re: "Футболен оркестър без име"

Мнениеот sixtynine » 24 май 2010 10:28

Не знам дали статията е навременна, но определено е вярна.Защото наистина Белгия с един юношески отбор биха нашите баш си титуляри и "лъвове" натирени да защитават националната фланелка.. :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 24 май 2010 12:29

mnts написа:Статията тук. Моето мнение е, че е страшно ненавременна, както впрочем и тази написана веднага след мача с Белгия. Класацията на ФИФА няма почти никаква стойност след ТОП 10, айде да кажем 15. Ние сме най-точния пример за това. Впрочем да спомена, аз съм едно 17 годишно, необразовано, българско момче, но дори и на мен ми става ясно, че с такива избързани коментари от "разбирачи" не помагаме на националния отбор ни най-малко.... А, И НАШЕТО СИ Е НАЙ-ХУБАВО, Г-Н АЛЕКСАНДРОВ!

След, като ти е станало ясно,че коментарите са "избързани" и статията не е навременна, кажи тогава , кога ще му дойде времето да си кажем всичко право в очите. След мач не може, преди мач също не става, а кога? То , че нащо си хубаво, хубаво си е. Ама е калпаво! А то с хубост само не става, трябва и можене. И Н.Александров именно за това можене говори. Моженето , което ще ни направи отново "български лъвове".

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 май 2010 16:30

sixtynine написа:Не знам дали статията е навременна, но определено е вярна.Защото наистина Белгия с един юношески отбор биха нашите баш си титуляри и "лъвове" натирени да защитават националната фланелка.. :twisted:

Много вярна статия.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”