И аз се отказвам от националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
И аз се отказвам от националния
След отказването на Димитър Бербатов, Димитър Иванков и Иван Стоянов и аз се отказвам от националния и ще съсредоточа изявите си само към клубния ми футболен фаворит.

Re: И аз се отказвам от националния
И аз така, колега. Докато кака Пенка продължава да е секретарка в БФС-то, националите да забравят за мен...
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
pazlama написа:След отказването на Димитър Бербатов, Димитър Иванков и Иван Стоянов и аз се отказвам от националния и ще съсредоточа изявите си само към клубния ми футболен фаворит.![]()
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Трябва ли някакъв сополанко като теб да си дава мнението наляво-надясно, и трябва ли някой да се интересува от това! Това, че всички са се отказали от теб, и ти си някакъв тотален нещастник трябва ли да интересува някой!
pazlama написа:След отказването на Димитър Бербатов, Димитър Иванков и Иван Стоянов и аз се отказвам от националния и ще съсредоточа изявите си само към клубния ми футболен фаворит.![]()
А ти кой си, къде си
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
А на Мъри каза ли ?
Не е редно да уведомяваш първо нас, трябва националния селекционер да е преди всички.
Алоооооо, Гонг, къде спите, бе, не виждате ли, че имате водеща новина, директно от форума ви, pazlama се отказа от националния отбор.
Не е редно да уведомяваш първо нас, трябва националния селекционер да е преди всички.
Алоооооо, Гонг, къде спите, бе, не виждате ли, че имате водеща новина, директно от форума ви, pazlama се отказа от националния отбор.
Последна промяна от Гуу на 21 май 2010 11:45, променено общо 1 път.
Madridist написа:pazlama написа:След отказването на Димитър Бербатов, Димитър Иванков и Иван Стоянов и аз се отказвам от националния и ще съсредоточа изявите си само към клубния ми футболен фаворит.![]()
А ти кой си, къде си
там стой си
- Jorkorazporko
Хубаво е че се шегувате и влагате ирония, но в случая футболистите които се отказаха от националния отбор са прави и заслужават адмирации!
Jorkorazporko написа:Хубаво е че се шегувате и влагате ирония, но в случая футболистите които се отказаха от националния отбор са прави и заслужават адмирации!
И от кога хора, отказващи да защитават цветовете и интересите на собствената си страна са прави и заслужават адмирации???
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !