Да върнем Митко в националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
al3x_vend3tta
Контакти:

Да върнем Митко в националния!

Мнениеот al3x_vend3tta » 15 май 2010 19:37

Здравейте,
От доста време чета сайта и форума на гонг (отварям го по 5-6 пъти на ден :oops: ).За мен това е най-надеждният източник на спортна информация.До сега винаги не намирах 5 минути да си направя регистрация във форума ,но днес потресен и афектиран от новината за Бербо реших,че е крайно време да си направя,за да споделя с вас чувствата си от това негово решение.
За по-възрастните от вас които са имали честта и привилегията да гледат онова златно поколение от 94-та,да се радват и дивеят по улиците заради успехите на тези момчета и да са горди да се нарекат българи от факта че България е прославена именно от тях(искренно им завиждам защото тогава аз бях на 5 годинки и имам само смътни спомени)може би Бербатов е просто един добър футболист играл в националния отбор.
Но за мен ,а предполагам и за повечето от моите връстници,Бербатов е единственият български футболист от световна класа който съм имал честта да наблюдавам детайлно.Имам предвит като стил,израстване,манталитет на терена и извън него и футболни качества.Станах му фен от периода му в Леверкузен.Дори имах шалче на този симпатичен отбор и именно заради Бербатов и до днес следя с интерес изявите му.Заради него не пропусках мач на националният ни отбор.Четях всяка новина около него с интерес,радвах се на успехите му,липсваше ми когато е контузен и искренно се радвах на всеки негов гол.
За това днес когато отворих сайта ме удари гръм от ясно небе.Чудех се това за Бербатов вярно ли е или още не съм се събудил.Изчетох всички статии във всички възможни сайтове,изслушах пресконференцията,коментарите в спортното шоу на гонг и все още не мога да повярвам,че е истина.Напуска ни не просто централният нападател на българският национален отбор по футбол ,но капитанът и най-добрият играч.Не мога да скрия тъгата и разочарованието си.Не чувствам огорчение или обида като някои хора,напълно го разбирам.Много му се насъбра през този сезон скъсаха го от критики в Англия ,а и тук не му простихме.Но пиша тази статия не за да коментирам критиките или причините за отказването ,а за да кажа "Митко,остани!!!".Мисля си ,колкото и наивно да звучи,че ако се съберем много хора и му покажем ,че го обичаме ще се върне и ще ни помогне за така бленуваното от всички нас класиране което без него ми изглежда все по-невъзможно.За това направих и тази група във фейсбук http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 821&ref=ts .Дори и да не успеем поне ще засвидетелстваме обичта и признателността си към този велик български футболист.Лично аз му пожелавам успех с Манчестър и дано догодина направи един фантастичен сезон с който да спечели така желаните от него златна топка и шампионска лига.От сега ще помоля критиците и хората които искат да го плюят да си направят отделна тема ,а не да ръсят овчи мозъци под мен.И още нещо знам ,че вие от гонг сте заклети левскари и не обичате Бербатов ,но моля ви НЕ ми изтривайте или заключвайте темата..Предварително благодаря.
P.S:Не съм фанатизиран фен на ЦСКА,а в Англия симпатизирам на Челси за тези които ще ме обвинят в клубни пристрастия.
Няма ненаказано добро!

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: Да върнем Митко в националния!

Мнениеот Gonzo0009 » 15 май 2010 19:40

Аз не бих го връщал...Да не си е тръгвал!
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 15 май 2010 19:41

Върни го,щом ти е толкова мил! ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2010 19:43

Ми хубава идея! Аз ще се включа. Промених отношението си към човека, но не и към футболиста Бербатов.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 15 май 2010 19:50

Този младеж все повече потъва и върши глупости (вероятно дълбоко в душата си има нотки на съжаление за постъпката си).Връщане назад няма.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 май 2010 19:57

Ами върни го, щом толкова ти е мил, въпросът е дали той иска да се връща. :mrgreen: И знай, приятелю, че цесекарите много повече мразят Бербатов от левскарите точно заради фрапантните му пропуски му срещу "Левски" :mrgreen: , а Бербатов с облекчение се махна от "червения" отбор заради натиска, на който беше подложен (ти тогава си бил невинно дете, простено ти е да не знаеш това :) ). Друг е въпросът, че когато той заигра голям футбол, всички цесекари, които дотогава го плюеха, изведнъж станаха съпричастни! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 15 май 2010 19:59, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 15 май 2010 19:57

След "златното поколение" по-добър футболист не сме имали.Подобно на Стоичков,злобните фенчета на подуенския отбор почнаха да хулят,защото какво друго да кажат.Яд ме е на Берба че не си го каза(като не го искат-си тръгва).Сега Мирчо Антонов в комплект с Йовов в атака и ще се кротнат рогачите.

wtf is going
Контакти:

Мнениеот wtf is going » 15 май 2010 19:59

Ми да не го връщаме а, България нищо не постигна с него.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 15 май 2010 20:00

По - добре да закрием националния отбор, след като най - достоиния футболист го напусна! Аз лично не смятам повече да гледам мачове на това отборче!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 май 2010 20:03

ЦСКА-83 написа:След "златното поколение" по-добър футболист не сме имали.Подобно на Стоичков,злобните фенчета на подуенския отбор почнаха да хулят,защото какво друго да кажат.Яд ме е на Берба че не си го каза(като не го искат-си тръгва).Сега Мирчо Антонов в комплект с Йовов в атака и ще се кротнат рогачите.

И на теб ще кажа душице златна, ти къде беше, когато привържениците на твоя отбор плюеха Бербатов? :mrgreen: Или когато Стоичков си захвърли след един мач националната фланелка? :evil: Или когато като треньор заеба националния насред квалификационния цикъл? :evil: Може би си бил в детската градина и не знаеш за тези неща, простено ти е! :lol: А решението на Бербатов си е лично негово - той е голям мъж и знае какво иска, друг е въпросът, дали на някого това му харесва или не.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 15 май 2010 20:05, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Национален отбор”