Каква е тая глупост от гонг ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lastsentinel
Контакти:

Каква е тая глупост от гонг ...

Мнениеот lastsentinel » 19 окт 2008 00:14

Анкетата гласи: Кой е виновен за издънката срещу Грузия? и в отговорите има Георги Петков
Абе той ни спаси да не паднем 4, 5 на 0 тия го слагат в анкета за виновен за издънката. Просто без коментар.... Тва само в българия може се случи ....
Фен съм от ЦСКА от както се помня, но това е пълна подигравка !!!
Последна промяна от lastsentinel на 19 окт 2008 00:27, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Rabeh

Re: Каква е тая глупост от гонг ...

Мнениеот Rabeh » 19 окт 2008 00:24

Така е напълно си прав това само в Булгаринистан може да стане! Това е пълна и тотална подигравка с наи-добрия играч и вратар на България! Според мен като този Георги Петков с такъв хъс и желание за победа не знам скоро дали ще имаме някъде по стадионите в близките 15-20 години... за жалост

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 19 окт 2008 00:31

Това говори единствено, че живеем в изкключително жалка държава, с жалки медии и жалки хора.
Gong ако не искате ивие да сте сложени под горния знаменател, моля оправете си грешката.

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 19 окт 2008 00:33

Rabeh написа:Така е напълно си прав това само в Булгаринистан може да стане! Това е пълна и тотална подигравка с наи-добрия играч и вратар на България! Според мен като този Георги Петков с такъв хъс и желание за победа не знам скоро дали ще имаме някъде по стадионите в близките 15-20 години... за жалост

!!!Напълно съгласен!!!
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
aa2121
Контакти:

Мнениеот aa2121 » 19 окт 2008 00:37

Георги Петков е ГОЛЯМ!!!Но някои от вас не схващат иронията в анкетата.Той е посочен,за да се изгарвят максимално с останалите футболисти т.е. Герги Петков беше най-добрия,не сбърка и именно затова го има като отговор - за да се разкрие колко е голяма издънката срещу Грузия ;)

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 19 окт 2008 00:44

aa2121 написа:Георги Петков е ГОЛЯМ!!!Но някои от вас не схващат иронията в анкетата.Той е посочен,за да се изгарвят максимално с останалите футболисти т.е. Герги Петков беше най-добрия,не сбърка и именно затова го има като отговор - за да се разкрие колко е голяма издънката срещу Грузия ;)

Aбе махни ми тая ирония! ТОВА Е ТОТАЛНА ПОДИГРАВКА С ГОШО ПЕТКОВ!!!
НА ТОЗИ ЧОВЕК МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ НАПРАВИ ПАМЕТНИК ДО ГЕОРГИ АСПАРУХОВ!
БАТКОФФФ ВЪН!!!!!!!!!

модератор
Контакти:

Мнениеот модератор » 19 окт 2008 01:15

Вече имаше такава тема! Не бъдете толкова елементарни, не виждам подигравка тук, единственият човек който бе на ниво в този мач е Георги Петков затова е посочен, за да се тестват реакциите ви и да се провери мисленето на феновете. Вижда се, че 6 % идиоти са го посочили, неясно по какви причини. Вероятно защото по навик плюят срещу нарочен човек без значение дали е играл или не, а може и да са сеирджии, за да прецакат анкетата. Поздравления за автора на анкетата, добра хрумка!
В живота има много прости правила, във форумите също, спазвайте ги, елементарно е!

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 19 окт 2008 03:54

Е че много ясно че гошо е виновен за резила срещу Грузия. Цял мач си седя пред вратата и един удър към противниковата врата не отправи за какво ни е такъв играч. :ugeek:
Чесно казано аз гласувах за гошо петов. Който няма чувство за хумор толкова по-лошо за него. Това не е подигравка с него а с осаналите куклички на терена. Така че момчета не зимайте сичко на сериозно и отивайте да си гледате "комиците". Там хумора е на вашто ниско ниво.

rokoko
Контакти:

Мнениеот rokoko » 19 окт 2008 09:15

ми Гошо Петков е виновен за равенството ,ако не беше той щеше въпроса да бъде кой е виновен за загубата от Грузия

Plamen Kirev
Контакти:

Мнениеот Plamen Kirev » 19 окт 2008 09:34

Разбира се,че Георги Петков е виновен за равенството (резила) с Грузия.Няма срама това момче стои си само на вратата и спасява.Крайно време е да вземе и да вкарва голове.Г-н Петков засрамете се и вземете да вкарате някой и друг гол иначе как ще се класираме на световното ако само спасявате!

Върни се в “Национален отбор”