Пропускал ли е Стоичков дузпа за националния отбор ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Пропускал ли е Стоичков дузпа за националния отбор ?

Мнениеот Madridist » 31 мар 2010 12:57

Днес прочетох една интересна тема тук във форума за един стар мач между България и Швеция и се замислих,че не си спомням в мачовете,които съм гледал на националния,Стоичков да е пропускал дузпа. През 1994, на световното вкара три дузпи( две на гърците и една на италианците), после 1995 вкара две дузпи в онзи паметен мач срещу Германия, в който ги бихме 3:2, 1996 срещу Испания на европейското същу вкара. :roll: Интересно ми е,дали някой си спомня Стоичков да е пропускал дузпа за националния :roll:
Последна промяна от Madridist на 31 мар 2010 13:05, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Joreksat

Re: Пропускал ли е Стоичков дузпа за националния отбор ?

Мнениеот Joreksat » 31 мар 2010 13:05

Има една изпусната дуспа преди световното Сащ 94 ,но в същият мач вкарва 2 гола не се сещам срещо кого беше!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 мар 2010 13:08

Не съм много сигурен,но мисля че,Стоичков изпусна дузпа срещу Мексико.В контрола в София 1:1.Тогава Пената го смени,а Ицо хвърли лентата си на пистата.Ако някой ме поправи,ако греша,няма проблеми(за дузпата,а за лентата го помня).
Само Черно море.

Joreksat

Мнениеот Joreksat » 31 мар 2010 13:08

Madridist написа:Днес прочетох една интересна тема тук във форума за един стар мач между България и Швеция и се замислих,че не си спомням в мачовете,които съм гледал на националния,Стоичков да е пропускал дузпа. През 1994, на световното вкара три дузпи( две на гърците и една на италианците), после 1995 вкара две дузпи в онзи паметен мач срещу Германия, в който ги бихме 3:2, 1996 срещу Испания на европейското същу вкара. :roll: Интересно ми е,дали някой си спомня Стоичков да е пропускал дузпа за националния :roll:

Също така и за Чикаго е изпускал дуспа
Стоичков изпуска дузпа за "Чикаго"

Благодарение на Христо Стоичков "Чикаго Файър" обърна от 1:3 до 4:3 гостуващия "Далас" в мач от MLS. Мегазвездата влезе в 65-ата минута и даде две асистенции за обрата. Той обаче изпусна и дузпа, след като съдията го накара да я пребие.

"Стоичков играе така, както другите не могат - заяви треньорът на "Чикаго" Боб Брадли. - С влизането си на терена той промени изцяло облика на нашия отбор. Българинът има отличен поглед върху играта и смъртоносен ляв крак, той е огромното ни предимство пред останалите отбори. Едно от най-важните неща, които добавя в играта ни, е неговата страст - той наистина вярва, че ние сме голям отбор."

Ицо също бе доволен от представянето си. "Въпреки дългото ми отсъствие се чувствах много добре на терена. Беше много важно да спечелим тази вечер и съм радостен, че и аз допринесох за това. Въпреки негативния резултат 1:3 през второто полувреме отборът ни показа, че има сили и желание, и успя да обърне мача", заяви Стоичков.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 31 мар 2010 13:28

garfild8 написа:Не съм много сигурен,но мисля че,Стоичков изпусна дузпа срещу Мексико.В контрола в София 1:1.Тогава Пената го смени,а Ицо хвърли лентата си на пистата.Ако някой ме поправи,ако греша,няма проблеми(за дузпата,а за лентата го помня).

Не си в грешка-Ицо пропусна дузпа в контрола с/у Мексико.

Потребителски аватар
nautilus
Контакти:

Мнениеот nautilus » 31 мар 2010 13:33

Lyubaka01 написа:
garfild8 написа:Не съм много сигурен,но мисля че,Стоичков изпусна дузпа срещу Мексико.В контрола в София 1:1.Тогава Пената го смени,а Ицо хвърли лентата си на пистата.Ако някой ме поправи,ако греша,няма проблеми(за дузпата,а за лентата го помня).

Точно! Спомням си голям скандал беше това с лентата, после говореха че се отказва от националния

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 31 мар 2010 14:29

nautilus написа:
Lyubaka01 написа:

Точно! Спомням си голям скандал беше това с лентата, после говореха че се отказва от националния

Мисля, че не беше лентата а фланелката си хвърли в пуликата от яд и не поздрави влизащия на негово място Илиян Илиев при смяната, а реакцията му беше защото необяснимо защо публиката мощтно го освиркваше.
Последна промяна от Xanko на 31 мар 2010 14:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 31 мар 2010 14:30

браво колеги! точно така, в мача срещу Мексико в София, това беше изпращането на националите за САЩ94. Бяха поизнервени тогава,че не бяха платили премиите за класиране, а Естойкофф дори хвърли фланелката си на пистата след смяната с Ивайло Йорданов към края на мача. Евала на Димитър Пенев,че имаше нерви да се занимава с такива характери, при положение че му липсваше незаменимия Любо Пенев. Жив и здрав чичо Митко! Най големият!

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 31 мар 2010 15:02

на бенефиса на Лечков тука в Сливен пропусна дузпа и после зе топката пак я би и вкара :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 31 мар 2010 15:25

[quote="Xanko"][quote="nautilus"][quote="Lyubaka01"]Помня този мач. Бях в А към Б. Спомням си как кампос излизаше до центъра на терена. В този мач стоичков го прехвърли добре и вкара но изпусна дузпа и ние "малко" го понапсувахме, като не мислихме че той така ще реагира. Та нали той само си псува. Хвърли си ханелката когато излизаше и после каза че никога повече няма да играе в България и за България. Той от скоро беше звезда в Каталуния и май вече беше забравил кои е и от къде идва. Всичко стана защото преди мача всички се надяваха да ги бием мексиканците които ни треснаха в Мексико 86. Ако не се лъжа нямахме победа над тях и на всички ни се искаше звездата да вземе да се разиграе за България и да бием ама той изпусна дузпата и така.

Върни се в “Национален отбор”