Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Madridist написа:Днес прочетох една интересна тема тук във форума за един стар мач между България и Швеция и се замислих,че не си спомням в мачовете,които съм гледал на националния,Стоичков да е пропускал дузпа. През 1994, на световното вкара три дузпи( две на гърците и една на италианците), после 1995 вкара две дузпи в онзи паметен мач срещу Германия, в който ги бихме 3:2, 1996 срещу Испания на европейското същу вкара.Интересно ми е,дали някой си спомня Стоичков да е пропускал дузпа за националния
![]()
garfild8 написа:Не съм много сигурен,но мисля че,Стоичков изпусна дузпа срещу Мексико.В контрола в София 1:1.Тогава Пената го смени,а Ицо хвърли лентата си на пистата.Ако някой ме поправи,ако греша,няма проблеми(за дузпата,а за лентата го помня).
Lyubaka01 написа:garfild8 написа:Не съм много сигурен,но мисля че,Стоичков изпусна дузпа срещу Мексико.В контрола в София 1:1.Тогава Пената го смени,а Ицо хвърли лентата си на пистата.Ако някой ме поправи,ако греша,няма проблеми(за дузпата,а за лентата го помня).
Не си в грешка-Ицо пропусна дузпа в контрола с/у Мексико.
nautilus написа:Lyubaka01 написа:garfild8 написа:Не съм много сигурен,но мисля че,Стоичков изпусна дузпа срещу Мексико.В контрола в София 1:1.Тогава Пената го смени,а Ицо хвърли лентата си на пистата.Ако някой ме поправи,ако греша,няма проблеми(за дузпата,а за лентата го помня).
Не си в грешка-Ицо пропусна дузпа в контрола с/у Мексико.
Точно! Спомням си голям скандал беше това с лентата, после говореха че се отказва от националния
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост