Мъри,дай шанс на Мицански
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мъри,дай шанс на Мицански
Това момче май се оказва,че е доста качествен нападател,последните му голове са си истинска класа...Жалко,че може би никога няма да припари до национала,заради известни на всички ни причини...Дано все пак да му се усмихне късмета 

-
- Контакти:
Re: Мъри,дай шанс на Мицански
еми да, трябва да го повика...
[offtopic]ЕТО ПОРЕДНИЯ КРАСИВ ГОЛ НА МИЦАНСКИ (от днес):
http://..net/?p=41863[/offtopic]
[offtopic]ЕТО ПОРЕДНИЯ КРАСИВ ГОЛ НА МИЦАНСКИ (от днес):
http://..net/?p=41863[/offtopic]
Точно Мъри да му даде шанс,да бе,да.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Не се изхвърляйте толкова много .. Мицански играе в Екстракласа ..
Това е чувството,което в нас гори ..

Yanev написа:Не се изхвърляйте толкова много .. Мицански играе в Екстракласа ..
Прав си,ама в нашта група на "майсторите" ми се струва,че са "малко"по посредствени нападателите.За пример погледни нападението на шампиона на страната и Мицански направо си е за златна топка
Не е лоша идея да се пробва Мицански в контролен мач.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Нищо не пречи да се пробва. Може или не може - това Мицански ще го покаже !
аз бях скептик, сега съм за... дано успее, прекалено много мъка се събра на българските фенове напоследък, някой трябва да ни зарадва!
Илиян е по-качествен от всички нападатели, които играят в България, а може да играе и като атакуващ халф! Какво по-лошо от това да седи зад Бербатов...на практика може да помогне много, защото именно Бербатов патрулира напред-назад и сега ще могат спокойно да си сменят позициите! Божинов не може да играе добре зад нападателите, Рангелов и той и заради това Бербатов все се връща някъде на 25 метър, което пречи много на динамиката на отбора!
Не давайте акъл на синоптика,той знае най-добре как да ни провали,а след това ще каже че футболистите от А група не стават,или че легионерите не играят често като вечната резерва Домовчийски или Рангелов.
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!
- На сватбата на Бербатов!