Треньор на Националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Треньор на Националния отбор
След като през годините се видя че БФС няма нужда или не иска да вземе треньор от чужбина.Най-вероятно не искат да делят от баницата много средства за доказал се специалист. Даваха се шансове на всички уж доказани имена - Пенев,Младенов,Марков,Бонев,Херо и сега Мъри Стоилов.Сега има тема за Грозданов.Добре толкова години защо никой не се сети че съществува такъв доказан специалист като ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ - специалист станал шампион на България с 3 различни отбора Етър , Левски и ЦСКА.Създателя на Красимир Балъков.А човека се доказа и в Германия - За 2 години изведе отбора си от долните девизий а също го класира на финала за купата на Германия и респективно участва в турнира за УЕФА.Да в момента няма шанс явно докато Наско е там в БФС - доколкото знам имат някакви търкания но дори и когато Сираков не беше в БФС - направо съм ужасен никой не се сети за него ама чакайте -КОЙ български треньор има повече успехи от него
Re: Треньор на Националния отбор
АСПАРУХ НИКОДИМОВ,ДИМИТЪР ПЕНЕВ и МЪРИ СТОИЛОВ.Май тия тримата имат доста по вече успехи от Василев.
- child in time
- Контакти:
child in time написа:Лъчо Танев!
Той Лъчо Танев и нему подобни няколко и сега са си половин треньор на националния...
Аз мисля, че трябва да е Стойчо Младенов.
Фабио Капело!!!
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)
Националният отбор се нуждае от нови лица и след Станимир Стоилов ми се струва,че е време за чужденец,поради липсата на доказани млади треньори в българския футбол на този етап.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- bigbonusprize
- Контакти:
acmilan написа:Националният отбор се нуждае от нови лица и след Станимир Стоилов ми се струва,че е време за чужденец,поради липсата на доказани млади треньори в българския футбол на този етап.
Илиян Илиев...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Gonzo0009
- Контакти:
Чужденец,но нека да видим Мъри каква ще я свърши.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
- child in time
- Контакти:
Gonzo0009 написа:Чужденец,но нека да видм Мъри каква ще я свърши.
Ами той ве4е е свърши като кучето на нивата! Изобщо не трябваше да му се дава още едни квалификации! Чужденец но няма да им се дават пари на перукарите!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!