Знам,че много хора ще ме обвинят в пристрастие,но според мен( и според статистиката от последните две години) името на титулярния вратар на Националният отбор е Илко Пиргов.Естествено,ако е 100% сигурно,че Иванков е приключил с този отбор.Пак казвам,че може и да има известна доза клубно пристрастие,но и огромна доза обективизъм.Ако щете и суха статистика...ПОКЛОН за всичко което направи Иванков за Националния!
П.С.Не мисля,че резервният вратар на Твенте е подходящ за Националният отбор,а още по-малко за титуляр.
Господин Стоилов, какво ще кажете за Илко Пиргов?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Господин Стоилов, какво ще кажете за Илко Пиргов?!
Последна промяна от filev на 04 мар 2010 10:54, променено общо 1 път.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
Re: Господин Стоилов!!!
Абсолютно вярно... Верно, че е от моя отбор, ама просто си е много добър вратар! Пък и е във форма, млад е... 

ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ
какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras
какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras
Киро Акалски !!! 

-
- Контакти:
Здравко Чавдаров също е добър за поста,само трябва да стане малко по-уверен при центриранията
Много пъти ни е вадил.Иначе не отричам,че Илко Пиргов има качества,ама нали знаете,че Михайлов е първи избор сега поради ясни и на малките деца причини 

killamasta написа:Здравко Чавдаров също е добър за поста,само трябва да стане малко по-уверен при центрираниятаМного пъти ни е вадил.Иначе не отричам,че Илко Пиргов има качества,ама нали знаете,че Михайлов е първи избор сега поради ясни и на малките деца причини
И точно поради тези причини Националният затъва и затъва и...........
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
Георги Петков,Пиргов,Чавдаров донякъде са по-добри вратари от малката перука.Ще видим какво ще избере Мъри.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Забравете вратаря на Черно море да стане титуляр в БГ отбора.Може да го викне като Камбуров за отбиване на номера и това е.Не виждате ли че ние нямаме защитници,обаче вместо да пробва от Черно море,Берое и прочие,предпочита да прекфалифицира халфове в защитници.
С тоя треньори това БФС всяко място различно от 5-то ще е успех.
С тоя треньори това БФС всяко място различно от 5-то ще е успех.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
- asenkolev
- Контакти:
И според мен името на централният защитник е Дани Златков, ама той продължава да си вика русия гей!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
аз не съм от вашия отбор,но съм съгласен с вас Илко показва качества и заслужава фланелката.Към автора имам забележка,когато споменаваш някй който е национал назови го с името МУ,затова моето момче се иска възпитание.Така не помагаме на отбора,а аз знам че на морето има още поне трима които са готови за национала.
Просто уважавайте футболерите на национала-без значение от кой отбор са.
Просто уважавайте футболерите на национала-без значение от кой отбор са.
Абе моряци, аз съм по-добър вратар от Пиргов... какви са тези глупости дето пишете?!
YA GUNNERS YA