Фенове, надявам се утре Пл. Марков да заложи на Петков, а не на Иванков. Просто се доказа, че Иванков прекалено много греши, само в последните 2-3 години заради него сме загубили поне 6-8 точки. Срещу Хърватска, Холандия, Черна гора... списъкът е дълъг...
ЗАТОВА УТРЕ НА ВРАТАТА - ПЕТКОВ.
Георги Петков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Петков
АБе друго си е мениджъра ти да те бута... Иванков изобщо няма място в националния отбор...
п.п. не мога да разбера какво искате да покажете като след края на поста си кажете "САМО ЦСКА" или пък "САМО ЛЕВСКИ" - то аз знам защо е де, ама спрете - дразнещо е!
п.п. не мога да разбера какво искате да покажете като след края на поста си кажете "САМО ЦСКА" или пък "САМО ЛЕВСКИ" - то аз знам защо е де, ама спрете - дразнещо е!
Георги Петков е най-добрият вратар на България, никой не може да го отрече! Дано у тре той да пази, Иванков не е слаб вратар-просто прави някой грешки за който няма обяснение, но моето мнение е-титуляр Гошо, резерва Иванков! Просто няма кой друг!!!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Лилчо Арсов ???

Koito i da pazi vse sastata.I dvamata sa mnogo klasni vratari.SPored men M.Ivankov e malko po dobar i toi trqbva da pazi.
-
Иванков има повече опит,заради което е предпочитан от Петков....
vse 6te ni napalnat ko6nicata...................vse taia e koi 6te vardi 

„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
Но Петков е по-добър!
Иванков трябва да е,Петков не излиза за високи топки.А аз точно това очаквам,центрирания от фланговете.При корнери Петков седи под рамката на врататкато закован,ако е той ще имаме големи проблеми.
САМО БЪЛГАРИЯ
САМО БЪЛГАРИЯ
-
- Контакти:
Важно е митьо да вкара, а може би свинете пак ще го псуват