Младежкият национал на Англия Фабиан Делф не скри възхищението си от капитана на клубния си тим Астън Вила - българинът Стилиян Петров.
„Стилиян е удивителен. Научих толкова много от него”, каза 20-годишният полузащитник, който си партнира в средата на терена с българския национал.
„Той е страхотен капитан. Той идваше при мен и ме напъстваше постоянно. Той е боец и не иска да отстъпва.”
„Той е брилянтен, той е капитанът и върши тази работа по-добре от всеки друг”, заяви още видимо впечатления от Стилиян Петров Фабиан Делф пред официалния сайт на Астън Вила.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=118025
Стилиян - истинският капитан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Стилиян - истинският капитан
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
Re: Стилиян - истинският капитан
Малкия се е надъхал нещо, браво, дано наистина го оценява. Всъщност Стенли върши много работа, но тя остава скрита за камерите. Хубаво е когато някой го оценява, особенно когато е на 20 

YA GUNNERS YA
-
- Контакти:
Така е! Футболист от световна класа. От това поколение и от следващото няма български играч, който да има потенциал да бъде капитан на отбор от висшата лига. Малцина са футболистите по света, които са достойни да бъдат такива. Поклон пред най-добрият български играч, и нека посрещнем с аплодисменти трудното му решението да приключи с националния отбор след 2012
Малко ми падна в очите след онова негово оттегляне от националния преди няколко години,но наистина има качествата за капитан.
Ами честно казано, те се изе*аха с него, нормално да се оттегли. И тук не трябва да се сърдим на него, а на управниците на БФС, защото те са виновните в случая.
YA GUNNERS YA
- Pro-European
- Контакти:
Стилиян - истинският капитан на Българския национален отбор!
Авторът на темата: Ще спре ли..
-
Ами....аз се надявам, Мъри да вземе правилното решение....и да даде лентата на най достойният и носител за тези квалификации.....а именно на Стилиян !
Още повече....че това са му последните квалификации с Национала.
П.П.
Само ме притеснява....като как ще реагира Бербатов....на едно евентуално подобно решение на Стоилов ? !
П.П.
Само ме притеснява....като как ще реагира Бербатов....на едно евентуално подобно решение на Стоилов ? !
THE G.A.M.E написа:Ами....аз се надявам, Мъри да вземе правилното решение....и да даде лентата на най достойният и носител за тези квалификации.....а именно на Стилиян !
П.П.
Ще почне да се тръшка и да реве, след това ще се откаже от националния.

YA GUNNERS YA
- Lord of memory
- Контакти:
Стига с тоя национален отбор. И стига с тоя Стилян, има ли повече от 10 силни мача за България, бил се раздавал, да ходи в шити като се раздава.
Кво си губи времето с тоя нац. отбор с някакви паляци дето играе, да се отказва и да се концентрира само към най-големите, както Гигс преди.
55 гола на мач вкарва и пак неодволни селяни има, ако не беше той тея Лихтещайн и Естония щяхме сме им абонати и пак някви боклуци реват отгоре му, не виждат с кви мангали играе, дето аз ако вляза на мястото им ще изглеждам като "световна класа" играч.
Ще почне да се тръшка и да реве, след това ще се откаже от националния.
Кво си губи времето с тоя нац. отбор с някакви паляци дето играе, да се отказва и да се концентрира само към най-големите, както Гигс преди.
55 гола на мач вкарва и пак неодволни селяни има, ако не беше той тея Лихтещайн и Естония щяхме сме им абонати и пак някви боклуци реват отгоре му, не виждат с кви мангали играе, дето аз ако вляза на мястото им ще изглеждам като "световна класа" играч.
Последна промяна от Lord of memory на 12 фев 2010 13:08, променено общо 1 път.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Стенли е много голям играч.Заслужи си правото да е капитан на Астън Вила и показва,че е достоен за това.Така както беше капитан и на Селтик.Кой друг българин е бил капитан,на два от великите клубове на Острова?
Само Черно море.