Стоилов се прочу !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Стоилов се прочу !!!

Мнениеот moriente » 22 дек 2009 12:34

"Стоилов не сложи Меси за ной-добър футболист в света и изхвърли Роналдо от тройката :) :) :) :)

Националният селекционер на българския отбор по футбол Станимир Стоилов е предпочел в своята анкета да посочи на първо място Шави Ернандес, а не съотборникът му в Барселона Лионел Меси, който се оказа убедителен първенец за футболист на годината на ФИФА. Осен пренебрежителното отношение на Стоилов към Меси, националният селекционер явно не брои за жив и другата мега звезда на световния футбол - Кристиано Роналдо, който не фигурира в тройката на родния специалист.

За разлика от Мъри, капитанът на трикольорите Димитър Бербатов се е представил далеч по-добре що се отнася до познаването на победителите в класацията. Футболистът на Манчестър Юнайтед е поставил на първо място безспорният №1 в света в момента Лионел Меси, а втори е наредил Кристиано Роналдо. "

Да живее правилният футбол !
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Стоилов се прочу !!!

Мнениеот garfild8 » 22 дек 2009 12:39

Тъй,тъй.Изхвърлянето от тройката на Кр.Роналдо и игнорирането на Меси е част от правилния футбол. :roll: От онзи футбол.който само Синоптика го разбира.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 22 дек 2009 12:43

Роналдо и аз го бих изхвърлил, много пъти съм казвал, че за мен няма по-противен футболист от него. Единствено за Меси може да се спори с решението му, ама както и да е...

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 22 дек 2009 12:56

Понякога се чудя какви хора има в този форум ... това е ЛИЧЕН избор и (към автара на темата) определено Стоилов разбира повече от теб !!!! Само си помисли защо са искали неговото а не твойто мнение ;)
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 22 дек 2009 12:57

Гуу написа:Роналдо и аз го бих изхвърлил, много пъти съм казвал, че за мен няма по-противен футболист от него. Единствено за Меси може да се спори с решението му, ама както и да е...

Какво има да се спори? Всеки, който е пускал футболен мач по ТВ или е ходил на стадион знае кой е БЕЗСПОРНИЯ №1. А Мъри прави избор в стил "Йоло Денев" т.е. всички виждат Бойко или Първанов, Мъри - Йоло...
Добре добре, тренер, пак ще ви дават по световните агенции, както след отнази кипърска нощ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 22 дек 2009 12:59

Аз ,ако бях на мястото на Стоилов,щях да Гласувам за Иниеста.Ако не беше той и съдията,Барселона щяха да видят купата през крив макарон.
Изображение

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 22 дек 2009 13:07

moriente написа:"Стоилов не сложи Меси за ной-добър футболист в света и изхвърли Роналдо от тройката :) :) :) :)

Националният селекционер на българския отбор по футбол Станимир Стоилов е предпочел в своята анкета да посочи на първо място Шави Ернандес, а не съотборникът му в Барселона Лионел Меси, който се оказа убедителен първенец за футболист на годината на ФИФА. Осен пренебрежителното отношение на Стоилов към Меси, националният селекционер явно не брои за жив и другата мега звезда на световния футбол - Кристиано Роналдо, който не фигурира в тройката на родния специалист.

За разлика от Мъри, капитанът на трикольорите Димитър Бербатов се е представил далеч по-добре що се отнася до познаването на победителите в класацията. Футболистът на Манчестър Юнайтед е поставил на първо място безспорният №1 в света в момента Лионел Меси, а втори е наредил Кристиано Роналдо. "

Да живее правилният футбол !

Не му се връзвайте на момчето то не е съвсем в час мисли си че става дума за състезание познай кой е първи.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 дек 2009 13:13

Е какво толкова,че не е сложил Меси или Роналдо на първото място. За това е анкета,всеки да гласува както прецени. Лично,аз ако трябваше да гласувам и то като фен на Реал Мадрид щях да сложа на първо място също Шави Ернандес. Просто стила му на игра повече ми харесва-пасове, пласиране на терена, поглед въру играта, с една дума-гениален играч. Като фен на футбола се радвам, че по мое време има такъв футболист като него ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 22 дек 2009 13:18

И какво толкова се е "прочул", не разбирам. Човека е поканен да изрази мнение в анкетата, и той си прави това. Изборът е негов, не е проблем, че не съвпада с много други. Спокойно, празници идват. :lol:

Върни се в “Национален отбор”