Холандският специалист Гуус Хидинк е основен фаворит за поста старши треньор на националния отбор на Нигерия по футбол, съобщава местното издание „Некст”, цитирано от ИТАР-ТАСС.
Африканците се класираха на Мондиал 2010, но ръководителите на местната футболна централа не са доволни от работата на селекционера Шайбу Амоду, който по всяка вероятност той ще бъде освободен.
Хидинк има действащ договор за наставник на националния отбор на Русия до юли 2010 година, но той може да бъде прекратен предсрочно, тъй като Сборная не успя да се класира на финалите на Световното първенство в Южна Африка.
Според нигерийското издание сред кандидатите за поста старши треньор на националния отбор на страната са още Джовани Трапатони, който в момента води Ирландия, както и безработните Марко Ван Бастен, Юрген Клинсман и Фатих Терим.
Интересно ми е защо ако това е вярно Б. Михайлов не се свърже с агента на Хидинк и не уточнят условията, а Мъриньо не бъде помощник - хем ще понаучи какво е правилен футбол направо от един от изворите. Не ми се вярва негрите да могат да си го позволят - а ние не!
Хидинк поема Нигерия - а защо ние не му предложим?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Хидинк поема Нигерия - а защо ние не му предложим?
И на мене не ми се вярва, че негрите ще играят на световното а ние не, ама....
и да му предложим пак няма да дойде.Дамо като види базата,условията и играчите ще му стане лошо на човека и нищо няма да направи.Той обича предизвикателствата,ама пък чак такива
В Нигерия нещата са 200 пъти по-напреднали от нашите,само вижте до 17г. какво правят футболистите им

Защото още сме индиянци във футбола !!!
Защото нигерийските деца до 17 г.,печелят медали от СП,по-големите също,а нашите още се учат да спират топката.Така ще е,докато я караме с това БФС.
Само Черно море.
drizhelev написа:Холандският специалист Гуус Хидинк е основен фаворит за поста старши треньор на националния отбор на Нигерия по футбол, съобщава местното издание „Некст”, цитирано от ИТАР-ТАСС.
Африканците се класираха на Мондиал 2010, но ръководителите на местната футболна централа не са доволни от работата на селекционера Шайбу Амоду, който по всяка вероятност той ще бъде освободен.
Хидинк има действащ договор за наставник на националния отбор на Русия до юли 2010 година, но той може да бъде прекратен предсрочно, тъй като Сборная не успя да се класира на финалите на Световното първенство в Южна Африка.
Според нигерийското издание сред кандидатите за поста старши треньор на националния отбор на страната са още Джовани Трапатони, който в момента води Ирландия, както и безработните Марко Ван Бастен, Юрген Клинсман и Фатих Терим.
Интересно ми е защо ако това е вярно Б. Михайлов не се свърже с агента на Хидинк и не уточнят условията, а Мъриньо не бъде помощник - хем ще понаучи какво е правилен футбол направо от един от изворите. Не ми се вярва негрите да могат да си го позволят - а ние не!
Автора, сериозно ли? Твърде големи мечти имаш.

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Помияр,такива като Хидинк ще ни оправят,ама кой да ги ангажира?Баба ми ли или оня дивак Перуката?
Само Черно море.
Помияр,такива като Хидинк ще ни оправят,ама кой да ги ангажира?Баба ми ли или оня дивак Перуката?
Само Черно море.
- battlestar31
- Контакти:
Миньор Пк написа:И на мене не ми се вярва, че негрите ще играят на световното а ние не, ама....
Верно е ама факт негрите са там

pomiqrat написа:drizhelev написа:Холандският специалист Гуус Хидинк е основен фаворит за поста старши треньор на националния отбор на Нигерия по футбол, съобщава местното издание „Некст”, цитирано от ИТАР-ТАСС.
Автора, сериозно ли? Твърде големи мечти имаш.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек е толкова голям, колкото са мечтите му. Само помислете - Аврам Грант пое Полша, Хицфелд- Швейцария /и ще играе на СП/, Рехагел научи гърците да играят футбол / там се наливат и доста пари, а пък и Олимпиакос е редовен участник в ШЛ/, тогава защо не се пробваме с Хидинк - ще ни закърпи защитата и няма да робува на мениджърски интереси.