Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов се съгласи да говори на летище София, след като подобри рекорда на Христо Бонев по отбелязани голове за държавния тим.
Голмайсторът на Манчестър Юнайтед заяви: „Нека всеки, който ме уважава да пие по едно за мое здраве. Това беше една от целите ми. Следващата е Шампионската лига. Дано това се получи. Не вярвам, че ще подобря постижението на Борислав Михайлов за мачове с националния отбор, но се надявам Стилиян да го направи. Той е по-отдавна от мен в отбора и има далеч по-големи шансове да го стори.
http://new.gong.bg/view_article.php?article_id=103489 Бравоооооо.Най великия,най голямия,най веселия,най сладкия и най тихия
Бербатов: "Това беше една от целите ми..."
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Бербатов: "Това беше една от целите ми..."
Последна промяна от naziata на 19 ное 2009 17:26, променено общо 1 път.
Re: Бербатов: Това беше една от целите ми, пожелавам на Стенли д
Това е една от целите му. Другите са сигурно и класиране на голямо първенство. Не зная защо толкова се заяждате с всяка дума на Бербатов, но ми се струва, че скоро когато и той напусне отбора ще се молите да то има ама ще е късно
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
мери попинс
Последна промяна от naziata на 19 ное 2009 17:28, променено общо 1 път.
Пак ти казвам ТОВАЕ ЕДНА ОТ ЦЕЛИТЕ МУ. Какво толкова е станало. Нали като вкарва и подобрява рекорда на Бонев, тези голове ще се отразяват и на резултатите на мачовете. Просто наистина не ви разбирам
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- battlestar31
- Контакти:
ros написа:Това е една от целите му. Другите са сигурно и класиране на голямо първенство. Не зная защо толкова се заяждате с всяка дума на Бербатов, но ми се струва, че скоро когато и той напусне отбора ще се молите да то има ама ще е късно
Бербатов не играе за националния той се пази от контузии

за съжеление наще футболсти сега са презадоволени със пари и не им занимава със националния !! това е истината !!

battlestar31 написа: Бербатов не играе за националния той се пази от контузии![]()
А в юнайтед проспива повечето мачове във дербита никакъв го няма !! и последно във юнайтед му плащат 100 000 паунда на седмица а във националния една повиквателна колко 2000 евро ако има и толко !
за съжеление наще футболсти сега са презадоволени със пари и не им занимава със националния !! това е истината !!:roll: Колкото ако напусне нема да е голяма загуба![]()
Видяхте поведението му на мача със Сърбия
![]()
Офф какво говориш..дано се махне по-бързо тази кукла ,че вече на всички ни писна.. ( с изключение на заблудените децьа)
Като гледам със него или без него не можахме да бием ГРАНДОВЕТЕ КИПЪР ГРУЗИЯ ЕЙРЕ И ЧЕРНА ГОРА ,така че ...

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

naziata написа:Бравоооооо.Ами нашите цели Г-н Бербатов?Ние публиката какви цели трябва да имаме?Или това беше дънотоРекорд и цел трябва да ви бъде да се класирате на европейско и световно,а не да се състезавате със звездите от миналото
Отново злоба, срещу българси спортист. До кога бе, господа българи? До кога, все в чужда паница ще гледате? Да, Бербатов си има цели и си ги постига, вие ли трябва да му казвате , какво да иска и какво да прави. Автора искал цели, ами задай си такива и си ги постигни сам. Защо някой, трябва да гони твоите цели? Обикновенно целите на един човек са индивидуални, а целите на отбора са общи. Не може и не трябва да се изисква само от един футболист, да постигне целта на цял отбор.
abe naziata gledai si rabotata tova e golqm uspeh ni6to 4e ne ti iznasq.tvoite celi izop6to ne ni interesuvat

Сигурно следваща му цел ще бъде "Играч с най-много мачове за нац. тим",послед "Играч с най-много асистенция в нац. тим",без значение,че до тогава ще изтървем поне още да цикъла с квалификации...И накрая ще спечели класацията "Най-омразен БГ футболист"
- battlestar31
- Контакти:
fenkata написа:abe naziata gledai si rabotata tova e golqm uspeh ni6to 4e ne ti iznasq.tvoite celi izop6to ne ni interesuvat![]()
ТИ хвани се научи да пишеш на български преди да казваш кой какво да прави