Ще има промени в треньорската част на националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

drizhelev
Контакти:

Ще има промени в треньорската част на националния отбор

Мнениеот drizhelev » 24 окт 2009 21:51

Позицията ми за промените в националния отбор, ще я изкажа пред Изпълкома. Смятам, че специално в националния отбор и треньорската му част, ще има промени”, каза още президентът на Локо Сф.

„Непрекъснато се говори за някакви планове 2015 или 2018 година, това не е ТКЗС, това е футбол. Има утре и след една година. Кой ще те чака до 2015 година. Дали чужденец или българин ще води националния отбор, това е проблем на президента на БФС”, допълни Николай Гигов.

Вероятно Тандема Сираков- Стоилов ще бъде освободен и върнат в Левски, а Гонзо ще стане обикновен индианец.

danketo
Контакти:

Re: Ще има промени в треньорската част на националния отбор

Мнениеот danketo » 24 окт 2009 21:54

сираков веднага не и мъриньо.
нека гледаме реално по добре да не се връща и без това неговите футболисти зимата гонзо ще ги подари.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 окт 2009 22:03

То БФС няма и може да стане интересно, вие сте загрижили дали ще махат някой или не
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 окт 2009 22:16

drizhelev написа:Позицията ми за промените в националния отбор, ще я изкажа пред Изпълкома. Смятам, че специално в националния отбор и треньорската му част, ще има промени”, каза още президентът на Локо Сф.

„Непрекъснато се говори за някакви планове 2015 или 2018 година, това не е ТКЗС, това е футбол. Има утре и след една година. Кой ще те чака до 2015 година. Дали чужденец или българин ще води националния отбор, това е проблем на президента на БФС”, допълни Николай Гигов.

Вероятно Тандема Сираков- Стоилов ще бъде освободен и върнат в Левски, а Гонзо ще стане обикновен индианец.

От твоите уста в Божиите уши

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 24 окт 2009 22:24

Този пък кои е че ще казва кои ще е треньор на националния!И само му чуите мнението,какви са тия планове 2015,ами как да имаме футбол в България с такива президенти на футболни клубове които мислят за утре и само за утре!Ами нали един отбор трябва да се развива по някаква стратегия ,да знае този отбор не само утре,а и другия месец,догодина и по догодина какво се иска от него,и до къде е стигнал,да се направи равносметка!Затова сме на това дереже защото като циганите мислим само за утре,а тои този селянин НиколАи пищова или по известен като любовника на Глория е против ръководството на националния затова че не взимат Камбуров световната супер звезда на Локо!
Като цяло предпочитам Наско и Мъри да ги гледам в ЛЕВСКИ, но съм раеалист и знам че докато Ганьо е там няма да се върнат!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 24 окт 2009 22:45

iskren написа:Този пък кои е че ще казва кои ще е треньор на националния!И само му чуите мнението,какви са тия планове 2015,ами как да имаме футбол в България с такива президенти на футболни клубове които мислят за утре и само за утре!Ами нали един отбор трябва да се развива по някаква стратегия ,да знае този отбор не само утре,а и другия месец,догодина и по догодина какво се иска от него,и до къде е стигнал,да се направи равносметка!Затова сме на това дереже защото като циганите мислим само за утре,а тои този селянин НиколАи пищова или по известен като любовника на Глория е против ръководството на националния затова че не взимат Камбуров световната супер звезда на Локо!
Като цяло предпочитам Наско и Мъри да ги гледам в ЛЕВСКИ, но съм раеалист и знам че докато Ганьо е там няма да се върнат!

Николай Гигов се казва..,а ти кой си? И от каква позиция роптаеш срещу изказване на член на изпълкома на БФС ( основателно при това ) и какво като има любовница???????..МИШКА,бегай !

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 24 окт 2009 22:56

bergkamp написа:
iskren написа:Този пък кои е че ще казва кои ще е треньор на националния!И само му чуите мнението,какви са тия планове 2015,ами как да имаме футбол в България с такива президенти на футболни клубове които мислят за утре и само за утре!Ами нали един отбор трябва да се развива по някаква стратегия ,да знае този отбор не само утре,а и другия месец,догодина и по догодина какво се иска от него,и до къде е стигнал,да се направи равносметка!Затова сме на това дереже защото като циганите мислим само за утре,а тои този селянин НиколАи пищова или по известен като любовника на Глория е против ръководството на националния затова че не взимат Камбуров световната супер звезда на Локо!

Николай Гигов се казва..,а ти кой си? И от каква позиция роптаеш срещу изказване на член на изпълкома на БФС ( основателно при това ) и какво като има любовница???????..МИШКА,бегай !

A ти кой си, че държиш сметка на другите за различното им мнение? Мишки са точно екземплярите, които се възхищават на престъпници с фолк-певици любовници.

Върни се в “Национален отбор”