Позицията ми за промените в националния отбор, ще я изкажа пред Изпълкома. Смятам, че специално в националния отбор и треньорската му част, ще има промени”, каза още президентът на Локо Сф.
„Непрекъснато се говори за някакви планове 2015 или 2018 година, това не е ТКЗС, това е футбол. Има утре и след една година. Кой ще те чака до 2015 година. Дали чужденец или българин ще води националния отбор, това е проблем на президента на БФС”, допълни Николай Гигов.
Вероятно Тандема Сираков- Стоилов ще бъде освободен и върнат в Левски, а Гонзо ще стане обикновен индианец.
Ще има промени в треньорската част на националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще има промени в треньорската част на националния отбор
сираков веднага не и мъриньо.
нека гледаме реално по добре да не се връща и без това неговите футболисти зимата гонзо ще ги подари.
нека гледаме реално по добре да не се връща и без това неговите футболисти зимата гонзо ще ги подари.
То БФС няма и може да стане интересно, вие сте загрижили дали ще махат някой или не

- milen.hristov
- Контакти:
drizhelev написа:Позицията ми за промените в националния отбор, ще я изкажа пред Изпълкома. Смятам, че специално в националния отбор и треньорската му част, ще има промени”, каза още президентът на Локо Сф.
„Непрекъснато се говори за някакви планове 2015 или 2018 година, това не е ТКЗС, това е футбол. Има утре и след една година. Кой ще те чака до 2015 година. Дали чужденец или българин ще води националния отбор, това е проблем на президента на БФС”, допълни Николай Гигов.
Вероятно Тандема Сираков- Стоилов ще бъде освободен и върнат в Левски, а Гонзо ще стане обикновен индианец.
От твоите уста в Божиите уши
Този пък кои е че ще казва кои ще е треньор на националния!И само му чуите мнението,какви са тия планове 2015,ами как да имаме футбол в България с такива президенти на футболни клубове които мислят за утре и само за утре!Ами нали един отбор трябва да се развива по някаква стратегия ,да знае този отбор не само утре,а и другия месец,догодина и по догодина какво се иска от него,и до къде е стигнал,да се направи равносметка!Затова сме на това дереже защото като циганите мислим само за утре,а тои този селянин НиколАи пищова или по известен като любовника на Глория е против ръководството на националния затова че не взимат Камбуров световната супер звезда на Локо!
Като цяло предпочитам Наско и Мъри да ги гледам в ЛЕВСКИ, но съм раеалист и знам че докато Ганьо е там няма да се върнат!
Като цяло предпочитам Наско и Мъри да ги гледам в ЛЕВСКИ, но съм раеалист и знам че докато Ганьо е там няма да се върнат!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
iskren написа:Този пък кои е че ще казва кои ще е треньор на националния!И само му чуите мнението,какви са тия планове 2015,ами как да имаме футбол в България с такива президенти на футболни клубове които мислят за утре и само за утре!Ами нали един отбор трябва да се развива по някаква стратегия ,да знае този отбор не само утре,а и другия месец,догодина и по догодина какво се иска от него,и до къде е стигнал,да се направи равносметка!Затова сме на това дереже защото като циганите мислим само за утре,а тои този селянин НиколАи пищова или по известен като любовника на Глория е против ръководството на националния затова че не взимат Камбуров световната супер звезда на Локо!
Николай Гигов се казва..,а ти кой си? И от каква позиция роптаеш срещу изказване на член на изпълкома на БФС ( основателно при това ) и какво като има любовница???????..МИШКА,бегай !
bergkamp написа:iskren написа:Този пък кои е че ще казва кои ще е треньор на националния!И само му чуите мнението,какви са тия планове 2015,ами как да имаме футбол в България с такива президенти на футболни клубове които мислят за утре и само за утре!Ами нали един отбор трябва да се развива по някаква стратегия ,да знае този отбор не само утре,а и другия месец,догодина и по догодина какво се иска от него,и до къде е стигнал,да се направи равносметка!Затова сме на това дереже защото като циганите мислим само за утре,а тои този селянин НиколАи пищова или по известен като любовника на Глория е против ръководството на националния затова че не взимат Камбуров световната супер звезда на Локо!
Николай Гигов се казва..,а ти кой си? И от каква позиция роптаеш срещу изказване на член на изпълкома на БФС ( основателно при това ) и какво като има любовница???????..МИШКА,бегай !
A ти кой си, че държиш сметка на другите за различното им мнение? Мишки са точно екземплярите, които се възхищават на престъпници с фолк-певици любовници.