Ултиматум на Йордан Лечков, за уволнение на Мъри Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lakito7

Ултиматум на Йордан Лечков, за уволнение на Мъри Стоилов

Мнениеот lakito7 » 19 окт 2009 23:50

Лечков напуска БФС, ако Мъри и Наско останат
19 октомври 2009 | 15:05
От: SportLine.bg

София. Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков се закани, че ще напусне Изпълкома, ако не бъде уважено предложението му за уволнение на Станимир Стоилов и Наско Сираков. Кметът на Сливен смята, че двамата трябва поне да си подадат оставките от кумова срама след провала в световните квалификации. Президентът на местния футболен клуб не изключва и вариант с оставане на двамата, но тогава от отбора трябва да си тръгнат лидерите като Бербатов, Мартин Петров и Стилиян.

"Една част от националите се изживяват като герои в тоя отбор и смятат, че вече са постигнали всичко. Правилната посока е смяна. Трябва да дойдат нови хора. Дали национален треньор или основни футболисти. Ако моите предложения не бъдат приети на Изпълкома, то аз съм до тук", закани се Лечков.

Той също така се опълчи и на премиера Бойко Борисов, който заяви, че зад БФС стои ДПС и той лично няма да се меси във футболните дела. "Футболната централа е единствената спортна структура, която не е политически ангажирана. Не е лошо, когато човек свърши нещо, тогава да говори. Смея да твърдя, че БФС не получава средства от политически партии. Щом така смята Борисов, той трябва да се обоснове. Аз няма да го убеждавам. Ако сметнат за необходимо, да си направят нов конгрес и да изберат нов президент. Твърдя обаче, че Боби Михайлов е най-подходящата фигура за този пост", каза още Лечков.

И като си тръгне да не се и връща.Този освен да критикува друго не съм го чул да говори.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Ултиматум

Мнениеот Бижутера » 19 окт 2009 23:50

Прав му път, едно мрънкало по-малко :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 20 окт 2009 00:08

И като си тръгне да не се и връща.Този освен да критикува друго не съм го чул да говори.

Напротив казва нещата с истинските им имена

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 20 окт 2009 00:16

CSKARCHETO-BS написа:И като си тръгне да не се и връща.Този освен да критикува друго не съм го чул да говори.

Интересно къде бяха тези критици когато треньор беше П.Марков,С.Младенов

Потребителски аватар
grafa
Контакти:

Мнениеот grafa » 20 окт 2009 00:41

Браво бе мили Гологлавецо!!! Попитай Камен Костадинов/ДПС/ с чии гласове беше избран Боби Перуката! :idea: :mrgreen:
Съвестта на Епохата

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 20 окт 2009 01:08

valio написа:
CSKARCHETO-BS написа:И като си тръгне да не се и връща.Този освен да критикува друго не съм го чул да говори.

Интересно къде бяха тези критици когато треньор беше П.Марков,С.Младенов

Тези хора си тръгнаха или ги махнаха, а сегашните след провала не правят нищо. Навсякъде където нещата са нормални след провал се подават оставки. Прав е Лечков, ако искаме успехи трябват промени, но да започнат от перуката.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 20 окт 2009 01:18

явно са се хванали за гушите,за да си спасят далаверите! дали шеф на БФС ще е Перуци или ЛЕчи е все тая. само Вал.Михов ще ги оправи,ама него го мързи :mrgreen:

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 20 окт 2009 01:27

[quote="lakito7'']Твърдя обаче, че Боби Михайлов е най-подходящата фигура за този пост", каза още Лечков[/quote]
Тука има малко противоречие :lol: Боби ,каза че докато той е начело на БФС Мъри и Наско остават :? Лечков твърди едновременно ,че СС трябва да си тръгват , и едновременно с това Боби е най-подходящия :lol: Някак си , не ми се вързват нещата :mrgreen:

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

уйте го само

Мнениеот optimistik » 20 окт 2009 02:45

Аз мисля,че това си е театро.Те всичките в една кратуна пърдят.чуйте го само плешивеца,поставя ултиматуми:или Наско и Мъри се махат или остават,а се махат Бербатов,Ст.Петров и М.Петров.Хайде сега да потърсим логиката,аз мисля,че тоя бие самара да се сеща магарето,т.е. ясно е,че няма да изгонят Наско и Мъри,те с тях са си дружки,значи какво остава,заради бълхите в БФС,ще изгорят юргана на националния отбор.А истината според мен я каза бате Бойко,аз му вярвам,защото е нормално бившия личен охранител на царя/и на бай Тошо/ и бивш вътрешен министър Генерал Б.Борисов ДА ЗНАЕ какво става в държавата,да е запознат с делата на котките и мишките и да му е ясно кой плаща на петела да кукурига.Е кукурига наистина,но всички ссме наясно че вместо да ни буди пак ни приспива с котешко мъркане.Извинявам се,че си служа с толкова пословици,който ме разбере разбере :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: уйте го само

Мнениеот metodito » 20 окт 2009 06:39

optimistik написа:Аз мисля,че това си е театро.Те всичките в една кратуна пърдят.чуйте го само плешивеца,поставя ултиматуми:или Наско и Мъри се махат или остават,а се махат Бербатов,Ст.Петров и М.Петров.Хайде сега да потърсим логиката,аз мисля,че тоя бие самара да се сеща магарето,т.е. ясно е,че няма да изгонят Наско и Мъри,те с тях са си дружки,значи какво остава,заради бълхите в БФС,ще изгорят юргана на националния отбор.А истината според мен я каза бате Бойко,аз му вярвам,защото е нормално бившия личен охранител на царя/и на бай Тошо/ и бивш вътрешен министър Генерал Б.Борисов ДА ЗНАЕ какво става в държавата,да е запознат с делата на котките и мишките и да му е ясно кой плаща на петела да кукурига.Е кукурига наистина,но всички ссме наясно че вместо да ни буди пак ни приспива с котешко мъркане.Извинявам се,че си служа с толкова пословици,който ме разбере разбере :mrgreen:

Ами стила си е супер, само дето не вдянах к'во искаш да кажеш. "Много шум за нищо" и "От ден до пладне". Да, това е метода на работа в териториите около Стара Планина. Бойко не е бил вътрешен министър, беше "секретарка" на Р. Петков.
Много по-оригинално и приятно е да четеш така написан текст отколкото някаква шльокавица или словоизлиянията на някой, който се чудиш в коя африканска страна е учил български. Направо срам!

Върни се в “Национален отбор”