Тинката възстана. Прав ли е?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Тинката възстана. Прав ли е?
Онзи ден Радостин Кишишев изригна доста странно като ощипана мома. Явно се засетнал. Не е сред конете. Прав ли е?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: Тинката възстана. Прав ли е?
Прав е, не че и тои е голям футболист и лидер какъвто се опитват да го направят в Ловеч!Но Бербатов не е човек с характер,не е лидера които е нужен на отбора!Стилиян или Марто имат тези качества!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
Тинката е напълно прав, поздравления към него за достойнството и изказаното мнение - това е играч, състезавал се в чужбина, с дългогодишен опит, сменил много треньори и може обективно да направи сравнение. Смятам, че докато нашите прехвалени играчи "триото" са в националния сме обречени на това, което беше досега. Бербатов не е направил един силен мач в националния, пази се, почива си и критикува без да вижда самия той каква дупка е, няма респекта и волята за капитан.
Не е прав.Не помни ли ,че не му дадоха капитанската лента и заряза националния.Точно той да говори...А стига с това,че Бербатов няма силен мач с националния.Щом със слаби мачове има 46 гола , дай боже всеки му национал да е толкова слаб.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Знам, че много хора не харесват маниера на Бербатов. Знам, че го упрекват за благия му характер. Но искам да кажа няколко неща:
1. Тези думи за каляската и конете му ги вкараха в устата журналистите /Антония Близнакова/ с въпроса вие чужденците и те българите, са слаби в слабо първенство.
2. Много хора сами ги изкарват наистина водачи
3. Характера не се определя от капитанската лента. Защо тогава другите също се крият. Той - характера или го имаш или не. Тримата като не стават другите къде са?
4. Точно Радостин трябва най-малко да рипа, защото когато през 2003 бойкотира националния заради капитанската лента не беше хич, ама хич прав.
5. И още нещо за него. Той защо играе в България, за да се засяга? Отговорът е прост - защото за Англия не става. Разбирам да беше там и да се сърди , че не е сред "конете", ама той в Литекс и отнася четворка от БАТЕ. Явно е от конете с асептичен тотален пододерматит /лекарите ще ме разберат/
1. Тези думи за каляската и конете му ги вкараха в устата журналистите /Антония Близнакова/ с въпроса вие чужденците и те българите, са слаби в слабо първенство.
2. Много хора сами ги изкарват наистина водачи
3. Характера не се определя от капитанската лента. Защо тогава другите също се крият. Той - характера или го имаш или не. Тримата като не стават другите къде са?
4. Точно Радостин трябва най-малко да рипа, защото когато през 2003 бойкотира националния заради капитанската лента не беше хич, ама хич прав.
5. И още нещо за него. Той защо играе в България, за да се засяга? Отговорът е прост - защото за Англия не става. Разбирам да беше там и да се сърди , че не е сред "конете", ама той в Литекс и отнася четворка от БАТЕ. Явно е от конете с асептичен тотален пододерматит /лекарите ще ме разберат/
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Има много истина в думите на Кишишев.Но защо го каза след като каруцата се обърна?Трябваше да го каже още след мача в Тбилиси.
Защото е мишка и сега е лесно да се обвинява тоя и оня.
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!
- На сватбата на Бербатов!
Факт е, че барби има нужда от някой груб и силов играч до него. Факт е, и че тинката дори и прав в изказването си, нЕма моралното право за него.
ros написа:....пододерматит /лекарите ще ме разберат/
Кожно възпаление на дирника!

А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Ами , най-нормалното нещо за българина е , когато те изхвърлят от някъде да започнеш да критикуваш. Не го повикаха за последните два мача и вече злобата излезе на преден план. То, в България е най-лесно да критикуваш, да плюеш и да злепоставяш някой друг. Лошото е, че всичко казано се връща върху теб , защото това показва, що за човек си самият ти. Но така е , когато футболът те е лапнал, сдъвкал и изплюл, защото вече не ставаш.