България се е смъкнала с 4 места.
ето световната ранглиста - http://www.fifa.com/worldfootball/ranki ... nking.html
България заема 23-то място в ранглистата!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: България заема 23-то място в ранглистата!
на 8 място - през юни 1995 година.
на 58 място - през август 2002 година.
на 58 място - през август 2002 година.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Обаче все още сме си във втора урна за Евро 2012, понеже сме 15-ти за Европа. А като изключим домакина на първенството Украйна, който е пред нас, сме 14-ти. Ако паднем след 18-то място за Европа, вече ще сме в трета урна.
- EL GALAKTIKO
- Контакти:
Тая листа е много смешна.Та аз не виждам, кой отбор от топ-50 можем да победим в момента?
- aleks751226
- Контакти:
а ако бяхме на баражи кого стяхме да бием?
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени
-
- Контакти:
45 Gabon ???
EL GALAKTIKO написа:Тая листа е много смешна.Та аз не виждам, кой отбор от топ-50 можем да победим в момента?
Около половината отбори можем да бием, че и повече. А ти иди на очен лекар, като не виждаш!!! Големи страшилища има: Корея, Габон, Хондурас... Като почнете да говорите така и направо...А на баражите, ако бяхме нищо не се знае. Два мача са, винаги може да има изненада и ще има!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
EL GALAKTIKO написа:Тая листа е много смешна.Та аз не виждам, кой отбор от топ-50 можем да победим в момента?
Е как бе? Вярвам че с много зор и мъки можем да бием Хондурас и Габон.
Иначе сериозно, като изключим миналата година, това 23-то място е най-доброто постижение на това поколение за месец септември. Така че през последните две години явно има някъкъв прогрес. За съжаление не го виждам

- EL GALAKTIKO
- Контакти:
pehopeho написа:EL GALAKTIKO написа:Тая листа е много смешна.Та аз не виждам, кой отбор от топ-50 можем да победим в момента?
Около половината отбори можем да бием, че и повече. А ти иди на очен лекар, като не виждаш!!! Големи страшилища има: Корея, Габон, Хондурас... Като почнете да говорите така и направо...А на баражите, ако бяхме нищо не се знае. Два мача са, винаги може да има изненада и ще има!
Ако Корея ,и Габон са половината отбори,се съгласявам с твоето компетентно мнение и се извинявам,че съм подценил възможностите на нашият тим.

- fabregas_949
- Контакти:
EL GALAKTIKO написа:pehopeho написа:EL GALAKTIKO написа:Тая листа е много смешна.Та аз не виждам, кой отбор от топ-50 можем да победим в момента?
Ако Корея ,и Габон са половината отбори,се съгласявам с твоето компетентно мнение и се извинявам,че съм подценил възможностите на нашият тим.
Мани Корея, Габон и Хондурас... да се целим към Бразилия, Италия, Испания, Франция

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]