Елена на Бербатов роди.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Елена на Бербатов роди.
Приятелката на Митко Бербатов - Елена, е родила тази сутрин, научи Sportline.bg. Точно радостното очакване на наследницата е в основата на фамозната игра на нападателя на Юнайтед срещу Грузия, довела и до 3 гола. Елена е дарила Митко с щерка, като засега двамата все още не са съобщили името на девойчето. Бербатов бил натискан от татко си Иван да кръсти малката на майка му Маргарита, но футболистът се дърпал, защото вече имал нещо друго предвид.

Re: Елена на Бербатов роди.
Да е жива и здрава малката госпожица. Да е симпатична и интелигентна като баща си и да бъде негова гордост цял живот!
Честито, Мите... Знай, че никакви голове, пасове, упреци и издънки нямат значение щом вдигнеш в ръцете си ТАЗИ ЖИВА КУПА. Това е шампионската ти награда...
Честито, Мите... Знай, че никакви голове, пасове, упреци и издънки нямат значение щом вдигнеш в ръцете си ТАЗИ ЖИВА КУПА. Това е шампионската ти награда...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Да му е жива и здрава! Честито!!!
Ми освен да им пожелая по-честичко да им се случва. Добре за тях, добре и за нас 

- blue SASHO1977
Честито, да им е жива и здрава!!!
Последна промяна от blue SASHO1977 на 15 окт 2009 10:24, променено общо 1 път.
- comandosa1
- Контакти:
Честита щерка на Бербатов, да е жива и здрава, чакаме още. Да има да попълва бъдещия национален отбор.
Честито и да е живо и здраво детенцето.
Честито, да им е жива и здрава!!!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Да е живо и здраво детето!Да бъде красиво като майка си и талантливо като татко си 

да му е живо и здраво детето и да радва баща си а на него още повече успехи