Прав си Ники, но лошото е че ТЕ точно това ще направят.
Следва щия цикъл е последния в които България може да се запомни на футболното поприще. След това си отиват Марто, Стилян, Бербатов даже Иванков вече сдава багажа.
Новите които идват вече не са с етикета "надежди". След 2-3 години мениджърските битки ще бъдат много ожесточени , относно състава на националния, защото играчите са с изравнени възможности - никой няма да се е доказал в Европа , всички ще се жуждаят от поле за изява ......направо не ми се мисли какви критики ще се пишат след всеки мач (независимо с какъв резултат е завършил).
Спасението .....чужд треньор. Да ама не. Що да дават пари на някой - който няма да им даде възможносто да си докарат някой друг комисион?????? - въпроса е риторичен , а отговора следва да заитересува ДАНС.
Аз ще си гледам ТV - там дават мачове от англииското и испанското първенство
това са европейски първенства - аз съм европеец
и май ще "абдикирам" от позицията си на запалянко на националния отбор.........ЖАЛКО
"Оставете Мъри до 2016г"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: "Оставете Мъри до 2016г"
Мъри до 2016 година бял ден да не види ! както и цялото ръководство на БФС !
Перфекктен коментар... Браво,Ники... Само дето всичко това минава покрай ушите на ръководителите като вятър през хасковски бостан...
Даже се чудя как не им е минало през главата да кажат, че живеем в Княжество България и Мъри като представите на Източна Румелия е треньор чужденец
Така или иначе ще го търпим...Надеждата и на онези 500 верни фенове /евала им правя/ ще се изпари.
Но "Оставете Мъри до 2016г."
Даже се чудя как не им е минало през главата да кажат, че живеем в Княжество България и Мъри като представите на Източна Румелия е треньор чужденец

Така или иначе ще го търпим...Надеждата и на онези 500 верни фенове /евала им правя/ ще се изпари.
Но "Оставете Мъри до 2016г."
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
До 2016 незнам ,но трябва да ги започне евроквалификациите и ако нещата непотръгнат добре тогава да бъде сменен.
Чужденец, а?
Ектор Купер, кво ше кажете? Добър, класа, с опит, постигнал много във футбола като треньор. Е? Това ли е решението
Все нЕкой отвън да дойде и да ни оправя, ебем ти нацията..

Ектор Купер, кво ше кажете? Добър, класа, с опит, постигнал много във футбола като треньор. Е? Това ли е решението

Такъв обществен натиск срещу треньора не е имало досега. Лошото е, че някои трезвомислещи хора започват да плюят срещу Мъри, а това не е правилно. Аз се питам, защо при Марков, Херо, Стойчо Младенов, Стоичков нямаше такъв обществен натиск при положение, че тогава падението беше далеч по-голямо. А сега Мъри пое тима след три изиграни мача, след фиаско срещу Сърбия, след три равенства и общо 6 загубени точки. Вярно е, че тима загуби срещу Кипър, но за мен разковничето беше България - Ейре. Просто не успяхме тогава, а ако бяхме спечелили?! Сега щяхме да сме поне на бараж! А вижте, понеже българското население се превръща в едно блеещо и немислещо стадо, като блее за чужд треньор, забележете какво става с Грузия (Ектор Купер - 3 спечелени точки), Албания, Унгария, които са все с чужди треньори, да не изброявам още... Ейре също няма да се класират, помнете ми думата, ИСТИНАТА Е В МНОГО ДОБРИ ТРЕНЬОРИ КАТО ХИДИНК НАПРИМЕР. Но примери като Лео Беенхакер само будят насмешка, който класира Полша на 5 място в тяхната група, ТОВА ЛИ Е УСПЕХ?! България няма нужда от чужд треньор! БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ДОБРА ПОЛТИКА СПРЯМО ФУТБОЛА. ЧУЖДИЯТ ТРЕНЬОР ЩЕ ДОЙДЕ, ЩЕ ПРИБЕРЕ ОГРОМНА СУМА ПАРИ И НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯМА ДА ПОСТИГНЕ НИЩО И ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОПРАВДАЕ, ЧЕ "МУ ТРЯБВАЛО ВРЕМЕ'. Време, което обществото не иска да даде на Мъри, но даде на Марков, Младенов, Стоичков...
tprodanov написа:Чужденец, а?![]()
Ектор Купер, кво ше кажете? Добър, класа, с опит, постигнал много във футбола като треньор. Е? Това ли е решението![]()
Остави ги.не се нервирай.За техен ужас Мъри ги започва евроквалификациите.И дано да ги завърши.

само чужд треньор не стига, сравнете баскетбола и волейбола, и на двете места чужд дори в баскета по титулуван и какво направи човека нищо и половина, докато във волейбола се получава защото има основа, не ме разбирайте погрешно не че не искам чужд треньор но не сме готови да поканим скъп треньор, то сега това е все едно да назначим в един шивашки цех Бил Гейтс да го управлява е няма да стане така
ЕМИЛ написа:tprodanov написа:Чужденец, а?![]()
Ектор Купер, кво ше кажете? Добър, класа, с опит, постигнал много във футбола като треньор. Е? Това ли е решението![]()
Остави ги.не се нервирай.За техен ужас Мъри ги започва евроквалификациите.И дано да ги завърши.
След "Дано да ги завърши" струва ми се и ти не му вярваш. Защо ли...?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Наистина има изключително голям обществен натиск към Мъри и Наско?! А някой замислял ли се защо го има?! Заради слабата игра - ами да се върнем към играта при предишните треньори, ако някой не я помни има vbox, да си пусне клипчета и да я види! Относно чуждия треньор - ами да вземем Ектор Купер, той май ще е свободен за следващите квалификации!;)