Големите отсъстващи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Големите отсъстващи
И след тези квалификации се очертаха няколко отбора претендиращи за титлата "Голям отсъстващ". Като най заинтересовани имам в предвид отсъстващ от Европа защото нещата в Океания не ги следя много
Та кандидатите са : Швеция,Чехия,Турция и Хърватска. За сметка съответно на Дания, Словения и Словакия, Босна и Украйна. За кой ей така като обикновени фенове най вие яд че ще отсъства и световното ще загуби и отбора който отива на негово място поне исторически и като интрига заслужава ли мястото му. Мене най ме яд май за чехи и хървати, още повече че нито Словения нито Украйна ще имат сили за нещо повече от това да са пълнеж. Вие какво мислите....

Re: Големите отсъстващи
Първо, вместо Швеция на бараж отива Португалия. На мен ще ми липсват шведите най-вече заради изненадите, които винаги могат да поднесат!
- omegga megadeath
- Контакти:
Няма да липсват на никого...отбори от средна ръка,след три дни са забравени до следващите квалификации.Единствено Аржентина-ако не успее ще бъде загубаmironi88 написа:И след тези квалификации се очертаха няколко отбора претендиращи за титлата "Голям отсъстващ". Като най заинтересовани имам в предвид отсъстващ от Европа защото нещата в Океания не ги следя многоТа кандидатите са : Швеция,Чехия,Турция и Хърватска. За сметка съответно на Дания, Словения и Словакия, Босна и Украйна. За кой ей така като обикновени фенове най вие яд че ще отсъства и световното ще загуби и отбора който отива на негово място поне исторически и като интрига заслужава ли мястото му. Мене най ме яд май за чехи и хървати, още повече че нито Словения нито Украйна ще имат сили за нещо повече от това да са пълнеж. Вие какво мислите....
За Хърватия сигурно ли е ?????
А иначе определено разочароваха -Швеция,Турция(които на Еврото играха полуфинал),Хърватия,Чехия,Румъния и Полша,които са чак 5ти!!
А иначе определено разочароваха -Швеция,Турция(които на Еврото играха полуфинал),Хърватия,Чехия,Румъния и Полша,които са чак 5ти!!

-
- Контакти:
мен лично най-много ме е яд за хърватите щото имат наистина добри футболисти с много амбициозен треньор
Който не може да се класира , не може да ми липсва!
Яд ме е за България и за никой друг!
смятам, че изброените отбори са много стойностни отбори, само че ние винаги тръгваме с голямата кошница-реално погледнато нивото на нашия отбор е 2-3 място в която и да е група и само с достатъчно късмет може да се класираме за голям форум-за съжаление в този квалификационен цикъл късмета не беше с нас