Истинските герои ще зъзнат на трибуните

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Истинските герои ще зъзнат на трибуните

Мнениеот bigbonusprize » 14 окт 2009 10:49

Една хубава статия....
Дали 100, дали 200, дали 500 привърженици, българският национален отбор тази вечер ще бъде подкрепен от няколко "шепи" хора. Без съмнение е, че ще бъде регистриран антирекорд. Всички предпоставки са налице. "Трикольорите" не заслужиха изпращане с аплодисменти в последния си мач. Не показаха нито игра, нито резултати, нито футболно сърце. Родният запалянко за пореден път остана разочарован и ще гледа Световното първенство като привърженик на Англия, Испания, Италия, Германия...или просто като футболен любител.

Какво да кажем обаче за тези, които са решили да посетят последния двубой на обезверените "лъвове"? Луди? Безумно луди? Може би. Това обаче ще бъдат истинските герои тази вечер. Това са най-верните привърженици, които ще защитят името на националния отбор. Сковани от студ, те ще държат високо българското знаме. На минусови температури може би ще изтърпят поредната футболна мъка.

След всеки провал те ще са все по-малко. Винаги обаче ще има хора, които да отидат горди на мач просто заради името на България. Всеки един от тях е герой и заслужава поклон. Заслужава поклон от целия национален отбор, от всеки един избран за родината футболист, от всеки един журналист и всеки истински спортен запалянко!

Най лесно е да се откажеш от футболният отбор... Но истинските фенове по това се познават, че и най-зле да е отбора отиват и го подкрепят! Колко от този форум ще го направят тази вечер?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Far Right
Контакти:

Re: Истинските герои ще зъзнат на трибуните

Мнениеот Far Right » 14 окт 2009 11:02

Никво ходене.Ебаси излагацията,не съм от цска,но Мъри и най-вече Перуката трябва да си ходят.Ако си човек с чест,след този резил няма ли да си тръгнеш?А дано паднат от Грузия 1:5,че да им дойде акъла на някои!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 окт 2009 11:09

Може би това е разликата между нас. Аз бих отишъл и подкрепил отбора. Правех го като беше Тройчо (който искренно ненавиждам), правих го при Стоичков (който попада в същата графа) правех го и при Марков. И при тримата изтърпяхме резили, но не съм спрял да подкрепям националите (когато имах възможност, разбира се)... Не знам. Въпрос на ценности може би...
Последна промяна от bigbonusprize на 14 окт 2009 11:12, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 14 окт 2009 11:12

няма да отида и пари да ми дават!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 окт 2009 11:15

аз ще си зъзна у нас .на тия на мач няма стъпим повече, докато не покажат нещо смислено!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Мнениеот aleks751226 » 14 окт 2009 11:16

какви герои кви 5 лева вие луди ли сте идват ма4овете на ЦСКА И ЛЕВСКИ а и истинските герои и мъже трябва6е да се доказват в КИПЪР , ане ние да се доказваме фенове ли сме или не ,аз специално няма да ходя
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 14 окт 2009 11:20

преди да идете на мач, пуснете тото!!! днеска няма кой знае какъв екшън, но ето някой очаквани изненади
Швейцария - Израел 2
Полша - Словакия 1
БоснаХерц. - Испания 1,Х
Ейре - ЧернаГора 2
евентуално Германия - Финландия Х

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 14 окт 2009 11:23

Тук сме всякакви специалисти. Аз знам едно - НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР НЕ ВЪРВИ ОТ ГОДИНИ! Кой е виновен не знам. Има си "специалисти" те да решат. Не става въпрос да червени или сини.
Тъпите кратуни в БФС да видят празен стадион и да вземат най-накрая да почнат да работят и мислят за България, не за джобовете си.
...И онзи специалист от Мианмар и Индонезия - Иван Колев, да го разкарат моментално. Този е уникум на природата.
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 окт 2009 11:28

emarkon написа:няма да отида и пари да ми дават!

Интересно мнение - а що?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 окт 2009 11:36

И най-големият кошмар все някога има край. Щастлив край дори за хора, които не са го очаквали. Дори и да са 7 милиона! Може би затова трябва да продължим да вярваме, че националният отбор на България ще се върне в голямата игра за финалите на следващото европейско или световно. Каквото и да сме преживели.
Имаме поне пример и той не е американска мечта, чилийски феномен или азиатско чудо. Можем да го видим на "един тъч място" - при съседите сърби. Сега те са един от хитовете в Европа, а допреди няколко години се пържеха на същия огън като нас - загуби от Казахстан и Азербайджан, ремита с азерите, Армения и Финландия.
Смениха много спецове на кормилото и накрая случиха с Радомир Антич. Старата лисица стегна отбора, като не започна с тактики и схеми, а първо овладя атмосферата в съблекалнята. После оправи отношението на тима с медиите, а те пък поправиха счупения мост до публиката. Постепенно всички минаха зад една барикада, завърнаха се самочувствието и доверието. И ето днес еуфорията вече е безгранична - Сърбия е на световно и мачка наред под ритъма на познатия ни на моменти див национализъм на западните съседи.
Не е ли време и у нас да се сложи край на всички брожения, които спират националния към голямата цел? Да се потисне деленето на "сини" и "червени".
Как да се класираме при сегашната омраза? При Христо Стоичков срещу Албания вместо помощ цяло второ полувреме от единия сектор имаше освирквания срещу Камата и отбора. Сега на двубоя с Кипър в друг сектор сред страхотната иначе публика имаше готов плакат "Вън Мъри и Наско от националния".
Дошъл е моментът и Изпълкомът на БФС да удари по масата с ясни решения. Да накара триото Бербатов, Мартин и Стилиян Петров да каже дали ще играе в следващите квалификации и да застане зад тях. Без "иди си - ела си", всеки да е наясно със себе си. За последен шанс на това поколение. Да обяви например, че ще има 6-7 контроли, в които няма да се търсят резултати, а само ще се гради отбор за новата кампания след 10 месеца. Да е ясно, че каквото и да се случва, няма да има истерии, смени или оставки.
Да се върне атмосферата. Стилиян Петров да проговори на журналистите. Бербатов да е по-отворен към медиите, а Мартин - по-усмихнат. Да има не само блясък в очите, но и нещо в сърцето. И още - селекционерът Стоилов да не коментира как ги учат играчите в ЦСКА, а "червеният" сектор да го подкрепи.

Дали ще стане?

Върни се в “Национален отбор”