Всичко започва от децата!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Всичко започва от децата!
Всичко започва от децата!Както ги учим,така се развиват,така живеят,такъв футбол имаме!
Re: Всичко започва от децата!
Така е прав си.Но трябват и малко възможности и добра подготовка през учебният период.
-
- Контакти:
Нали възможностите зависят от НАС! Свикнали сме да искаме без да даваме.
Болна тема.Извинявам се за примера който ще дам ама пак се връщам към болното ми място детско-юношеската школа на Левски.Защо се изгони Холандеца,който работеше много много правилно?ЗАЩО?Ми така е сега е друго А8 БМВ и Мерцедеси пред общежитията на Левски.Ми за какво говорим.Докато в България има шуро бадженащина и залагаме на роднини ,а не на можещи.Такова ще е положението.И все пак трябва да се почне от треньора трябва да си е на място и да си разбира от работата.Затова и той носи цялата отговорност защото трябва да ги научи и да пуска можещите.Без да чиракува на този и онзи.Но това на хоризонта няма да се появи скоро.Затова скъпи фенове свиквайте.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
-
На линияmetodito
- Контакти:
Българинът написа:Всичко започва от децата!Както ги учим,така се развиват,така живеят,такъв футбол имаме!
Мда. Прогнозата е мрачна. Спомняте ли си България около '94? Трудно е да се сравнява, но като цяло българите бяха май по-бедни от сега като цяло. Но имаше оптимизма на млада държава ли как да го нарека. Хората изглеждаха различно. Във връзка с това, постиженнието на националите ни, изглежда описваше добре България. Не само футболистите имаха сърце и увереност, че ще се случи нещо хубаво. А сега загубата на ни от Кипър и представянето въобще е олицетворение на моралната, духовна, културна и мисловна стагнация в България. Нещата винаги могат да тръгнат нагоре, но...
Последна промяна от metodito на 13 окт 2009 11:17, променено общо 1 път.
Истината е тази, че в училищата футбола дори не е запланиран да се учи като спорт в момента се учат лека атлетика, баскетбол и волейбол. Трябва да се почне първо от там. Да се направи футбола като задължителен спорт за изучаване в часовете по физическо възпитание и спорт.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
metodito написа:Българинът написа:Всичко започва от децата!Както ги учим,така се развиват,така живеят,такъв футбол имаме!
Мда. Прогнозата е мрачна. Спомняте ли си България около '94. Трудно е да се сравнява, но като цяло българите бяха май по-бедни от сега като цяло. Но имаше оптимизма на млада държава ли как да го нарека. Хората изглеждаха различно. Във връзка с това, постиженнието нна националите ни изглежда описваше добре България. Не само футболистите имаха сърце и увереност, че ще се случи нещо хубаво. А сега загубата на ни от Кипър и представянето въобще е олицетворение на моралната, духовна, културна и мисловна стагнация в България. Нещата винаги могат да тръгнат нагоре, но...
94-та българина не е бил по-беден от сега. И онова поколение е продукт на комунизма (не в лошия смисал).
Те имаха много по висок морал и възпитание от сегашните ни футболисти, небяха облъчени от главоломни суми, радваха се на постиженията с родните си клубове, защото до тогава те бяха футбола за тях.
Дори не са си помисляли за всичко което ги очаква след такова постижение, играеха за самата игра.
Последна промяна от BluMana на 13 окт 2009 12:45, променено общо 1 път.
fr3ak_boy написа:Истината е тази, че в училищата футбола дори не е запланиран да се учи като спорт в момента се учат лека атлетика, баскетбол и волейбол. Трябва да се почне първо от там. Да се направи футбола като задължителен спорт за изучаване в часовете по физическо възпитание и спорт.
Едно време когато аз бях ученик, имаше училищни първенства по футбол,(и не само футбол) в които участваха всички училища в София, нашия набор дори сме печелили такова, но мисълта ми беше друга.
Невярвам, че сега вече няма. Но ако е така би било добре да се възобновът, защото това ще е едно добро начало за всички клубове, които от своя страна както би било добре общините и държавата да се вклиучат в издръшката на едни такива турнири. Та казвах че би било добре за клубовете да намерят там много талантливи деца и момчета с които да работят.
И мисля, че това е бъдещето на спорта като цяло в Българя.
BluMana написа:fr3ak_boy написа:Истината е тази, че в училищата футбола дори не е запланиран да се учи като спорт в момента се учат лека атлетика, баскетбол и волейбол. Трябва да се почне първо от там. Да се направи футбола като задължителен спорт за изучаване в часовете по физическо възпитание и спорт.
Едно време когато аз бях ученик, имаше училищни първенства по футбол,(и не само футбол) в които участваха всички училища в София, нашия набор дори сме печелили такова, но мисълта ми беше друга.
Невярвам, че сега вече няма. Но ако е така би било добре да се възобновът, защото това ще е едно добро начало за всички клубове, които от своя страна както би било добре общините и държавата да се вклиучат в издръшката на едни такива турнири. Та казвах че би било добре за клубовете да намерят там много талантливи деца и момчета с които да работят.
И мисля, че това е бъдещето на спорта като цяло в Българя.
Подкрепям с две ръце.И аз раснах по това време,когато имаше училищни първенства по различни видове спорт и ученически спартакиади.
Само Черно море.
Важна крачка е да се възстановят спортните училища.
105 години / 4 поколения ботевисти!