Националният селекционер на българския отбор по футбол Станимир Стоилов призна, че тимът е играл доста слабо, като добави, че многото отсъстващи ключови състезатели са оказали решаващо влияние за представянето на „лъвовете” както в мача с Кипър, така и по време на целите квалификации.
Мъри добави, че иска да води националния отбор и през следващите евроквалификации. Той за пореден път коментира лошото състояние на българския футбол.
Ето какво сподели Станимир Стоилов при пристигането на националния отбор на летище „София”:
Премислих нещата, играхме прекалено слабо, тежка загуба, допуснахме грешки в защита и атака, представихме се доста под възможностите си. Съжалявам, че не изиграхме мача правилно – като организация и дисциплина, допуснахме елементарни грешки.
Основният ни проблем в този мач и тези квалификации – 6-7 основни играчи отсъстваха. А ние не разполагаме с толкова много заместници. Ограничен е изборът, трябва да се повиши нивото на националния футбол, ако искаме да върви и националният отбор.
Когато рискуваме с нови играчи – защо, когато не рискуваме – пак защо. И Миланов, и Манолев, и Тунчев, и Стоянов са контузени – всички искаха да видят следващата генерация.
Иван Иванов за първия отбор може би е имал достатъчно мотивация. Другото е проблем на младежката формация. Иванов не е искал да прави такива грешки, случват се.
Нормално е да ме е срам. Не търся никъде вината, а изцяло в себе си. След квалификацията с Грузия, ако трябва нещо да се обявява, от БФС ще го направят. Не искам да бягам или да се крия, искам да водя тима и на Европейските квалификации.
България ще има добър национален отбор, но отсъствията на ключови играчи, ни попречиха в тези квалификации. Все пак, не мисля, че това беше най-срамното представяне на националния, Кипър развива футбола си много в последните две години.
Минимум един човек ще взема от младежкия отбор за мача с Грузия. Ще видим Манолев как е, а Стилиян хем е контузен, хем наказан. Смятам, че от младежкия има играчи, които могат да попълнят групата.
Видях ги плакатите срещу мен, всеки може да си пише каквото иска, такава ни е държавата. А никой не иска да погледне на проблемите глобално. Трябва да подкрепяме и играчите от Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, а футболистите от нашето първенство да стигнат до тяхното ниво.
Ако бяхме в оптимален състав, нямаше да имаме проблеми в Кипър.
Аз на това му викам НАГЛОСТ ! Вместо да наведе глава и да си подаде оставката , мърльото искал да ни орезили и на евроквалификациите.Няма да се очудя , ако другия нагляр-перуката му даде зелена светлина.
Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации
Викаш, пичони ще е по-добър вариант...
-
- Контакти:
Аз съм за крайно време е един човек да искара целия цикъл , а не 10000
- Levski 1914
- Контакти:
Може да е всякакъв Мъри, но тези две неща са много точно казани и и съм съгласен на 100% с него:
BPFC1912 написа:Основният ни проблем в този мач и тези квалификации – 6-7 основни играчи отсъстваха. А ние не разполагаме с толкова много заместници. Ограничен е изборът, трябва да се повиши нивото на националния футбол, ако искаме да върви и националният отбор.
Когато рискуваме с нови играчи – защо, когато не рискуваме – пак защо. И Миланов, и Манолев, и Тунчев, и Стоянов са контузени – всички искаха да видят следващата генерация.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Mъри- мъж без достойнство и авторитет.Напусни веднага ! Искал да води отбора и в другите квалификации
, тогава от кой ще паднем от Андора и Малта ли ?

Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- levskarinvt
- Контакти:
BPFC1912 написа:Националният селекционер на българския отбор по футбол Станимир Стоилов призна, че тимът е играл доста слабо, като добави, че многото отсъстващи ключови състезатели са оказали решаващо влияние за представянето на „лъвовете” както в мача с Кипър, така и по време на целите квалификации.
Мъри добави, че иска да води националния отбор и през следващите евроквалификации. Той за пореден път коментира лошото състояние на българския футбол.
Ето какво сподели Станимир Стоилов при пристигането на националния отбор на летище „София”:
Премислих нещата, играхме прекалено слабо, тежка загуба, допуснахме грешки в защита и атака, представихме се доста под възможностите си. Съжалявам, че не изиграхме мача правилно – като организация и дисциплина, допуснахме елементарни грешки.
Основният ни проблем в този мач и тези квалификации – 6-7 основни играчи отсъстваха. А ние не разполагаме с толкова много заместници. Ограничен е изборът, трябва да се повиши нивото на националния футбол, ако искаме да върви и националният отбор.
Иван Иванов за първия отбор може би е имал достатъчно мотивация. Другото е проблем на младежката формация. Иванов не е искал да прави такива грешки, случват се.
Нормално е да ме е срам. Не търся никъде вината, а изцяло в себе си. След квалификацията с Грузия, ако трябва нещо да се обявява, от БФС ще го направят. Не искам да бягам или да се крия, искам да водя тима и на Европейските квалификации.
България ще има добър национален отбор, но отсъствията на ключови играчи, ни попречиха в тези квалификации. Все пак, не мисля, че това беше най-срамното представяне на националния, Кипър развива футбола си много в последните две години.
Минимум един човек ще взема от младежкия отбор за мача с Грузия. Ще видим Манолев как е, а Стилиян хем е контузен, хем наказан. Смятам, че от младежкия има играчи, които могат да попълнят групата.
Видях ги плакатите срещу мен, всеки може да си пише каквото иска, такава ни е държавата. А никой не иска да погледне на проблемите глобално. Трябва да подкрепяме и играчите от Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, а футболистите от нашето първенство да стигнат до тяхното ниво.
Ако бяхме в оптимален състав, нямаше да имаме проблеми в Кипър.
Аз на това му викам НАГЛОСТ ! Вместо да наведе глава и да си подаде оставката , мърльото искал да ни орезили и на евроквалификациите.Няма да се очудя , ако другия нагляр-перуката му даде зелена светлина.
Добре ти като си толкова против Мъри я ми кажи кой трябва да води националите(българин)?

- omegga megadeath
- Контакти:
Ей го турчина Фатих Терим си подаде оставката след загубата от Белгия-малко достойнство бе г-н Стоилов!!portokal написа:Mъри- мъж без достойнство и авторитет.Напусни веднага ! Искал да води отбора и в другите квалификации![]()
![]()
, тогава от кой ще паднем от Андора и Малта ли ?
И аз искам да ми се падне шестица от тотото,ама.....нъц
Да си събира партакешите и кой от където....

Да си събира партакешите и кой от където....

по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад
Мъри пробва какво ли не,но не се получава,няма материал,с който да работи.Бербатов го каза много точно преди малко на летището,че Мъри се опитва да ги учи на елементарни неща в националния отбор,които се учат в ДЮШ!Стоя зад думите си,че той няма вина за случилото се,почвам да си мисля,че и предишните треньори нямаха.В момента националния ни отбор се състои от резерви в западноевропейски отбори и от играчи от идиотското ни първенство!Еми няма как да стане.Необходима е цялостна стратегия за развитие на българския футбол в следващите поне 10-15 години.За мен трябва да дойдат специалисти от чужбина,които да се занимават с школите,държавата да предостави пълно съдействие на клубовете и БФС за строеж и модернизиране на спортни бази,модерни лаборатории и центрове за възстановяване.Младите ни футболисти са ужасяващо слаби.Само погледнете кои са най-добрите играчи в първенството ни в последните години-Кривия,Гонзо,Камбуров,Здравко Лазаров,все играчи от по-старото поколение.Отдолу идва поколението на Син Сити и БИАД,това е тъжната истина!Пълен картбланш за Станимир Стоилов в следващите поне два квалификационни цикъла,назначаване на треньори на всички национални отбор на посочени от него специалисти,като всички гарнитури да работят по неговата програма.Аз бих направил това,ако бях на мястото на Боби Михайлов.Същевременно държавата трябва да реши посочените по-горе проблеми,за които обаче се иска време,затова решението в по-кратък срок е пълен картбланш за Станимир Стоилов.Знам,че много малко хора са на моето мнение,но така виждам нещата,така ги казвам.
Последна промяна от acmilan на 11 окт 2009 15:18, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Мъри пробва какво ли не,но не се получава,няма материал,с който да работи.Бербатов го каза много точно преди малко на летището,че Мъри се опитва да ги учи на елементарни неща в националния отбор,които се учат в ДЮШ!Стоя зад думите си,че той няма вина за случилото се,почвам да си мисля,че и предишните треньори нямаха.В момента националния ни отбор се състои от резерви в западноевропейски отбори и от играчи от идиотското ни първенство!Еми няма как да стане.Необходима е цялостна стратегия за развитие на българския футбол в следващите поне 10-15 години.За мен трябва да дойдат специалисти от чужбина,които да се занимават с школите,държавата да предостави пълно съдействие на клубовете и БФС за строеж и модернизиране на спортни бази,модерни лаборатории и центрове за възстановяване.Младите ни футболисти са ужасяващо слаби.Само погледнете кои са най-добрите играчи в първенството ни в последните години-Кривия,Гонзо,Камбуров,Здравко Лазаров,все играчи от по-старото поколение.От долу идва поколението на Син Сити и БИАД,това е тъжната истина!Пълен картбланш за Станимир Стоилов в следващите поне два квалификационни цикъла,назначаване на треньори на всички национални отбор на посочени от него специалисти,като всички гарнитури да работят по неговата програма.Аз бих направил това,ако бях на мястото на Боби Михайлов.Същевременно държавата трябва да реши посочените по-горе промени,за които обаче се иска време,затова решението в по-кратък срок е пълен картбланш за Станимир Стоилов.Знам,че много малко хора са на моето мнение,но така виждам нещата,така ги казвам.
А защо държавата да прави нещо за футбола, че не разбирам?