На мач в Кипър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

На мач в Кипър

Мнениеот dindan » 09 окт 2009 23:23

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=96243
Тази сутрин към 5 часа слушах радио,българското национално радио,по простата причина,че там където работя то се хваща най- добре,имаше едно предаване в което се обаждаха слушатели,и един дядо се обади и каза-"Аз съм болен от рак и нямам пари да си направя нагревки,а други ще ходят на мач в Кипър с държавни пари"
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Re: На мач в Кипър

Мнениеот bultras4e » 09 окт 2009 23:31

dindan написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=96243
Тази сутрин към 5 часа слушах радио,българското национално радио,по простата причина,че там където работя то се хваща най- добре,имаше едно предаване в което се обаждаха слушатели,и един дядо се обади и каза-"Аз съм болен от рак и нямам пари да си направя нагревки,а други ще ходят на мач в Кипър с държавни пари"

Това , че президента ще е на мача в Кипър с държавни пари ни е най-малкия проблем,поне според мен.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 09 окт 2009 23:33

вярно е,че има по големи проблеми,но това чух и това казвам
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 окт 2009 23:38

dindan написа:вярно е,че има по големи проблеми,но това чух и това казвам

Е? Голямата новина , по света умират хиледи хора от глад , докато например аз или ти ядем от макдоналдс.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 09 окт 2009 23:40

Моето мнение е ,че всеки от делегацията , който не е от щаба на националния отбор (т.н. "куфари") трябва да си плаща...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 окт 2009 01:15

Важна е самата идея да го........... Чудя се как търпим управниците ни. Айде сега бат Бойко ще видим какво ще направи. Но преди това всичките със сигурност гледат да оправят само и единствено себе си и изобщо не помислят за обикновения гражданин. Така че този човек дето се е обадил е напълно прав. И идеята му е била точно това да каже според мен. Хората нямат пари да ядат, ония си гледат кефа.... харчат парите, които вземат от обикновените хора под всякакви данъци и измишльотини. Като това става на всяко ниво във властта - президенти, депутати, кметове, общински съветници и кой знае какво още. Тъпото е, че точно тези хора най-горе дават пример на всички останали... на всички в държавата. Когато те правят каквото си искат и не спазват собствените си закони.... нормално е хората да си викат - що пък аз да ги спазвам, след като те не ги спазват ?! И оттам цялата държава в разруха.... щото всичките шефове стават еднакви. Което означава, че да речем има 100 000 в тази държава дето са облагодетелствани, а останалите да ядат дръвцето.... дето се вика - добре, че мама ме е родила момченце, да има поне с какво да си играя :roll: Затова всички гледат да бягат в чужбина в някоя по-нормална страна и България сигурно съвсем скоро ще умре.
И тук се питам..... братче, всякакви протести се организират - против Батков, против Христолов, против Лупито. Обаче никой не протестира срещу управляващите, никой не се интересува от това кои хора са горе и какво правят и никой не им държи сметка. Още малко ще се избием по стадионите, то какво по стадионите.... ние дори във форумите ще се избием. Само се караме, псуваме се и не знам какво още. То вероятно и затова държавата гледа да помага там особено на Левски и ЦСКА да имат силни отбори, за да бъдат феновете доволни от отборите си ...и като всичко е наред с Левски и ЦСКА братче, всичко в държавата все едно е наред. А пък и така като Левски и ЦСКА са силни, феновете постоянно ще спорят помежду си и ще се разединяват, което е добре дошло за управляващите, защото на тях никой няма да им досажда и да им държи сметка. Защо един път феновете на всички отбори не се обединихме срещу управлението на държавата ни да речем.... ама то явно и на българина толкова му е акъла, не знам вече какво да кажа. Може би доста хора намират смисъла на живота си само в това футболния отбор да е добре и не им трябва друго :roll:
Всъщност на никого за нищо не му пука като се замисля... важното е да се наям и да се напия довечера и всичко ми е ОК. Повечето не виждат по-далече от собствения си търбух.... и по-надолу вероятно. То хубаво... засега има ядене и пиене. Ама ако продължават нещата така като в момента, скоро като свършат какво правим? Щото ония горе ще са обрали вече държавата и могат да ходят да си живеят по къщите и хотелите в чужбина. А хората дето ще останат тук какво ще правят? Но разбира се, ние чакаме да стане твърде късно.... :roll:
Сега с бат Бойко съм поне малко оптимист, има шанс да стане нещо малко по-добро.... но защо спахме докато предните коалиции и работи разграбваха държавата и правеха всякаквите мизерии :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 10 окт 2009 01:54

OK, ogrizko, като цяло съм съгласен с теб. Все пак не разбрах какво общо има ходенето на президента в Кипър с нагревките на дядото. Трябва ли да е уреден абсолютно всеки, по всякакъв начин, за да имат моралното право държавниците ни да пътуват в чужбина по един или друг повод?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 окт 2009 02:12

dromihait написа:Трябва ли да е уреден абсолютно всеки, по всякакъв начин, за да имат моралното право държавниците ни да пътуват в чужбина по един или друг повод?

Трябва да се стараят да уредят живота на хората, които са ги избрали за това. Иначе нямат моралното право да ходят по мачове когат им е кеф :) На другите срещи с министри, президенти и не знам си що... нека да ходят. Ама на мачове :roll:
На домакинските нека също да ходят :)))
В крайна сметка мисля, че покрай това изпускаш цялата идея.... идеята не е конкретно това, че президента ходи на мач... а какво се случва в държавата и на хората в нея :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

mile_bg8
Контакти:

Мнениеот mile_bg8 » 10 окт 2009 02:48

Гоце си е шпионин и отива по работа в Кипър !~

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 10 окт 2009 02:54

bravo, razbuli misteriqta , okolo durjavata!!!

I vse pak, govorim za tova 4e prezidenta e otishul na ma4 na nacionalite.......
KRAI SVETUT SVURSHI......az mislq e puk pravi dobro.....

P.s
nqmam kirilica.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Национален отбор”